Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Çağrı Merkezi

BaşlatanfieryxTarih21/12/2012 18:07:32Yorum11

İlk mesaj
Yeni Üye85 yazı
merhaba arkadaşlar beni az çok hatırlayanlar olabilir esnafım durumum iyi sayılır ancak 2.bir iş arıyorum şimdi bir tanıdık çağrı merkezini satıyor
Yer görüntü olarak çok güzel herşey 0 gibi yer 2 katlı alt katı yemekhane ve wc
Üst katta 12 Müşteri temsilcisi masası,bir takım lideri ve müdür masası var
8 Adet Diz üstü bilgisayar,2 Adet masa üstü bilgisayar;
4 Adet Evrak dolabı,
Müdür ve Takım lideri masası,
12 Kişilik Yemek masası ve Yemek için kullanabileceğiniz araç ve gereçler
3 Adet henüz bir aylık büyük mutfak dolabı;
1 Buzdolabı,
1 Adet 106 Ekran lcd tv,
2 Adet yazıcı,
12 Adet Agent Masası;
1 Adet Samsung marka klima ve ofis içinde yer alan tablolar

toptan işler vaziyette 30.000 tl ye satıyor biraz araştırdım ama bu konuda pek net bilgiler bulamadım kendisi de daha büyük çapta bu işi yapacağı için devrediyormuş ama benim bu sektör de hiçbir bilgim yok ne dersiniz bu iş nasıldır işler mi ayrıca çağrı merkezinde ne yapılır o kadar yabancısıyım bu sektörün.... şimdiden teşekkür ederim...

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
11 yorum
Yeni Üye85 yazı
arkadaşlar bu konuda bilgisi olan hiç yokmu devreden kişi samimi olmsada tanıdık sayılır konuyu araştırmak için müsade istedim bir kaç gün cevap vermem lazım...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye67 yazı
usta bu konuda eğer bilgiye ulaşırsan burada bizimlede paylaşırsan sevinirim
/*-*/

Yerleşim Türkiye / SakaryMeslek Ö?renci
Yeni Üye85 yazı

hocam şu anda araştırıyorum ben burdan baya ümitlenmiştim ama henüz birşey çıkmadı dur bakalım hayırlısı araştırmaya devam...

Yeni Üye85 yazı
teşekkür ederim.

Üye351 yazı
Benim bilgim var cagri merkezi isletmecisiyim ne merak ediyorsaniz acik secik net bir sekilde yazin dilimin dondugunce anlatayim

Yerleşim Türkiye / Mu?laMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye72 yazı
Çağrı merkezi işi hakkında beni bilgilendirebilir misiniz? Çağrı merkezi nasıl çalışır, ne satar, ne satabilir ve nasıl satar. Merak ettiğim iş kollarından biridir. Cevaplayacak olanlara teşekkür ederim...

Yerleşim TürkiyeMeslek Ö?renci
Yeni Üye75 yazı
şuan faliyete ve para kazanıyorsa ise iş sana kadar nasıl geldi,haaa degilde kapalı ise o işten anlayanlardan bir tanesi burası bu parayı hakediyor alırsam bende işi biliyorum deyip niye bu işe dalmadı acaba diye düşünmek lazım,bu arada bu işi bende merka ediyorum gerçekten para kazanılıyormu diye

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ynternet
Üye351 yazı
Ne sattigini bilmeden yorum yapmamak lazim adsl bitkisel veya dini urun suan revacta dsmart ve digiturkte satiliyor ama ana bayiimisin alt bayimisin oda onemli almanca mi turkce mi oda onemli yani biraz komplex iş
Ayrinti icin ôzelden yazabilirsiniz

Üye351 yazı
Ne sattigini bilmeden yorum yapmamak lazim adsl bitkisel veya dini urun suan revacta dsmart ve digiturkte satiliyor ama ana bayiimisin alt bayimisin oda onemli almanca mi turkce mi oda onemli yani biraz komplex iş
Ayrinti icin ôzelden yazabilirsiniz

Yeni Üye76 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - atalay45
Çağrı merkezi işi hakkında beni bilgilendirebilir misiniz? Çağrı merkezi nasıl çalışır, ne satar, ne satabilir ve nasıl satar. Merak ettiğim iş kollarından biridir. Cevaplayacak olanlara teşekkür ederim...

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - fieryx
hocam şu anda araştırıyorum ben burdan baya ümitlenmiştim ama henüz birşey çıkmadı dur bakalım hayırlısı araştırmaya devam...

Telefondan bilgi verebilirim size ancak. Eğer isterseniz numaramı isteyin özelden..
İmza yok parmak bassam?

Yerleşim Türkiye / AfyonkarahisarMeslek Emniyet görevlisi