Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Halk Ekmek

BaşlatanFatih.gulerTarih02/12/2012 01:06:58Yorum7

İlk mesaj
Yeni Üye95 yazı
halk ekmek büfesi alıp yanında tost ,sosisli,çay satışı yapmak sizin değerli fikirlerinizi bekliyorum

Yerleşim Türkiye / CanakkaleMeslek Medya
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Yeni Üye95 yazı
güncel

Üye410 yazı
eger işlek bir yerde halk ekmek büfesi izniş alabiliyorsan güzel diye düşünürüm,ancak bu izin alışın kolay degil bunu bil
/8/8/

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye95 yazı

ne gibi zorluğu olabilir ki halk ekmek bas bas bağırıyo ekmek üretimini iki katına çıkarıcaz bunun içinde yeni yerler verilicektir.die tabi bilmiyorum prosüdür nedir bununla ilgi bilgisi olan arkadaşlar paylaşım yaparlarsa sevinirin

Üye243 yazı
halk ekmeğin yanında başka iş yapma şansınız ne yazıkkı yok. üzgünüm
.ET.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye95 yazı
sebebi nedir peki gayet kesin bir şekilde şansınız yok demişsiniz ama yapan yerler gördüm konuyla ilgili bilginiz veya deneyiminiz varsa öğrenmek isterim

Üye243 yazı
halk ekmek başvurunda bulunmustuk daha önce ancak otobus bileti veya metrobüs biletine izin var. he arada çakmak kalem gibi ufak şeyleri el altından satabilirsiniz diğerlerini yapamazsınız. yapacağınız sözleşmedede böyle bir madde var zaten. anlaşıldığı anda elinizden alıyorlar.
.ET.

Yeni Üye15 yazı
Direk halk ekmek açacağınıza, yine halk ekmeke bağlı istat denilen pastane- cafe yada restorant tarzında mekanlar var. http://www.istat.com.tr/ adresinden sorgulayabilirsiniz.