akıl dedğin bir gemi, fikir onun yelkeni, kullanırsan sen seni, kullanmazsan el seni !!!
İlk mesaj
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - cem172012 ilk başta bır tane peçete makınası alacaksın ve uretıme baslayacaksın en basıtı |
Yazıyı gönderen - cem172012 elimde bir tane baskı unıtelı pecete makınası var 15.000tl tesis olarak dusunursen yanına dispanser,z katlı havlu ve tuvalet kagıdı makınası da alman lazım... makınalardan anlaman lazım ya da bilen bir ustayla yapman lazım... pazar konusunda da skıntı yok...tabi sen nasıl ıstersen daha ıyı bıldıgın bır sektor varsa o işi yap... ama ben memnunum yanı cok sukur |
Yazıyı gönderen - cagatayik Hakkında hayırlııs olsun kayseride halı yıkama temizleme var zaten bence düşünme derim karar senin yine başka düşündüğün birşeyler var mı |
Yazıyı gönderen - cem172012 daha bugun almanyadan baskılı peçete siparişi aldım klişe ustunde çalısma yapıyorum şu an |
Yazıyı gönderen - mehmetgul1806 Kayseride ticaret zor. Kayseriden başka yerde görmedim ki! Para kazanmamak için elinden geleni yapan esnaflar olsun. Yahu Kayseri böyle. Adam para kazanmamak için elinden geleni yapıyor. Sana garanti ederim ki 50 bin tl uçup gidecek. Bu yazıyı moral bozma olarak görme. Tecrübe olarak gör. Bana göre ticaret için 50 bin tl iaz para. Sana En mantıklısını söyleyim. Git 15-20 bine bi market bufe tarzı bi yer al onu işlet. Yada git kayseri parkta veya forumda çikolata şelalesi yada sondurma standı al o işi yap. Bana göre en mantıklı yatırım bunlar olacak. Yada yapabilirsen Eticaret yap. Yüz yüze görüşmek istersen iş yerime gel. Golden han no 77 deyim. Saygılar |
Yazıyı gönderen - fraber Çin şangayda bulunan şirketimiz aracılığı ile sizlere yardımcı olabiliriz. hayrettin.akturk@fraber.net adresimden ulaşabilirsiniz. |