Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Boş Araziye Dürüm Konteyneri Açmak

Başlatan_erc_Tarih18/12/2012 11:53:38Yorum1

İlk mesaj
Yeni Üye28 yazı
Merhaba arkadaşlar artık başkalarının yanında çalışmaktan herkes gibi bende sıkıldım. Dürüm yemeği çok severim yemek yapmayıda bir okadar severim. Belediyenin yeni gelişmekte olan bir konumunda boş bir arazi araştırmasındayım ve dürümcü açma niyetindeyim. Bu işi yapan muhakkak vardır bu konuda görüşlerinize ihtiyacım var. En önemlisi dürüm yapmayı bilmiyorum ve öğrenmem gerekli. İnternette birkaç video izlediğim kadarı ile zor bir işlem değil.

Elimdeki Sermaye: 20.000
Kredi çekmeyi düşünüyorum: 15.000

Bu konuda bana yardımcı olabilecek birileri varmı? Yapacağım Konum Edirne/Keşan Ve bölgede bu konumda bir iş yapan yok. Nüfus yaklaşık: 90.000 Kişi ve artmakta.
s.algan

Yerleşim Türkiye / EdirneMeslek Gıda
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
1 yorum
Yeni Üye27 yazı
merhaba. bu işe yeni başlamanız dolayısıyla 20 bin liranın bu iş için çok fazla geleceğini düşünüyorum. kredi çekmenize gerek yok. 2, el konteyner alıp tadilat yaptırırsınız. ocakbaşı dolap termos masa sandalye bardak çatal kaşık 5-10 bin arası ilk başlamada yeterli olur. iyi bir usta bulmalısınız. etin baharatın en iyisini kullanarak en iy tadı yakalamalısınız. yemekten sonra ücretsiz közde çay ikram ederek güleryüzlü hizmetle müşteri memnuniyeti sağlayabilrseniz neden olmasın. bizim buralarda adanada tarsusta mersinde kebap tantuni yapıyorlar. sadece yanından işlek bir karayolu geçen yer olmalı. alakasız uzak yerlerde tablada minibüste yapıyorlar. ama sırf tadı güzel olduğu için arı kovanı gibi çalışıyorlar.

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Saty? / Pazarlama