Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Tablet İçecek

BaşlatanBindokuzyüzüçTarih23/11/2012 16:11:09Yorum9

İlk mesaj
Yeni Üye89 yazı
Değerli arkadaşlar,
ülkemizde ve dünyada hergün binlerce ton tüketilen içecekleri (cola,fanta vs.), suda eriyecek şekilde tablet halinde üretip piyasaya sunmayı planlıyorum.
Ambalaj ağırlığı ve masrafı olmayacağından oldukça ekonomik bir şekilde tüketilecektir.
En basit örnekle (düşündüğünüz gibi), cepte-çantada heryere onlarca adet ***ürülebilecek.
Bu konuda ciddi imalat bilgisi olan arkadaşlarımın bilgi ve tavsiyelerine gereksinim duyuyorum...ilginize teşekkürler
nherguven@yahoo.com

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorum
Üye163 yazı
Efervesan tablet RAKI fantastik olur.
Laser shop 4 sale !!

Yerleşim / The Planet EarthMeslek Di?er
Üye326 yazı

Böyle birşey varmıydı yoksa sizin aklınıza geldide üretmek istiyorsunuz anlayamadım. Ama işiniz çok zor olur ve bu ürünün piyasası olmaz arkadaşın belirttiği gibi çay işi bile tutmadığına göre cok zor. Allah kolaylık versin
Ne Olursa Olsun Mücadeleni Bırakma Ki, Bir yerlere Gelebilesin ..

Yerleşim Türkiye / BandyrmaMeslek Serbest meslek
Yeni Üye39 yazı
bir arkadaşım bu işi yaptı cola fanta olmuyor ama meyve suyu filan yapmıştı tablet olarak ve bardağın içinde tutmadı dostum iyi düşün zor tutması

Yerleşim Türkiye / Mu?laMeslek Otomotiv
Yeni Üye18 yazı
kola da yapılır ham maddesi meyan köküdür. bu ham madde üzerinden doğal içeceklerin özünü yapıarsan tutar. organik yapabilirsen tüm dünyaya yollarsın

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Yleti?im
Yeni Üye29 yazı
Gazlı içecekler olmaz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Elektrik / Elektronik
Yeni Üye89 yazı
Sayın mikolife, üretim aşaması hakkında bir bilginiz var mı? Varsa özelden yazışabiliriz..

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye122 yazı
güzel bir fikir ama şu an bu teknoloji ve ürünler tutmaz yerleşik olarak zaten ürünlerin hali belli yazınızı okuduğumda aklıma ilk gelen alien filminde tablet viski'yi lazerle sıvı hale getirip içiyorlardı : )) ama fikir güzel

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye381 yazı
gazlı gazsız yapılmıştı yanlış hatırlamıyorum, ortalıkta gözükmediğine göre tutulmamış olacak! ama şuna inananlardanım, kararlılıkla yapılan her iş tutar, taş olsun sat başarırsın yeter ki vazgeçme !! kolay gelsin

Yerleşim Türkiye / MardinMeslek Reklam