Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Masaüstü Yayıncılık Yapmak

Başlatanmuhendis7373Tarih03/12/2012 02:40:39Yorum3

İlk mesaj
Üye143 yazı
Arkadaşlar benim yazılım firmam var Ankara'dayım. Masaüstü yayıncılıkta yapmak istiyorum. (El ilanı, broşür, katalog, yeri gelince imsakiye, yeri geldiğinde takvim, promosyon ürünleri filan) Bu işi nasıl yapmalıyım, benim için ekstradan bir gider olmaz bu iş için piyasadan iş toplayacak birkaç pazarlamacı yeterli olur mu? Yazılım işi zaten iyi konumda ancak bu konuda da birşeyler yapmak istiyorum. Bilgisi olan arkadaşlar hatta iş yapmak isteyen size uygun fiyattan iş yaparım diyen matbaacılar filan varsa ve bilgilerini deneyimlerini paylaşırlarsa sevinirim. Herkese iyi çalışmalar...

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bilgisayar-Bilişim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Üye143 yazı
bu konuda bilgisi olan yok mu?

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye122 yazı
Primle çalışacak eleman tutacaksın bu elemanlar dükkanları gezerek sana iş bağlamaya çalışacaklar, ve senin hazırladığın kataloğu müşteriye sunarak ücretini söyleyecekler bunun yanında kendi reklamını yapmalısın kartvizitini bastır elemanlara ver dükkan sahibi istemese bile broşür veya kartvizitini eleman oraya bıraksın özellikle özel günlerde tercih ediliyor en kötü 3000 basım imsakiye bastıran dükkanlar var, iş forumlarına da ilan koyabilirsin

Üye143 yazı

konu günceldir