Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

İthalat-ihracat E-ticaret Ortak Arıyoruz

BaşlatanestradelandTarih02/01/2011 22:24:38Yorum34

İlk mesaj
Üye420 yazı
Bizlerle beraber ihtalat-ihracat konularında çalışacak yeni kurulacak şirkete ortak arıyoruz
elcinmert@estradeland.com

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Mühendis
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
34 yorum
Yeni Üye65 yazı
sadicanoz@hotmail.com bilgi verirseniz sevinirim. Manisa'da bir firmanın dış ticaret müdürlüğünü yapmaktayım.

İyi çalışmalar.
ayinesi iştir, kişinin lafa bakılmaz
şahsın görünür rütbe - i aklı eserinde..

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye68 yazı
Merhaba,

Detaylı olarak görüşmek isterim.Ben gümrük müşavirliği şirketinde çalışıyorum.İşlerin bu kısmı ile ilgili birlikte çalışmak isterim.Mevzuat takibini ve gerekli olan evrakların hazırlanması konusunda daneyim sahibiyim.
eminekose_33@yahoo.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye100 yazı

Merhaba,
Bizim de bir ekip kurma istegimiz var ancak biz İstanbul dayiz şayet isterseniz goruselim.
Abdulkerim cosar
olivendoils
dış tic.uzm
+90 05357170193

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye28 yazı
Merhabalar ben çin de yaşıyorum..ve önümüzdeki yıllarda çin de bulunacağım..ihtiyacınız olursa ridvanulger@hotmail.com 008613555941198

Yerleşim Çin / YiwuMeslek Dany?manlyk
Üye420 yazı
ilginize tşkler geç cevap için özür cevap veren herkese geri dönüş yapılmıştır

Üye420 yazı
günceldir

Yeni Üye2 yazı
bilgi verirmisiniz

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Üye420 yazı
maillere cevap dönülmüştür

Yeni Üye7 yazı
Polonyadan yaziyorum Biz Turkiyeden avrupa ulkelerine ihracat yapacak Firmalara yardimci oluyoruz elinizde olan urun katalog fiyat ile bilgiler globalinvesting.biuro@gmail.com

Yerleşim Polonya / Poznan
Üye420 yazı
konu günceldirrr

Üye420 yazı
günceldir

Üye420 yazı
günceldir

Yeni Üye61 yazı
1 yıldır kurulmadı mı kuruldu ise neler oldu?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Üye207 yazı
Ben size katilmak istemiyorum bana bilgi yollamayin .tskler
OSKAR IMP EXP ALMANYA

Yerleşim ALMANYA / WiesbadenMeslek Ythalat / Yhracat
Üye420 yazı
merhaba şirket kuruldu su anda sandalet üretimi ve ihricatı yapıyoruz 2 ortak.....

Yeni Üye4 yazı
binlerce çeşit ürünleri aracı olmadan 1.elden çok yüksek karlarla peşin satmak amacıyla ve bunun yanında inş tahadüt işleri olmak üzere ve onlarca yan işlere ,,büyük hedeflere kısa zaman zarfında ulaşmak için maddi destek koycak ortak arıyoruz
AÇIKLAMA = yapılan tüm işler ve satışlar kesinlikle peşin ve kısa vadeli evraklarla olup kar oranı yerine ve ürüne göre 100%200 lere ulaşmakta risk oranı cok az olup tüm alt yapısı uzun süreli bilği ve tecrübeye dayalı olup halen devam etmekte olan bir iştir sadece yeni firma kurup yeni ortakla yola devam etme kararı aldıgımden ihtiyac duydum ve tüm detayları kesin olarak ögrenmek isteyen arkadaşlar olursa 0532 168 5210 ve merve_nur007@hotmail.com ulaşabılırler saygılarla

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Ticaret
Üye118 yazı
Merhabalar,
Sandalet ile ilgileniyorum... bilgileri mail ile yollarmısınız?
Hz. Peygamber (sav) buyurdu ki: "Alıp-satanlar" birbirlerinden ayrılmadıkça (vazgeçmekte) muhayyerdirler. Alıp-satanlar alış-verişi sıdk ve doğruluk üzere yapar (kusuru) beyan ederlerse alış-verişleri her ikisi hakkında da mübarek kılınır. Yalan söylerler (kusurları) gizlerlerse, belli bir kar sağlasalar bile, alış-verişlerinin bereketini kaybederler." Bir rivayet şöyledir: "Alış-verişlerinin bereketi yok edilir: Yalan yemin malı rağbetli, kazancı bereketsiz kılar." Hadisi Serif.

Kaynak: Buhari, Büyu 19, 22, 44, 46; Müslim, Büyu 47, (532); Ebu Davud, Büyu 53, (3459); Tirmizi, Büyu 26, (1246); Nesai, Büyu 3, (7, 244-245)
Ravi (r.a.): Hakim İbnu Hizam

Yerleşim / BalkanlarMeslek Ticaret
Üye420 yazı
mail adresinizi alabilir iyim

Üye206 yazı
slm lar ben uzun yıllar ıhracat uzerıne organızasyon yaptım ve yaklasık 8 yıldır pıyasadan uzaktayım ıstanbulda benzer bıseyler yapmak ısterım yardımım olursa sevınırım saygılar (xxmrf@hotmail.com)

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik