Daha öncede bu konuyla ilğili bir yazı yazmıştım,4 arkadaş aradı telefonla,ancak ne yazıkki telefondan edindikleri bilgi onlar için olumsuz olduki dönen olmadı (işi anladıklarını bile zannetmiyorum),,burada birçok yazıyı okuyorum sürekli,ben şu anda türkiyede belkide 10 adeti geçmeyen ve birçok kişininde böyle bir işten haberinin olmadığı bir işi yapmaktayım,tek derdim sermayemin olmaması,işimi idame ettirebiliyorum sorun yok ama büyütme ve bu pastadan bana ortak olacak kişininde pay alması muhakkak,
Ben izmirde satış destekleme ürünleri konusunda ,bir kısmı kendi üretimim bir kısmı dışarıdan malzeme alıp,bazanda fason malzeme ürettirip,marketlere satış yapıyorum,,
300 den fazla ürün var,,bunları anlaşılması açısından,facebook'ta,mudano ekipman veya modano display olarak incelerseniz,ne tür ürünler sattığımı anlarsınız,
ortak arama nedenim,mal alımında,satımında sorun yok ,gıda çarşısında açılacak bir dükkan,satışları daha arttıracağı için,o mekanda benimle birlikte çalışacak,sermayesi olan bir ortak arıyorumki,bir yandan mekanda satış ,bir yanda müşteri ziyaretli sipariş ve izmir dışı tanıtım ve satış ile bu büyümenin olacagına inanıyorum,çünki baştada dediğim gibi rakibimiz az ve o rakiplerde çoğunlukla gros market peşindeler,ben ise orta ve daha küçük market çalışması yapıyorum..
herkeze helalinden bol kazançlar diliyorum.
Hakkı fidan......05554329757