Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Soğan Ve Domates İhracatı Hakkında Bilgisi Olanlar

BaşlatanMAHOTarih26/04/2008 11:45:45Yorum43

İlk mesaj
Yeni Üye32 yazı
UYGUM MADDİ BÜTÇEM VE İHRACAT YAPACAK ŞİRKET VE PERSONELİM VAR.SOĞAN VE DOMATES İHRACATINDAKİ HAREKETLİLİK BU ARALAR DİKKATİMİ ÇEKİYOR.BİLGİSİ OLAN VEYA BANA MAL TEMIN EDECEK _ YURTDIŞINDA BU MALLARI PAZARLAYAN DEĞERLİ ARKADAŞLARIN BENİ YÖNLENDİRECEK YAZILARINI BEKLIYORUM
SAYGILAR

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
43 yorum
Yeni Üye2 yazı
merhaba sayın meslaktaşım.
sizinle bu konumda gorusmek isterim
meil adresim.iadada@hotmail.com.tr telefon ve bilgilerinizi tarafıma meil atarsanız memnun olurum.
idris

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ula?ym / Ta?ymacylyk
Yeni Üye68 yazı
Merhaba,

bende bu sektörde broker olaraka çalışıyorum.
Size soğan-domates ve istediğiniz narenciye ürünlerini temin edebilir.Hatta yurtdışındaki alıcı taleplerine de ulaşabilirim.Gümrük konusunda da yardımcı olabilirim.
Bna ulaşmak isterseniz
emine

eminekose_33@hotmail.com
507 220 90 45
emine köse

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye1 yazı

HERKESE MERHABALAR BOL KAZANÇLI ALIŞVERİŞLER ŞİRKETİMİZ 1974 YILINDAN BERİ HER TÜRLÜ SEBZE MEYVE TEMİN ETMEKTEDİR SATIŞ YERİMİZ İSTANBUL BAYRAMPAŞA HALİ: 505 NOLU DÜKKANDIR. AYRICA FETHİYE'DEN, AYDIN'DAN, DEMRE'DEN, ANTALYA'DAN, İZNİKTEN, MALI KENDİMİZ ALIP İSTANBULDA SATMAKTAYIZ İHRACAT YAPIYORUZ. İLGİLENEN ARKADAŞLAR İPEKTEN GIDA BAYRAMPAŞA HALİ HAL NO :505. TEL: 0212 640 22 63. MAİL:SEMİHİPEKTEN@HOTMAİL.COM HERTÜRLÜ KONUDA YARDIMCI OLABİLİRİZ. ÜRÜNLERİMİZDE ÖNCELİĞİMİZ MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ VE KALİTE FİYAT İKİNCİ PLANDIR. İYİ ÇALIŞMALAR İPEKTEN GIDA BİLGİ İŞLEM MÜDÜRÜ: SEMİH İPEKTEN.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda
Yeni Üye2 yazı
Firmamız YILSAN PLASTİK AMBALAJ SAN. VE. TİC. A.Ş.

Soğan, Patates, Biber, Fasulye vb. tarım ürünleri ve Un, Yem, Tuz, Gübre, Şeker, Hububat, Tahıl,Tekstil vb,Sanayi ürünlerinin ambalajlanmasında, taşınmasında ve depolanmasında kullanılmak üzere müşteri siparişine göre her Renk, Ölçü, Ağırlık ve özellikte P.P. ( Polipropilen) File Çuval, PP Cam Çuval, PP Çuval ve PP Harar Çuval üretimi yapmaktadır. Ayrıca zeytin toplama sergileri, üzüm kurutma sergileri, dolu filesi,Taban örtüsü(Yer Örtüsü), Gölgelik, Arı Tülü ve İnşaat dış cephe koruması için PP File Kumaş ve PP Kumaş üretimi de yapmaktadır.

Firmanızın ambalaj malzemeleri ihtiyaçları için yanındayız,

Adem YILDIRIM
Pazarlama Dept.

YILSAN PLASTİK AMBALAJ SAN. ve TİC. A.Ş.
Turhan Cemal Beriker Blv. Fevzipasa Mah. 48101 Sk. No:3/A
Mersin Yolu Uzeri Seyhan - A D A N A
Tel : +90.322.429 27 27-28

www.yilsan.com E-Mail: adem@yilsan.com

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Sanayici
Yeni Üye3 yazı
Merhaba arkadaşlar... ben AMASYA-Gümüşhacıköyde soğan üreticisiyim. Yerli soğanımız çorum tipi denilen 2-3 kat kırmızı kabuğu olan, içi beyaz, sert, depolama şartlarına uygun, orta boy (6- 7-8 adeti 1kg. ) olan 1. sınıf soğandır. İthal soğanlarımız ise; Banko, Bereket, 7194 f 1 denilen soğanlardır. Yıllık 150-200 ton arasında yerli ve ithal soğan çıkarıyorum. Talep edildiği takdirde de 2000 tona kadar da tedarik edebilirim. Ticarette en önemli hususun güven olduğunu hepimiz biliyoruz... Biz çiftciyiz-üreticiyiz kendimizle ilgili istenilen bütün bilgileri açık ve doğru bir şekilde verir... karşı tarafında bizler gibi açık olmasını isteriz. Ali SARITAŞ 0543 533 39 49
SARITAŞ

Yerleşim Türkiye / AmasyaMeslek Ticaret
Yeni Üye90 yazı
merhabayin arkadaslar ben bulgaristandanim buradan soan domates salata vea samsak isteyen varsa sorun deil beni arasin.+3590899389979.

Yerleşim Bulgaristan / Dulovo
Yeni Üye80 yazı
Makedonyadan Suan Elma lazim sa yardimci oluruz arkadaslar

EMrah Demir .. 0038976688213
Kmp

Yerleşim Makedonya / ResneMeslek Yleti?im
Yeni Üye2 yazı
Tokat ili Erbaa ilçesi Değirmenli Belediye ve Değirmen pazar yaş sebze meyve ürt.paz.koop başkanı. Beldemizde günlük 300-500 ton civarında nakliyeye dayanıklı, sofralık taze domates üretilmektedir. İhracatcı firmaların dikkatine sunarım. Samsun limanını 170 km. İyi tarım uygulama kapsamında. Kaliteli ve güvenli. ilgilenenlere 05058307399-3567281001
değirmenpazar yaş sebze mey. ürt. paz. koop

Yerleşim Türkiye / TokatMeslek Yöneticilik
Yeni Üye2 yazı
Tokat ili Erbaa ilçesi Değirmenli Belediye ve Değirmen pazar yaş sebze meyve ürt.paz.koop başkanı. Beldemizde günlük 300-500 ton civarında nakliyeye dayanıklı, sofralık taze domates üretilmektedir. İhracatcı firmaların dikkatine sunarım. Samsun limanını 170 km. İyi tarım uygulama kapsamında. Kaliteli ve güvenli. ilgilenenlere 05058307399-3567281001
değirmenpazar yaş sebze mey. ürt. paz. koop

Yerleşim Türkiye / TokatMeslek Yöneticilik
Yeni Üye2 yazı
fransada ambalajlanacak sekilde buyuk boy torbalarda kuru sogan ariyorum fiyatlarinizi bekliyorum

Yerleşim Fransa / ParisMeslek Ticaret
Yeni Üye2 yazı
fransada ambalajlanacak sekilde buyuk boy torbalarda kuru sogan ariyorum fiyatlarinizi bekliyorum

Yerleşim Fransa / ParisMeslek Ticaret
Yeni Üye1 yazı
s.a Rabbim herkese hayırlı bereketli bol kazanç versin ben Ankara polatlı da tarımla ugraşıyorum 3-5 ticari iş denemem oldu beceremedim tekrar tarıma dönüş yaptım ama tarımdada para kazanamıyoruz sogan kavun karpuz ayçekirdeği üretiyoruz bana iş konusunda fikir verecek veya yardımcı olacak birileri varmı acaba bu yıl çıkacak nasip olursa soğanımız 600 ton kavunumuz 120 ton karpuzumuz 100 ton gibi olur ayrıca 100 bin nakit param var ticaret ve ya yetiştirdiğim ürün konusunda hemde köydeki komşularımızın ürünlerini pazarlamak isterim.Allah rızası için yardımcı olacak birileri varmı tşk saygılar
tarım

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Di?er
Üye246 yazı
BUYUK KAZANMAK ISTEYENLER......

http://ilan.elookat.com/ilan-SATILIK-KELEPIR-BUYUK-CIFTLIK-uasuAAN-3801474.htm

linki dikkatli inceleyiniz

100 -200 000 LIRANIZLA BURADA SEBZ E YETISTIRELIM
rUSYA PAZARINDA-AB ye konan yasak sebebiyle sadece sebze alaninda
2 MILYAR DOLARLIK SEBZE ACIGI VAR...
2-3 SENE DE BURADAN MILYON DOLARLAR kazanabiliriz
burda mazot 2.5 tl..iscilik 500-600 tl aylik...
arazi deniz kenarind a..senede 1000-1500 ton sebze kaldirirriz...

Yerleşim Türkiye / ArtvinMeslek Emlakçy