* kar marjı nedir?
* ortalama maliyet nedir?( bosch, regal veya benzeri marka bayiliği)
* süreç nasıl ilerliyor?
* önerileriniz neler?
tşk
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - galerisami Detaya girmemi isterseniz girerim ancak ilk söyleyeceğim yapılacak bir iş olmadığıdır. Mutlaka yapacaksanız sermayenizi masanın üzerine koyup mutlaka bir fotoğraf çektirin son görüşünüz olacak... |
Yazıyı gönderen - Kurtadam Arkadaşlar merhaba ben bu konuda tecrubelerimi aktarayım babamın beyaz eşya mağazası var biz karışık satıyoruz evkur tarzı tabi bizim daha küçük çaplı bu işler küçük paralarla olmuyor 100 bin tl en az sermaye gerekiyor oda küçük ev aletlerıne falan yuklenıceksın zaten onlar çok gidiyor bayilik olayına gelince akrabalarımızda turkıyenın en çok çiro yapan ana bayılerınden arçelik Beko istikbal bunları satıyorlar ama mulklerı hep kendılerının ve konumlandıkları yer merkezi bayiliğ layıkıyla yaparsan güzel ama teminatı kotası bussuru prosedür var ve sen malı satarmısın satmazmısın onları ılglendırmıo kotan neyse sürekli mal gönderıyorlar bence sermayen çok değil yerinde kendinin değilse zor ve sıkıntılı geçer ama ticari aklın ço kıvraktır Ona bişey diyemem saygılar |
Yazıyı gönderen - gencmadenci61 Kardes kendi yazık etme bu işe girdimmi cıkmak istesende cıkamıyosun iila yapıcam diyosan mobilya işi hem daha düşük sermaye hem kar marjı yüksek |
Yazıyı gönderen - galerisami Kardeşim aradan geçen 9 aya rağmen görüyorum ki aynı noktadasın, kararlısın. Ne kadar sermayen var ? Aylık giderin ne kadar olacak? Dükkanı açmayı düşündüğün yer neresi sorularının cevabını özelden yazarsan güzel bir hesap çıkartırım ben sana.. Markası ne olursa olsun karı yok denecek kadar az ama herkes çok kazandığını sanıyor müşterin de dahil... |