Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Kayseri'de Yeni Bir İş Kurma Tavsiyeleri.

Başlatankaankull38Tarih24/12/2012 19:41:49Yorum27

İlk mesaj
Yeni Üye30 yazı
yaklaşık 50 bin tl civarında sermayem var ve yani bi iş kurmak istiyorum siz değerli yazarlardan mantıklı ve makul iş fikirleri bekliyorum.
akıl dedğin bir gemi, fikir onun yelkeni, kullanırsan sen seni, kullanmazsan el seni !!!

Yerleşim Türkiye / Kayseri
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
27 yorum
Yeni Üye30 yazı
sevgili koniks yazaları öneri ve görüşlerinizi bekliyorum siz 50 bin liranız olsa ne iş yapardınız.
akıl dedğin bir gemi, fikir onun yelkeni, kullanırsan sen seni, kullanmazsan el seni !!!

Yeni Üye30 yazı
aslında o konuda bi araştırma yaptım ama bana marka olmanın önemli olduğunu yoksa verim alamayacağımı söylediler.

Yeni Üye30 yazı

biraz daha açarmısın konuyu nası yapacam mesela

Yeni Üye30 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - cem172012
ilk başta bır tane peçete makınası alacaksın ve uretıme baslayacaksın en basıtı

peki hocam biraz daha bilgi verirmisin
bu makine kaç lira
bi tesis için ne lazım
özel bi eğitime ihtiyaç varmı
kalite olayı nasıl olacak
birde pazar yurt içi dışı nasıl çözeriz.

bu konularda bilgilendirirsen sevinirim.

Yeni Üye28 yazı
Önce ne yapmak istediğine karar ver sonra o işle ilgi bilgi topla a dan z ye kadar her türlü bilgi sonradan bir bakıyorsun neler neler çıkyor kayseriye gelince ne yapmak istediğine bağlı üretim mi yapmak istersin başka birşey satmak mı istersin misal

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Grafiker
Yeni Üye30 yazı
aslında aklımda hizmet sektörü ile ilgili fikirler var daha çok temizlik-halı yıkama üzerine araştırmalar yapıyorum ama değişik iş fikirlerinede açığım zaten balıklama atlamayı düşünmüyorum. araştırmadan bi iş yapmam.

Yeni Üye28 yazı
Hakkında hayırlııs olsun kayseride halı yıkama temizleme var zaten bence düşünme derim karar senin yine başka düşündüğün birşeyler var mı

Yeni Üye30 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
elimde bir tane baskı unıtelı pecete makınası var 15.000tl
tesis olarak dusunursen yanına dispanser,z katlı havlu ve tuvalet kagıdı makınası da alman lazım...
makınalardan anlaman lazım ya da bilen bir ustayla yapman lazım...
pazar konusunda da skıntı yok...tabi sen nasıl ıstersen daha ıyı bıldıgın bır sektor varsa o işi yap...
ama ben memnunum yanı cok sukur

bu bilgiler için teşekkür ederim bu konuyu etraflıca araştıracam
galiba bunları 100 lük desteler yapıp paketlemek lazım onlar içinde makine isteyecektir.
beni bu konuda korkutan pazarda uzun vadelerde satıp tahsilat sıkıntısı.
sen yurtdışına satış yapıyormusun.

Yeni Üye30 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - cagatayik
Hakkında hayırlııs olsun kayseride halı yıkama temizleme var zaten bence düşünme derim karar senin yine başka düşündüğün birşeyler var mı

hocam zaten olmayan iş yok, aslında birileri suyun başını zaten tutmus biz ne iş yapmak istesek hep birileriyle rekabet içinde olacaz. hiç değilse en mantıklı secime ulaşmaya çalışıyorum. bu ara teşekkürler.

Üye485 yazı
Kayseride ticaret zor. Kayseriden başka yerde görmedim ki! Para kazanmamak için elinden geleni yapan esnaflar olsun.
Yahu Kayseri böyle. Adam para kazanmamak için elinden geleni yapıyor.
Sana garanti ederim ki 50 bin tl uçup gidecek.
Bu yazıyı moral bozma olarak görme. Tecrübe olarak gör. Bana göre ticaret için 50 bin tl iaz para. Sana En mantıklısını söyleyim.
Git 15-20 bine bi market bufe tarzı bi yer al onu işlet.
Yada git kayseri parkta veya forumda çikolata şelalesi yada sondurma standı al o işi yap.

Bana göre en mantıklı yatırım bunlar olacak.
Yada yapabilirsen Eticaret yap.

Yüz yüze görüşmek istersen iş yerime gel. Golden han no 77 deyim.
Saygılar
Mali Müşavir

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Tekstil
Yeni Üye30 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
daha bugun almanyadan baskılı peçete siparişi aldım klişe ustunde çalısma yapıyorum şu an

maşşallah allah daha çok işler versin. sen baskı yapıyorsun anladığım. ya işte sende biliyorsun ya piyasa sıkıntılı verdiğini alamıyorsun ya peşin satılacak ya yurtdışına yapılacak işlere bakıyorum.

Yeni Üye30 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - mehmetgul1806
Kayseride ticaret zor. Kayseriden başka yerde görmedim ki! Para kazanmamak için elinden geleni yapan esnaflar olsun.
Yahu Kayseri böyle. Adam para kazanmamak için elinden geleni yapıyor.
Sana garanti ederim ki 50 bin tl uçup gidecek.
Bu yazıyı moral bozma olarak görme. Tecrübe olarak gör. Bana göre ticaret için 50 bin tl iaz para. Sana En mantıklısını söyleyim.
Git 15-20 bine bi market bufe tarzı bi yer al onu işlet.
Yada git kayseri parkta veya forumda çikolata şelalesi yada sondurma standı al o işi yap.

Bana göre en mantıklı yatırım bunlar olacak.

Yada yapabilirsen Eticaret yap.

Yüz yüze görüşmek istersen iş yerime gel. Golden han no 77 deyim.
Saygılar

malesef banada market büfe şelale tarzı işler mantıksız geliyor ki o kadar çok devreden iş yeri varkı. o yüzden daha mantıklı fikirler arıyorum.
e-ticaret olayı mantıklı geliyor ama ne satacaz. ben 2 yıl kadar tekstil işiyle uğraştım satınalma satış müdürlüğü yaptım. o kadar çok site varki hemde şimdi sizde bilirsiniz fabrikalar kendi sitelerini kurdu. farklı bi dalda o işi yapmak lazım ama ne bilemiyorum.

Üye109 yazı
ticarethanelerin çok olduğu yerde çay evi düşünebilirsiniz;bahçesi de olursa nargile vs.veya gençlerin takıldığı bir semtte cafe.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye30 yazı
GÜNCEL YENİ FİKİRLER...

Yeni Üye30 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - fraber
Çin şangayda bulunan şirketimiz aracılığı ile sizlere yardımcı olabiliriz. hayrettin.akturk@fraber.net adresimden ulaşabilirsiniz.

şirketiniz ne tür bi işle meşgul neler alabilirim sizden.

Üye149 yazı
Bence bir işi yapmak için önce sermayeye, sonra iş bilgisine ve çevreye gerek var. O yüzden bilmediğiniz bir iş mantıklı bile gelse işi öğrenene kadar zaten elinizdekini, avucunuzdakini kaybetme olasılığınız yüksek. Daha önce yaptığınız ve iyi bildiğiniz bir iş var mı?
Nanolife

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye46 yazı
Kayseri'de iş yapmak zor ama yinede büyük bir pazar.Bence emlak işi parası olan için ölmez bir sektör.Peşin alıp peşin satacaksın.Hele ki eğer inşaatın ilk zamanlarında alıp 1-2 yıl bekleyebilirsen çok daha iyi.Mesela 50.000 euro ya aldığın daire inşaat bittiğinde 70-80.000 eder.
Bunun dışında gıda,ikinci el oto alım-satım her zaman sermayeli olduğunda para kazandırır.Ama ne demişler her işin bir "PÜF NOKTASI"var.Bilmediğin işe girersen büyük borca girersin bu kesin.Ya işi öğreneceksin bir yerlerde yada bilen biri ile ortaklık yapacaksın.

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Mühendis
Yeni Üye22 yazı
DOSTUM KAYSERİDE TEK YAPABİLECEĞİN ŞEY GECE KULÜBÜ AÇMAK kayseri öğrenci şehri gibi bir yer oldu çok fazla para kazanırsın :) yalnız belediyenin zihniyeti : kayserinin dini yapısı bozalamaz bozalmayacak o yüzden bi taraflarını yırt yine hiç bir belediye sana ruhsat vermiycektir yalvar istersen tirilyon dök yine ruhsatı vermezler nereden biliyorsun deme çok fazla uğraştı çevrem ah bi ruhsat verselerdi ohoo... .
yani özetle :
bir kayserili olarak kesinlikle kayseriye bulaşma abicim git ankara konyaya nevşehire ama sakın kayseriye gelme kayserinin sanayi ve diğer anlamda çok fazla ticaret yapan bir şehir iç anadolunun en çok ihracat yapan şehri gibi ve hepsi markalaşmış nereye el atsan hemen markalar seni ya kendisine çekiyo yada mesela satışların falan göz alıcıysa hemen karşına bi mağaza açıyo 1 2 indirime giriyo yada kampanya yapıyo seni bitiriyo :) ... parana yazık ..

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Ticaret
Yeni Üye28 yazı
dostum en son neye karar verdin:))

Üye187 yazı
bende merak ettim şimdi. Peki kayseride üretim yapılacak bir sektör var mı?
ZİHİN FUKARA OLUNCA FİKİR UKALA OLUR...

http://www.kargosubizden.com

Yerleşim Türkiye / ErzincanMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye28 yazı
kayseride üretim yapılacak bi sektör sorusu yanlış olmuş bence her ilde yatırım yapılacak iş sahası iş kolu vardır elbet ama bazı illerde bazı sektörler çok gelişmiştir veya illaki o işi yapan başka birileri vardır önemli olan iyi anliz edip öyle piyasaya girmek diyelim

Yeni Üye32 yazı
Maalesef bende 4 yildir is yapmak istiyorum ama hangi sektör orada takiliyorum... pazarlama işi blsam yani pazarlayacak güzel bi ürün gidip alicam hemen işe koyulucam ama yokkk

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Esnaf
Yeni Üye36 yazı
imkanın varsa hiç arkana bakmadan kayseriyi terket bu şehirde iş yapmak yürüyerek marsa gitmek kadar zor herkes çakal hep bana zihniyeti paylaşım yok komşusunun ne kadar kazandığının hesabını yapan ****larla dolu ve **lık erdem sayılır hale gelmiş adam kandırıp bunu uyanıklık zanneden zibidi dolu memlekette arakana bakmadan git birader

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Ticaret