Lütfen bana somut verilerle konu paylaşımı yapın arkadaşlar, soyut kavramlarla birileri burada suçlamak yada bu konulardan hiç anlamayan kişiler size evet haklı desin diye yapıyorsunuz, Ancak ben tekrar ediyorum Eps tesisi sizin dediğiniz gibi bu şekilde tartışılacak bir konu değil. ( sözüm meclisten dışarı : eğer kurmak kolaysa eps tesisi bu fiyatlara , buradan acımasızca söylüyorum '' Kuracak arkadaş varsa bu fiyata kursun ve tahminleri gibi olmazsa bana haber versin direkt gelip yaptığı yatırımın %70 ini vereyim elindeki tüm herşeyi alayım.''
Lütfen beni doğru anlayın arkadaşlar bu konuda ; Ben sizden daha fazla nefret ediyorum o makinecilerden çünkü ben Alman makine mühendisim ile fabrika gezmesindeydim ( firma adlarını biliyorsunuz ) direkt yanımda iş teklifinde bulunan amatör insanlar bunlar ve dediğiniz gibi trilyon konuşmayı seviyorlar ve kesinliklede haketmiyorlar. Ben dünyadaki makine üreticileri konusnda Almanya, Avusturya,Kanada ,Çin gibi ülkeleri dolaştım. Şunuda belirteyim benim 4 makine dizaynımı mühendisim yaprı ve ben çindeki üreticiye bu dizaynları sattım. Benim Türkiyeye makine satma başlangıcımda tamamen buradaki üreticilerden tiksindiğimden kaynaklandı.. ayrıca Eps hammaddesi konusunda ise öyle bir bilgiye sahibimki ancak fabrikama geldiğinizde anlarsınız. Eps hammadde konusunda uzak doğudaki dünyanın en büyük üretim tesislerinin labaratuvarlarında bile deney yapan bir firmayım. Kim ne isterse arayıp sorabilir elimden gelen yardımı yapmaya hazırım, Eps ile ilgili daha fazla bilgi isteyen olursada Fabrikamıza gelebilir yada iletişim yoluyla bana direkt ulaşabilir.. Herkese Saygılar
Müjdat BIÇAKCI
mujdatbicakci@gmail.com+90 506 71 71 600