Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Gazete Dağıtımı

Başlatansinan34Tarih12/12/2012 16:20:43Yorum17

İlk mesaj
Yeni Üye52 yazı
MERHABA ;

arkadaşlar gazete dağıtım işi yapmak istiyorum abone dağıtımı olarak,
aldığım bilgilere göre dağıtıcı yada home ofis olarak yapılıyormuş,
konu hakkında detaylı bilgisi olan arkadaşlar var ise paylaşmasını bilgilendirmesini rica ederim.
şididen herkese teşekkürler.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
17 yorum
Yeni Üye52 yazı
güncel
sinan34

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye381 yazı
dergimizin satışını yapacak kişilere ihtiyacımız var. yapmak istersen konuşabiliriz..

Yerleşim Türkiye / MardinMeslek Reklam
Yeni Üye52 yazı

arkadaşlar konu hakkında bilgi yardım lütfen

Yeni Üye56 yazı
merhaba arkadaşım.
gazete dağıtım işi derken abonelik sistemi ile de çalışan gazetelerin dağıtım işinden mi bahsediyorsun.
zaman,türkiye vb gibi mesela.kastettiğin bu ise girmeni hiç tavsiye etmem.hele zaman gazetesi dağıtımına hiç girme.
1 günde 2 gün çalışmış gibi zamanın gider asgari ücret kadar bile eline para geçmez.
ZİHİN FUKARA OLUNCA FİKİR UKALA OLUR...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ula?ym / Ta?ymacylyk
Yeni Üye52 yazı
kapkona merhaba

evet abonelik dağıtım sistemi konu hakkında bilgi rica etsem hangi gazete dağıtımı tavsiye edersiniz neden girmemeliyim.

ek iş olarak çalışmak istiyorum.

Yeni Üye56 yazı
zaman gazetesi ve türkiye gazetesi sadece gazete dağıtımı yaptırmaz.yanında sürekli ek iş yaptırır ve ek ücret ödemezler.gece gidip düzenlemeleri yaparsın.dağıtım biter ve ayın belli zamanlarında bu defa tahsilat yaparsın.zamanında yapamadığın zaman ceza yersin.
akit gazetesinde bu kadar tefarruat yoktur ve tahsilat konusunda daha az yorulursun.kendine ait motorun olması gerekir.
bu gazetelerin dağıtım işlerini bölge bölge merkezden paylaşılmıştır.yani sen merkezden iş almazsın.merkezden işi almış olan taşeronlara çalışırsın.kazanacağın ücret ise gazete başına belli bir ücret alırsın.senin anlayacağın ne kadar çok gazete dağıtırsan ücretin o kadar olur.
ZİHİN FUKARA OLUNCA FİKİR UKALA OLUR...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ula?ym / Ta?ymacylyk
Yeni Üye52 yazı
sabah gazetesi nasıl dağıtım için aldığım bilgiye göre home ofis yanı bayılık olarak alırsan dağıtımı da kendin yaptığın takdirde güzel kar bırakıyor muş

bu konu hakkında bilgin var mı?

Yeni Üye72 yazı
Ben yaklaşık 20 sene önce gazete dağıtıcılığı yapmıştım. Gazeteyi dağıtmak değil o parayı toplamak adamı yoruyor. Aynı adrese defalarca gider parayı alamadan dönersin. Parayı toplayamadığın için maaşını alamazsın.Bu nedenle zaman,türkiye gibi gazetelerin dağıtım işine girmeni tavsiye etmem.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Mühendis
Yeni Üye52 yazı
ben sabah gazetesi ile görüştüm bana home ofis abone bayiliği hakkında görüştüm. kendim dağıtım yapacaksan eğer abone bayisi olarak yap dediler daha iyi olur daha çok kazanırsın.
bu konu hakkında yorumlarınız nedir
teşekkürler.

Yeni Üye52 yazı
ARKADAŞLAR MERHABA

bu gazete abone dağıtım bayiliği hakkında fikri olan var mı arkadaşlar lütfen konu hakkında yardımcı olurmusunuz
ek işe ihtiyacım var.
teşekkürler.

Yeni Üye52 yazı
arkadaşlar yok mu kimse konu hakkında yardımcı olacak

Yeni Üye52 yazı
güncel konu

Yeni Üye52 yazı
teşekkür ederim vakit ile görüştüm şuan için olumsuz
sabah gazetesini tavsiye eder misiniz konu hakkında daha detaylı bilgi lütfen dağıtm nasıl oluyor ücret toplama nasıl yapılıyor

Üye214 yazı
hocam tek tek mi yoksa adetli dağıtımdanmı bahsediyorsunuz

TOPTAN SATIŞ SİTESİ
firmalara ve insanlara aradığını bulma ve ürününü satma konusunda en azından şu anda isim ve
fikir olarak faydalı olacağına inandığım bu siteyi kurdum
http://pazartoptan.com/bireysel-kayit
Türkiyenin toptan satış sitesi
inşallah sizlerede bir faydası olur değerlendirmenizi ve kullamanızı tavsiye ediyor ve sizleri sitemize bekliyorum
iyi çalışmalar
http://pazartoptan.com
http://bypazar.com

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Yeni Üye52 yazı
bumfunk merhaba
abone dağıtımın dan bahsediyorum