Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Ürün Satışı İçin Call Center

BaşlatanelnikoTarih18/11/2012 21:16:25Yorum3

İlk mesaj
Yeni Üye74 yazı
Merhaba arkadaşlar;

İstanbul'da bir yazılım firması sahibiyiz. Firmamızda hem e ticaret hem de bilişim desteği vermekteyiz.(yazılım, web sitesi, mobil uygulama, teknik servis vb.)

Daha önceden tele satış üzerine bir firmada çalışmıştım ve tele satışın etkili ve başarılı olduğunu düşünüyorum. Şimdi ise kendi ürünlerimizi ve hizmetlerimizi tele satış ile pazarlamak istiyoruz. Fakat bir call center kurmak maliyet gerektiğinden dolayı herhangi bir firma ile çalışmak istiyoruz. Hizmet satışının ne kadar başarılı olacağını bilemiyorum. Belki bu konuda tecrübeli arkadaşlar bize yardımcı olabilir.

Desteklerinizi bekliyorum.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Mühendis
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Yeni Üye74 yazı
Arkadaşlar hiç fikri olan yok mu? Bu işi yapan arkadaşlar varsa görüşebilirim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Yeni Üye37 yazı
selamun aleykum bu konuda yardımcı olamıyacağım ama bir web sitesi kurmak amacındayım onderdemir_21@windowslive.com mail atarsanız ne tür bir site istediğimi yazarım özel msj atıp iletişim biligilerinizde yazabilirbilirsiniz...
"Söz söyleyen kemal sahibi olursa, marifet ve hakikat sofrasını serdi mi, o sofrada her türlü yemek bulunur. Herkes orada gıdasını bulur."

Hz. Mevlana

Yerleşim Türkiye / DiyarbakyrMeslek Di?er
Yeni Üye74 yazı

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - onder21
selamun aleykum bu konuda yardımcı olamıyacağım ama bir web sitesi kurmak amacındayım onderdemir_21@windowslive.com mail atarsanız ne tür bir site istediğimi yazarım özel msj atıp iletişim biligilerinizde yazabilirbilirsiniz...

Mail adresinize iletişim bilgisi içeren mail gönderdim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis