Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

5 Bin Tl Sermaye İle Antalyada Yapılacak İş ??

Başlatanvolki36Tarih25/12/2012 12:11:21Yorum29

İlk mesaj
Yeni Üye58 yazı
Arkadaşlar 5 bin tl sermayem var antalyada yaşıyorum önümüz yaz, mevsim geliyor sermayem var ama fikrim yok.
soru açık ; 5 bin tl ile antalyada ne iş yapılır ?
işletme mezunu

Yerleşim TürkiyeMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
29 yorum
Yeni Üye58 yazı
Arkadaşlar 5 bin tl sermayem var antalyada yaşıyorum önümüz yaz, mevsim geliyor sermayem var ama fikrim yok.
soru açık ; 5 bin tl ile antalyada ne iş yapılır ?
işletme mezunu

Yerleşim TürkiyeMeslek Di?er
Yeni Üye23 yazı
Her şey olabailir. Sizin ufak da olsa bir düşüceniz yok mu?
Paylaşmak güzeldir :)

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye9 yazı

ben de antalyadayım.5000 ile olsa olsa pazarcılık olur
Bu dağları ben yaratmadım.Sahibine sorun...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mobilya
Yeni Üye79 yazı
Hediyelik eşya satmak isterseniz ürün tedariği sağlayabiliriz.
HediyePaketim.com
Http://www.Hediye10.com Sevgiliye Hediye Sitesi

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Mühendis
Üye197 yazı
5 bin tl ile çiğköftye bayiliği alıp dükkan açabilirsiniz aylık ortalama 1-3 bin arası gelirin olur
SRFT

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Asker
Yeni Üye58 yazı
elimde kalmayacak nakit donusu hizli olacak
işletme mezunu

Yeni Üye48 yazı
bager 27 azımsama parayı o parayI BEN İSTESEM aylık 3000 lik kazanca ulaştırabilirım ticaret yaparak...
bak sen ne yap 5.000 nini al ucuz elbiseler 25 50 kuruşa elbise çocuk elbisesi al sat.... en güzeli çok karlı
0537 792 34 90

Yerleşim Türkiye / DiyarbakyrMeslek Serbest meslek
Yeni Üye1 yazı
slm ben ist dan emrah doktor mustafa eraslan bu aralar türkiye genelinde bayilikler veriyor o işi bir takip edersen iyi olur şu aralar farkındaysanız türkiye ortadoğunun sağlıkmerkezi haline geldi 2.5 senelik tıp merkezi işletmeciliğim zamanımda ozon ve ozon tedavinin değerini kıymetini gördüm insanlar sağlığına yatırım yapıyor bunu fırsata çevirebilirsin tahminim fazla bi maliyet olmadan ama yinede araştırmak lazım
bu sadece belli bir doktora bağlı kalmak demek değil araştırmak gerek yinede kolay gelsin selamlar

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye5 yazı
5 bin TL ye Antalya da 10 gün iyi bir tatil yapılır ancak :)
KaMiLuluOr+A

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Matbaacy
Yeni Üye5 yazı
Sermayenizi büyütmeniz lazım 5000 TL bu devirde malesef çok büyük bir sermaye değil ama seyyarcılıkla büyütebilirsiniz

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye58 yazı
güncel..
işletme mezunu

Yeni Üye10 yazı
arkadaslar lutfen insanlarin durumlariyla alay etmiyelim..volki kardes ozellikle turistik yerlerde marketlere toptan hirdavat esya satabilirsin(cakmak pil vs.) ama bisiklet dahi olsa bir vasita lazim.onemli olan belirleyeceyin kalemi ucuza bulmak ve gezebildigin kadar market gezebilmek.ondan sonra goreceksinki ordan 10 ordan 20 derkenken gunluk karin 100-200 tl yi bulur. hirdavat sadece bir ornek ,ilk baslarda sermayen yettiyi kadar mal alirsin 1-2haftada malini bitirir gider yenisini alirsin ve bir sure sonra gitmeye bile gerek kalmaz telefonla siparislerini getirttirirsin.

Yerleşim Moldavya / KisinevMeslek Ticaret
Yeni Üye81 yazı
Hediyelik lokum,pişmaniye işine girebilirsin bunları satmayan almayan yok Antalyada.
Ayakta Ölmek Diz Üstünde Yaşamaktan Daha Onur Vericidir.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye58 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - soma
arkadaslar lutfen insanlarin durumlariyla alay etmiyelim..volki kardes ozellikle turistik yerlerde marketlere toptan hirdavat esya satabilirsin(cakmak pil vs.) ama bisiklet dahi olsa bir vasita lazim.onemli olan belirleyeceyin kalemi ucuza bulmak ve gezebildigin kadar market gezebilmek.ondan sonra goreceksinki ordan 10 ordan 20 derkenken gunluk karin 100-200 tl yi bulur. hirdavat sadece bir ornek ,ilk baslarda sermayen yettiyi kadar mal alirsin 1-2haftada malini bitirir gider yenisini alirsin ve bir sure sonra gitmeye bile gerek kalmaz telefonla siparislerini getirttirirsin.

sayın soma öncelikle teşekkür ederim , fikriniz hoşuma gitti ulaşım aracıyla ilgili problemim yok ama bahsettiğiniz ürünleri ucuza bulmak nasıl olacak hiç bilmiyorum.
işletme mezunu

Yeni Üye10 yazı
mesela hirdavat esyalarin merkezi bildigimkadariyla ist. tahtakale.havlunun merkezi denizli ve bursa.bu ornekleri cogaltabilirsin.

Yerleşim Moldavya / KisinevMeslek Ticaret
Yeni Üye90 yazı
3 büyüklerin gömleğini yapıyorum gs fb bjk orda satabilirsen ben yollıyım sen sat şuan imalat aşamasında numuneyi gösterdiğimde beğenmeyen yok etrafımdaki bütün arkadaşlarım istiyor... iddalı renkler yok siyah beyaz mail den aklına takılanları sorabilirsin hakan_kuccuk@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Üye219 yazı
5000 lira ile yapabileceğin en mantıklı iş ; biraz da borçlanarak , stand sistemiyle yapabileceğin bir iş olabilir.Stand da özellikle yazın satabileceğin ürünler bulmalısın,ki turistlere yönelik olmalı ki bunun için de İngilizce bilmen şart,yani lafbaz olman lazım biraz.Akdeniz bölgesine özgü değişik yaz meyveleri satabilirsin.Dikenli incir, anamur muzu, keçi boynuzu vs. , bunları su ve buzla karıştırarak meyve suyu da satabilirsin...Kolay gelsin.
Mersin'de her türlü iş fikrine açığım.

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Ticaret
Yeni Üye63 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - ahmetYU
5 bin tl ile çiğköftye bayiliği alıp dükkan açabilirsiniz aylık ortalama 1-3 bin arası gelirin olur

İstanbul'un en baba yerindeki çiğköfteci bile 3 bin lira kazanamıyor, kaldı ki muğla'da nasıl kazansın? Lütfen kulaktan dolma bilgilerle insanları yanlış yola yönlendirmeyelim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Medya
Üye149 yazı
http://www.koniks.com/topic.asp?TOPIC_ID=71265
Yukarıdaki link i istersen bir incele belki ürünlerimiz içinden kafana yatan bir şeyler çıkabilir.
Ben özellikle duşakabin ürününü ve koku giderici ürünleri tavsiye ederim. Çünkü Antalya
bu konu için cennet. Özellikle oteller ve restaurantlar konusunda bağlantı kurabileceğin
çevren varsa senin için çok faydalı olabilir.
Nanolife

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Üye326 yazı
İkili ilişkilerin ikna yeteneğin iyi ise git firmalarla konuş mesela 1 Tl cilerle veya marketlerle onların reklamını yap bi matbaa ile anlaş broşür bastır firmanın sana vereceği ürünleri kampanyaları el ilanı olarak dağıttır öğrencilere falan iyi para kazanabilirsin bu şekilde girişimci olmak şart
Ne Olursa Olsun Mücadeleni Bırakma Ki, Bir yerlere Gelebilesin ..

Yerleşim Türkiye / BandyrmaMeslek Serbest meslek
Yeni Üye5 yazı
bence takı işine ama güneydoğudan orijinal 4.500 tllik takı al 500 tl masrafların olsa ilk etapda yaya olarak antalyada bunları pazarla daha sonra elindeki kalan sermayenle bir katoloğ yap basit birşey 100 tel oraya ayır katoloğda gittiğin yerlerdeki ürünlerin resimlerini koy daha sonra bunları getirtip pazarla sana kolay gelsin 2 ay civarında sermayen 12-13 bine çıkacaktır eminim
başlamak zaten yarısı değilmi

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Esnaf
Üye306 yazı
Volki36 merhaba.

sana şunu bunu yap demeyeceğim. diğer arkadaşlar gibi.

Bir kaç sorum olacak?

Kaç yaşındasın ?
Evli misin ?
Ve yaptığın işin nereye kadar gitmesini istiyorsun büyüme olarak ?
Vaktin var mı işe ayırabilecek ?
Daha önce hangi işler üzerine çalıştın ?
daha önce aktif saha satışında bulundun mu ? ya da herhangi bir satış aşamasında.

soruları cevaplarsan sana yardımcı olurum.
tabi tek bi şartım olacak.
O da,Ciddi ve kararlı her gün seve seve bütün gün çalışmayı hiç bir bahane üretmeden göze alıyorsan.

yoksa şunu bunu yap diye zaman kaybından öteye geçmez.
Ömer SEVEN
Olur böyle şeyler.

http://omerseven.com -Şahsi bloğum.
http://kopem.org - Özel eğitimlerle kişileri yardımcı olduğumuz KOPEM
http://innope.com - İnnope Yazılım ve Ar-Ge Merkezi
Lojistik Girişimim http://kargoa.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye58 yazı
25 yaşındayım evli değilim zamanım var . daha önce otelde çalıştım oradan biriktirdim bu parayı .
işletme mezunu

Yeni Üye12 yazı
D e k o r a t i f K ü r d a n l a r . . .

Sevgili arkadaşlar; Size bahsedeceğim iş gayet basit ve kazançlı...
Etrafınızdaki "Pastane, Otel, Market, restorantlar (milyoncular bile olabilir)" gezerek yüzbinlerce hiç zorlanmadan satabileceğiniz bir ürün. Risk yok, yüksek sermaye yok, Her 1000'lik pakette 8 TL kar, her girdiğiniz yere sadece 10 paket bırakmanız durumunda 80 TL ve günde sadece boyle 2 müşteri bulmanız durumunda aylık
4000 - 5000 TL kazanabilirsiniz. Hesap çok uçuk gelebilir ama aslında hiç zor değil. Deneyen arkadaşlar bana hak verecektir. Ve umarım burada bir çok arkadaşa faydamız olacaktır diye umut ediyorum.

Aşağıdaki fiyatlar üzerinden %20 karla satın. Stok sorunu yok.

1.000 Adet 39.00 TL
10.000 Adet 350.00 TL
100.000 Adet 2,900.00 TL

Her türlü soru için mesaj atabilirsiniz

genc.girisimci@hotmail.com

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-diger-her-sey-ozel-gun-kutlama-organizasyonlariniza-kalite-katin-111289650/detay

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye37 yazı
genç arkadaşım..Antalya Rus kaynıyor. bu sitede birinden duydum ve araştırdım mantıklı .geldi.kurutulmuş balık işine gir..sadece otellere sat..küçük çaplı başla..otellerde çalışmıssın bilirsin..ruslar kurutulmuş balık arıyor istiyor ama yok antalya da..güzel kazanç elde edeceğine eminim.. önemli olan otellerde pazarı yaratman...kabaca 5 milyon rus turistten bahsediyoruz..oluşturduğun piyasada iş yapabileceğine eminim.. alanya kemer lara otel kaynıyor..bi araştır bence kardeşim..şimdiden hayırlı işler..bol kazançlar..
z.ş.o.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Muhasebe
Yeni Üye4 yazı
En Karlı Bayilik ve Temsilcilik Sistemi !
Aylık ücrete Mahkum kalmak istemiyorsanız,

Ticaret yaparak, Para kazanmak istiyorsanız,
Az sermaye ile Yüksek Kazanç elde etmek istiyorsanız,
Risksiz, rahat ve Huzurlu bir işim olsun istiyorsanız,

ELKATEMİZLİK, Temsilciliği tam istediğiniz gib bir iş !
elkatemizlik

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Esnaf
Yeni Üye34 yazı
sevgili kardeşim,

hala iş arayışın devam ediyor mu? Antalya yöresinde?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Memur