Üye Toplam 191 yazı |
|
bora kan Yeni Üye Toplam 58 yazı | 13/11/2012 : 15:22:40 ![]() belinay kozmetiğ in sahibi kozmetikci Yerleşim : Türkiye / Trabzon |
EnerjiC Üye Toplam 191 yazı | 13/11/2012 : 17:16:07 ![]() Yerleşim : Türkiye / Konya | Meslek : Sanayici |
kskliberkay Yeni Üye Toplam 63 yazı | 13/11/2012 : 23:30:23 ![]() firmaların bakkal ihtiyaçlarınıkarşılayabilirsin. sigara kola vsvs. sana yakın bi yerlerde bulunuyorlarsa telefon açıp siparişlerini ***ürebilirsin streç saralım Yerleşim : Türkiye / İzmir | Meslek : Esnaf |
ahmetsakarya Üye Toplam 123 yazı | Mesela Çarşamba günü sipesiyal mantı, çiğ köfte vs gibi... Yerleşim : Türkiye / Bursa | Meslek : İthalat / İhracat |
EnerjiC Üye Toplam 191 yazı | 14/11/2012 : 17:14:20 ![]() öyle yemek falan olmaz aşağı yukarı hepsinin işyerinde böyle küçük getir ***ür işlerine bakan elemanları var ama mesela ikindi çayı için pasta düşünüyorumda daha çeşitli şeyler alternatif neler olabilir Yerleşim : Türkiye / Konya | Meslek : Sanayici |
ttr911 Üye Toplam 305 yazı | Isin gida ama kirtasiye ihtiyaclarrini saglarsn satisin artar Hediyelik Lezzetler - Cezerye, Kerebiç ve Lokum Çeşitleri www.hediyeliklezzetler.com Hızlı, kaliteli, online sipariş. Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Yöneticilik |
smeram Yeni Üye Toplam 20 yazı | Öğle yemeği konusunda kendini geliştirmeni öneririm , hemen aç gözlü olmamak lazım , sıkıntı yaşarsın. Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : İletişimci |
murat_ist Yeni Üye Toplam 43 yazı | 16/11/2012 : 20:17:59 ![]() sana tavsiyem arada bir farklı ülkelerin yemeklerini tatlılarını öğrenip yapman belki daha çok severler ve kendine bağlıyabilrsin Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Diğer |
GKC Yeni Üye Toplam 90 yazı | 17/11/2012 : 00:36:42 ![]() yemek güzelse insanları tatmin ediyorsa temizse güvenilirse senden almaya devam ederler ekstra daha cok sey eklemen cok fazla birşeyi değiştireceğini sanmıyorum çünkü insanların işyerlerinde amacı kendisinin ve çalışanının öğle saatinde karnını doyurmaktır daha fazla para harcayıp ekstra şeyler almak istemeyebilir yemek ücretini ekonomik tutmak adına hele bir de çalışanı varsa misal ben yemeği dışarıdan söyleyen ve ekonomik tutmaya çalışan biriyim çalışanın ve benim karnım doysun ,yemek temiz güvenilir yerden alınmış olsun,ekonomik olsun bence kafi .bence mevcut yemek verdiğiniz işyeri sayısını arttırmaya çalışın konya küçük bir il değil bir cok firma vardır kesinlikle yemeğini dışarıdan söyleyen müşteri portföyünüzü genişletmeye yönelik bir pazarlama politikası uygulamanız bana daha akılcı geliyor. Yerleşim : Türkiye / Aydın | Meslek : Tekstil |
EnerjiC Üye Toplam 191 yazı | 17/11/2012 : 21:33:24 ![]() Yerleşim : Türkiye / Konya | Meslek : Sanayici |
keremsezgin Yeni Üye Toplam 28 yazı | öncelikle tebrik ederim çok güzel düşünmüşsün iş yerinde ev yemegi hmmmmmm Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : İnternet |
Erdener_Abi Yeni Üye Toplam 96 yazı | ![]() ![]()
Yemek sattigin tum firmalarin hali hazirda tukettigi malzemelerin listeleri ve bu mallarin fiatlari , miktarlari , markalari gibi detaylari iceren bir rapor hazirlaman lazim. Bu rapordan cikan sonuclara gore , nasil bir yol cizecegini saptaman lazim . Bana kalirsa yemek satmakdan baska bir ise girme derim . Erdener Abi Yerleşim : İngiltere / Nottingham | Meslek : Serbest meslek |
tubagürel Yeni Üye Toplam 32 yazı | Sayın EnerjiC, mesajınızı okuyalı çok oldu, ama bugün yazmak istedim. Siz bahsettiğiniz lojistik destek kurmak fikrine nereden geldiniz bilemiyorum ama, o bahsettiğiniz o kadar zor, o kadar yorucu bir iş ki...Bir otelde mesela, bütün malzemeler aynı depodan, aynı binanın içine dağıtılırken bile bir sürü sorunlar çıkar. Siz bu şekilde ambalajdan, deterjana zor çıkarsınız o işten. Neden biliyor musunuz? Saatle yarışacaksınız, şimdi 8 firmanız var, inşallah 18 firma olduğunda inanın işler zorlaşacak. Sayılar, adetler arttığında hiç bir şey eskisi gibi kalmayacak. Aksamalar mutlaka olacak. Burada o insanlara siz söz verdiğiniz bir malzemeyi ulaştıramazsanız, küçücük bir sıvı el sabununu mesela, 3 para etmez ama büyür gider mesele. Bence siz daha çok firmaya daha kaliteli, daha lezzetli, var olanı kaybetmeden, 10 yıllarca sizden yemek yiyecek müşteri-dost ilişkisi kurarak, bir esnaf lokantasına gittiğinde aldığı haz gibi haz alacak insanların sayısını arttırın. Bırakın alacağı diğer malzemeleri başkasından alsın, siz ustalaşmak istediğiniz konuda ustalaşın, uzmanlaşın. Konya'da dükkanlara öğlen yemek ulaştıran kim diyince, herkes aynı cevabı versin. Sizi inanın anlıyorum, vizyonunuz büyük belki, ama unutmayın burası Türkiye. Malesef bunları yapmak istesenizde önünüzde dağ gibi engeller var. Şu anda bunları acizane aşabileceğinizi zannetmiyorum. Zamanla siz artık bir catering firması olmayı başarırsanız o zaman gözünüzü daha yükseğe çevirin. İşin başındayken göz göze bakmak lazım... Allah iş yaptığınız firmaların sayısını arttırsın. Yerleşim : Türkiye / Antalya | Meslek : Bilgisayar-Bilişim |
a.can Yeni Üye Toplam 7 yazı | 15/12/2012 : 13:40:51 ![]() Sayın EnerjiC, Size ekstra sunabileceğiniz ürünler konusunda özelden mesaj attım. Yerleşim : Türkiye / İzmir | Meslek : İthalat / İhracat |
onurweb Yeni Üye Toplam 16 yazı | 23/12/2012 : 05:25:42 ![]() Merhaba, 3 yıl boyunca Çeşitli Catering firmalarında Kalite sorumlusu, Üretim sorumlusu,Üretim Müdürü olarak görev yapmış bir Gıda Mühendisi olarak ,Her türlü sorunuza cevap verip , size elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.Ve size nacizane önerim Kesinlikle İşi tam anlamıyla catering olayına döndürmeyin,Altından kalkması çok zor bir sektördür. Ayrıca gıda güvenliği için bazı tedbirler alırsanız ,ileride kafanız ağrımaz.Örneğin her yemekten birer numune alıp en az 48 saat buzdolabında saklayabilirsiniz.(Yarım porsiyon en az).Yemek sevkiyatı için Termokap lar kullanabilirsiniz, Hem yemeğin sıcak kalmasını sağlayacak hem de mikrobiyal risk taşımayacak.Bu dediklerim 250 tl gibi cüzi bir rakam tutar. Ek olarak çalıştığım firmaların bir tanesi her ay bir anket düzenlerdi, müşteri memnuniyeti için.Yani yemek ile birlikte herkese kağıtlar verilir, istek ve şikayetleri yazmaları istenirdi.Mesela bir Maden araştırma fabrikasında ki işçiler etin gramajının kendilerini doyurmadığını ve 4.çeşit yemek istediklerini yazmışlar.Hemen değerlendirilip maliyet hesabı yapıp isteklerine göre düzenledik. Bu işin püf noktası ise kaliteli malzeme ve kaliteli bir ustada biter.Gerisi hikaye. Yerleşim : Türkiye / Bursa | Meslek : Gıda |
EnerjiC Üye Toplam 191 yazı | 25/12/2012 : 11:29:16 ![]() Naçizane güzel fikirleriniz için teşekkür ederim bu dedikleriniz doğrultusunda elimden geleni yapacağım teşekkür ederimn Yerleşim : Türkiye / Konya | Meslek : Sanayici |
akins Yeni Üye Toplam 77 yazı | Üye olmadan ve ücretsiz ilan vermek çok kolay! Link'e tıklayın http://www.anonsyeri.com/Registration/Ad/Create ilanı vermek için size sunulan fırsatlardan yararlanın. İyi günler Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : İnternet |
tcoalngsau Üye Toplam 229 yazı | 18/07/2013 : 02:33:22 ![]() mahallede paraya ihtiyacı olan temiz ve eli becerikli 2-3 ev hanımına yaptırmakta maliyeti azaltabilir. Yerleşim : Türkiye / Antalya | Meslek : Diğer |
fokenli Yeni Üye Toplam 7 yazı | Hizmet verdiğiniz firmaların büyüklüğüne göre Kola otomatı koyabilir, eğer küçükse yemek esnasında ayrı bir stantta kola,ayran,meyve suyu vb. satabilirsiniz. Yemekle birlikte salata verebilirsiniz, salataya koymak için nar ekşisi sos alabilirsiniz. Tanıtım Videosu, Grafik ve Web Tasarım için bize ulaşabilirsiniz. http://www.snb.red http://www.snbegitim.com şirketimize ait tanıtım videosu linki: https://www.youtube.com/watch?v=VlbRVUqIfWk Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Bilgisayar-Bilişim |
kkurt Yeni Üye Toplam 73 yazı | 12/05/2014 : 12:26:34 ![]() inşaatta çalışan guruba yönebilirsiniz. bu sizin yemek satış fiyatınızı tahmin ettiğinizde çok artıracaktır. kkurtt Yerleşim : Türkiye / Kahramanmaraş | Meslek : Mühendis |
kkurt Yeni Üye Toplam 73 yazı | 12/05/2014 : 12:30:29 ![]() Belirli zamanlarda bazı gıdalar satabilirsiniz. Örnegin günlük süt, köy yumurtası, kışlık salça, ceviz, kışlık kuruluk, sizin oralarda erişte faln var bildiğim kadarıyla (ha bu arada köy yumurtasını benden almanızı tavsiye ederim :)) ) kkurtt Yerleşim : Türkiye / Kahramanmaraş | Meslek : Mühendis |
kasap Yeni Üye Toplam 50 yazı | 22/12/2014 : 02:46:09 ![]() Dostum, işveren olarak sana tavsiyem şudur; ek mesai yapılan işyerlerinde çalışanın karnı acıkıyor. Saat 18:00'de servis yapabileceğin, işçinin karnını 2 saat tok tutacak bir şey servis edebilirsin. Börek, Sandvic ya da tatlı olabilir. Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Ticaret |
Adaladal Yeni Üye Toplam 6 yazı | 11/09/2017 : 13:29:40 ![]() Merhaba! Bende rpoblem var. Ukrayna'daki bir klinikte tedavi gördükten sonra gebe kaldım ve şimdi çok tatlı yamaye başladım. Bu problemi nasıl çözeyebilirim? Yerleşim : Türkiye / Istanbul | Meslek : Çevirmen |
![]() | ![]() | ![]() |
![]() |
| ![]() |
![]() | ![]() | ![]() |
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2025 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |