Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Pazarda Yer Kiralamak ( Yardım )

BaşlatanAtomTarih24/08/2012 00:02:04Yorum18

İlk mesaj
Yeni Üye5 yazı
15 yaşında birine günlük tahtayı kiraya verirler mi ?

Tahta fiyatları ne kadardır ?

Bu kiralama işi nasıl oluyor ?

( T-shirt , çorap vs. giyim eşyası satılacak. )

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Öğrenci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
18 yorum
Yeni Üye5 yazı
3 Gündür Bekledim. Çok baktınız ama bir cevap veren olmadı.

Konu Günceldir ...

Yardım edebileceklerden Yardımlarını Bekliyorum ...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?renci
Yeni Üye5 yazı
Buradan bir şey bekleme. Kimsenin bir şey bildiği yok. Sadece herşeyi biliyormuş gibi davranıyorlar.
o kadar yorumları okuyorum hiç net bir şey yok. Hep yandan kıvırmalı anlatımlar.
Şunu yap bunu yap diyorlar ama nasıl yapacağını anlatan yok.

Git pazarcılara sor. Öğrenince burayada yaz bizde öğrenelim.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Di?er
Yeni Üye5 yazı

15 Yaş dedik diye sert konuşmana gerek yok. Emir verici cümlelerden de hoşlanmam.

Ben yine bilen biri var ise yardımını bekliyorum ...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?renci
Yeni Üye5 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Atom
15 Yaş dedik diye sert konuşmana gerek yok. Emir verici cümlelerden de hoşlanmam.

Ben yine bilen biri var ise yardımını bekliyorum ...

:) hastamısın sen gülüm

sana burada bilen yok , biliyorlarmış gibi davranıyorlar git pazarcılara sorarsın burayada yazarsın bizde öğreniriz dedik. başka ne dedik.

pazardan önce sen ilk önce bir psikiyatra git ilacını al tedavi ol , algı sistemlerini düzelt , ondan sonra pazara çıkta ürün sat.

Şu anki ruh halinle sen her lafı sözü kendine kişiliğine saldırı olarak algılarsın.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Di?er
Yeni Üye17 yazı
:))))

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ö?renci
Yeni Üye1 yazı
Atom merhaba
Hangi ilde yaşadığını bilmiyorum ama üzerine konuştuğumuz yer İstanbul pazarlarıysa işin biraz zor. iyi babacan bir insana denk gelirsen haftalık olarak yerini kiralayabilir. Yada şöyle yapabilirsin her pazarda zabıtalar vardır. Genelde de iyi insanlardır. rica et varsa bir mağduriyetin kendini ifade et pazarın basında veya sonunda ınsan trafıgıne yakın yerde tezgah açmana müsade edebilirler en azından denersın tutturabilirsen yerini kiraya veren biriyle anlasırsın yada umdugundan daha ıyı olursa yer bıle alabılırsın.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Memur
Yeni Üye38 yazı
15 yaşında biri için çok üstüne gitmediniz mi?

sadece bu siteyi bulup fikrini söylemesi bile çok güzel

yolun açık olsun kardeşim en iyi yanıtı pazardaki kişilere sor
Dış ticaret , e -ticaret , girişimcilik hakkında yazıları okumayı çok seviyorum.
Evcil hayvanlar ilgi alanım özellikle kuşlar ve balıklar.
Şiir okumak ve yazmak ayrıcı bir mutluluk kaynağı.
Bu ülkenin Türkünü,Kürdünü,Lazını ,Alevisini,Sünnisi bizim .
İnanın bana dostlar gökyüzü hepimize yeter
Yeni insanlarla tanışmak ,yeni fikirler üretmek için buradayım.
Dileyen herkes mesaj yazabilir
Dürüst ve sevgi dolu insanlara selam olsun.

Güzel günler göreceğiz güneşli günler / Nazım Hikmet

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Yeni Üye9 yazı
pazarda ufak tezgah fiyatları nedir

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Muhasebe
Üye189 yazı
atom.
eğer pazarda tahta kiralamak istiyorsan saat 6:30-7:00 sularında pazarın kurulacağı yere gideceksin.orda sergi kuranlara soracaksan sana yardımcı olurlar.o hafta pazaa çıkmayanlar,veya yeterli ürün bulamayıp tahtalarının bir kısmını açamayanlar sana tahtalarını kiralar.bu işte yaş önemli değildir.bu birazda duruşunla ilgili bir şeydir.bu pazar tahtalarının hep sahipleri vardır.zamanında satın almışlardır yatırım amaçlı yada ticari amaçlı.
eğer sen düzenli bir çalışansan ve her hafta sergi açtığını görürlerse sana aylık olarakta yerlerini kiralarlar.tahta fiyatlarına gelicek olursak bu işte sabit bir fiyat yoktur.pazarına göre-pararın yerine göre fiyatlar değişir.istanbulda örnek bakırköy pazarı 80 le 250 arası değişir.bazı pazarlardada ortalama 50 tl bir ortalama gidiyor.tabi yerine ve sergi alnının büyüklüğüne göre bu fiyat değişir.
ama sana bir tavsiye vereyim bu ürünleri satacaksan önce pazarın biraz ücra köşelerinden başla hem giderin az olur hem pazar ortamına ısınmış olursun.daha sonra güzel yer bakarsın fakat ürünleri satacağın tahtanın yakınında aynı ürünü satan başka pazarcılar olmamasına özen göster bu senin hem satışını hemde ileride pazarda yer bulmanı sıkıntıya sokabilir.ve kimsenin ürünleri hakkında yorum yapma.çok sivrilme başını ey sen kendi işine bak.
bol şanslar...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Yeni Üye3 yazı
atom kardesim pazarda yer bulmak sikintili bi istir kolay kolay bos yer bulamassin birde devamli yapacagini dusunursek sen yer kiralamak icin pazar icinde buyume kat etmen lazim birden yer kiralamaya girme.once git pazarda insan yogunlugunun z gectigi yerlerde bi yer kapabilirsin bi sure boyle devam et gerisini mutlaka nasil yapman gerektigini kendin bulmus olacaksin.bunuda unutma savas,savas alaninda kazanilir.en iyi fikir yinede sende gizlidir.bir isin yuzde biri fikirdir yuzde doksan dokuzu ter dokmektir.

Yerleşim Belçika / GentMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye65 yazı
Bende kendi isime pazarla basladim.istanbulda bircok pazara ciktim.arkadasin dedigi gibi sabah erkenden git.orada yer acanlara haber sal.herkes birbirini tanir yardimci olmak isteyen bulur sana bir yer.onemli olan niyet.ben 13 yasindaydim kardesimle sali pazarina cikardik yaz aylari.yer kirasi nedir bilmiyorduk kimsede istemezdi .kucuk bir tezgahimiz vardi ama o yaşa gore guzel kazanirdik.sen kararini ver en kotu o gun acamazsan haftaya acarsin .adimini at gerisi gelir.
Bilgi Paylaştıkça Çoğalır...
AJANS Fİ
www.ajansfi.com
sosyalmedyareklamver.com
Yasemin Yaşar
info@ajansfi.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye60 yazı
kardeş paran varsa kiralarsın neden olmasın bende bir kaç zaman çıkmıştım pazara.ilk başta biraz düdüklüyolar ama zamanla arkadaş olunca yardım edip arkanı kolluyolar

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye15 yazı
arkadasim once ne pazari oldugunu acikca yaz ki yorum yapilsin. benim aklima ilk olarak sosyete pazari tezgahi geldi. ama normal mahalle pazarindan mi bahsediyorsun?once bu konuyu acikliga kavustur.
yildirim@hotmail.es

0056-9-75210714(cel/cep)

Yerleşim ?ili / SantiagoMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye18 yazı
kendim bu işi bazen bizzat kendim yaptığımdan dolayı arkadaşa yardım etmek isterim...belli semtlerin pazarlarındaki tahta kiraları değişiyor..örneğin bakırköy gibi bir yerde tahta kiralayacaksan 100 ila 130 tl arası bir meblağıyı gözden çıkaracaksın.ancak normal bir semt pazarında tahta kiralayacaksan 50'den başlar 10tl'ye kadar düşer...bol şanslar kardeşim...
kozmetikçi

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye1 yazı
iyi günler arkadaşlar ben 22 yaşındayım muhendıslık ogrencısıyım izmir bucada ikamet edıyorum altımda opel combo model pikap aracım var haftasonları yada haftaıcı bornova ayakkabıcılar sıtesıden ayakkabı alıp pazarda satmak ıstıyorum ama pazarda yer almak hakkında hiçbir bilgim yok yardıım edebılırmısınız hiç bilgim yok pazara gidip sergı açsam bısı dıyen olurmu acaba yada pazarın girişine açsam bı skınıtı olurmu acaba
iphone 4s 16gb black

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ö?renci