İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
Muğla
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorumM
Üye153 yazı
08/01/2013 : 13:08:38#1
Web sitesi
Alıntı
A
Yeni Üye7 yazı
O
Yeni Üye38 yazı
muglada turızm uzerıne bır sey yapmalısn bence.restoran vs.olabılır beklı.
E
Üye326 yazı
Ne Olursa Olsun Mücadeleni Bırakma Ki, Bir yerlere Gelebilesin ..
H
Yeni Üye35 yazı
"Muğla bölgesi"ni açarsanız yardım edebiliriz Muğla dediğiniz yer basit bir yer değil ta Bodrum'da başlar Fethiye'de biter. Her ilçesi ayrı bir bölgedir bence ilk önce iş kuracağınız bölgeyi seçmelisiniz.
Z
Üye104 yazı
09/01/2013 : 00:05:08#6
Web sitesi
Alıntı
1 muglada nerdesin 2 bugünekadar ne işle meşkul oldun 3 ticaretten nekadar anlarsın
A
Yeni Üye7 yazı
@hsynkrl merkez ilk tercih olmakla birlikte, yer belirtmedim çünkü her teklife yada öneriye açığım.
@zzaaffeerr merkezdeyim, müfettişim ( halen çalışmaktayım ) yani maliye muhasebe denetim idare alanlarında iyiyimdir, ticaret konusunda profesyonel değilim pratik imkanım olmadı ancak teorideki temel etmenlerini bilirim.
@zzaaffeerr merkezdeyim, müfettişim ( halen çalışmaktayım ) yani maliye muhasebe denetim idare alanlarında iyiyimdir, ticaret konusunda profesyonel değilim pratik imkanım olmadı ancak teorideki temel etmenlerini bilirim.
O
Üye219 yazı
09/01/2013 : 13:02:56#8
Web sitesi
Alıntı
Muğla merkez de yaklaşık 30 bin öğrenci var, öğrencilere yönelik bir iş yapmanı tavsiye ederim.
Mersin'de her türlü iş fikrine açığım.
N
Üye149 yazı
09/01/2013 : 18:19:42#9
Web sitesi
Alıntı
Otel, restaurant, marine ürünlerimiz ile bodrum, marmaris, didim, fethiye bölgelerinde ciddi güzel işler yapabilirsiniz.
http://www.koniks.com/topic.asp?TOPIC_ID=71265
yukarıdaki ilanımı incelerseniz ve beni ararsanız sevinirim.
Kemal ÇETİN
NANOLIFE LTD.
www.nano-life.com.tr
0 532 263 58 92
http://www.koniks.com/topic.asp?TOPIC_ID=71265
yukarıdaki ilanımı incelerseniz ve beni ararsanız sevinirim.
Kemal ÇETİN
NANOLIFE LTD.
www.nano-life.com.tr
0 532 263 58 92
Nanolife
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz