Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Param Var İş Fikri Yok ?

Başlatany.emrekazanTarih26/12/2012 15:05:15Yorum4

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
Arkadaşlar merhaba ben bu sitede yeniyim 21 yasındayım ve iş kurmak istiyorum.55.000 yatırım yaparak bir avm içersinde stand kiralayıp gıda üzerine birşeyler satabilirim bir yerin franchise nı alıp işletebilirim bu parayla neler yapabilirim bana yardımcı olursanız sevınırım.
Dipnot:site gerçekten mükemmel burdaki arkadaşların iş fikirleri hoşma gitti.
"Herkes birgün ölümü tadacak"

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Yeni Üye30 yazı
bence sen biraz bekle yaşın daha çok genç şelale o bu paran ziyan olup gider.

sen ona altın al 25 yaşından öncede bi iş yapmayı düşünme. bi yerde çalış bu ara parana dokunmadan hayatını devam ettir. hatta mümkünse kendine bi birikim planı yap örneğin her ay bi cumh. altını gibi biriktir devam et. zaten bir kaç yıl sonra aklına ne işler gelir belki karşına bi fırsat çıkar. aldanma iki günlük işlere.

gel sen bekle yazık olmasın parana sağlam adımlarla yürü ama dinle beni, parana hiç dokunma. bankadan tut bi kiralık kasa her ay üstüne koy.
akıl dedğin bir gemi, fikir onun yelkeni, kullanırsan sen seni, kullanmazsan el seni !!!

Yerleşim Türkiye / Kayseri
Üye658 yazı
Bence bir pazarlama ekibi kur bir kaç ürün bul ya da pazarlamasını yap çok kazanırsın bir ajansda kurabilirsin ürün satışı için.
İşimiz insanların en güzel ve en zor günlerinde yanında olabilmek.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bankacylyk-Finans
Üye554 yazı

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - kaankull38
bence sen biraz bekle yaşın daha çok genç şelale o bu paran ziyan olup gider.

sen ona altın al 25 yaşından öncede bi iş yapmayı düşünme. bi yerde çalış bu ara parana dokunmadan hayatını devam ettir. hatta mümkünse kendine bi birikim planı yap örneğin her ay bi cumh. altını gibi biriktir devam et. zaten bir kaç yıl sonra aklına ne işler gelir belki karşına bi fırsat çıkar. aldanma iki günlük işlere.

gel sen bekle yazık olmasın parana sağlam adımlarla yürü ama dinle beni, parana hiç dokunma. bankadan tut bi kiralık kasa her ay üstüne koy.

Kesinlikle katılıyorum yasın daha 21 git bir isin ucundan tutu bi is üzerine uzmanlaş çalıs muhtelemek uzmanlastıgın bir alan vardır onun üstünde dahada bir tecrübe birikimi koy 25 26 yaslarına doğru o tecrübeyle ise atıl ama bu parayıda değerlendir bak calsıtır demiyorum değerlendir altın,kira getirisi olan bir sey vs borsayada girmede :) böylesi bence daha mantıklı.

Yerleşim Türkiye / YstabbulMeslek Grafiker
Üye197 yazı
ben 21 yaşında yım ticaretle uğraştım 3 kere girdim 3 ünde de battım ama hepsindende güçlenerek çıktım tecrübe olarak eğer ticaret yapmayı düşünüyorsan yada düşünmüyorsan ben arsa üzerine yğunlaşmanı öneririm .... bir arsa alırsın 40 milyara imara yakın bir yere imar geçti mi epey değerlenir ...
SRFT

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Asker