Ev Yemekleri - Koniks.com

Koniks.com
Kullanıcı adı:
Şifre:
Şifremi hatırla

Ana Sayfa          Forumlar          Arama          Yardım           Kayıt Ol

Ev Yemekleri

EnerjiC
Üye

Toplam 191 yazı
12/11/2012 :  18:10:53 Bu yazıdan alıntı yaparak yorum yaz Alıntı

Ben Geçen hafta çarşamba günü itibariyle konyada aşçısı olmayan firmalara öğle yemeği dağıtıyorum 24 kişiyle başladığım bu işe 30 kişiyle şuan devam ediyorum şükür herşey yolunda ilerliyor fakat bişeyler daha yapsam kahvaltı pasta vs. gibi neler sunmalıyım ki bu insanları daha çok kendime bağlayıp alışveriş oranını artırabilirim bunun yanında ilerideki hedefim firmalara her türlü lojistik destek olacak yani onların eksiği neyse onu tamamlamak olacak bu noktada fikirleriniz görüşleriniz nelerdir ?

Yerleşim : Türkiye / Konya  |  Meslek : Sanayici
bora kan
Yeni Üye

Toplam 58 yazı
13/11/2012 :  15:22:40  Alıntı
tatlı ikramedeceksin

belinay kozmetiğ in sahibi kozmetikci

Yerleşim : Türkiye / Trabzon
EnerjiC
Üye

Toplam 191 yazı
13/11/2012 :  17:16:07  Alıntı
bunu zaten yapıyorum ben benden daha fazla satış yapıp daha çok bişeyler satma derdindeyim alternatifde olabilir yani

kskliberkay
Yeni Üye

Toplam 63 yazı
13/11/2012 :  23:30:23  Alıntı

firmaların bakkal ihtiyaçlarınıkarşılayabilirsin.
sigara kola vsvs. sana yakın bi yerlerde bulunuyorlarsa telefon açıp siparişlerini ***ürebilirsin
streç saralım

Yerleşim : Türkiye / İzmir  |  Meslek : Esnaf
ahmetsakarya
Üye

Toplam 123 yazı
14/11/2012 :  12:11:37 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
Yemek ile ilgili yemeğin yanında tatlıdan ziyade özel sipesiyaller yapabilirsiniz...
Mesela Çarşamba günü sipesiyal mantı, çiğ köfte vs gibi...
Ahmet SAKARYA
05322044995
ahmet@firmadoktoru.com
www.firmadoktoru.com

Yerleşim : Türkiye / Bursa  |  Meslek : İthalat / İhracat
EnerjiC
Üye

Toplam 191 yazı
14/11/2012 :  17:14:20  Alıntı
öyle yemek falan olmaz aşağı yukarı hepsinin işyerinde böyle küçük getir ***ür işlerine bakan elemanları var ama mesela ikindi çayı için pasta düşünüyorumda daha çeşitli şeyler alternatif neler olabilir

ttr911
Üye

Toplam 305 yazı
15/11/2012 :  21:26:09 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
Isin gida ama kirtasiye ihtiyaclarrini saglarsn satisin artar
Hediyelik Lezzetler - Cezerye, Kerebiç ve Lokum Çeşitleri
www.hediyeliklezzetler.com
Hızlı, kaliteli, online sipariş.

Yerleşim : Türkiye / İstanbul  |  Meslek : Yöneticilik
smeram
Yeni Üye

Toplam 20 yazı
16/11/2012 :  08:41:56 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
Öğle yemeği konusunda kendini geliştirmeni öneririm , hemen aç gözlü olmamak lazım , sıkıntı yaşarsın.

Yerleşim : Türkiye / İstanbul  |  Meslek : İletişimci
murat_ist
Yeni Üye

Toplam 43 yazı
16/11/2012 :  20:17:59  Alıntı
sana tavsiyem arada bir farklı ülkelerin yemeklerini tatlılarını öğrenip yapman belki daha çok severler ve kendine bağlıyabilrsin

Yerleşim : Türkiye / İstanbul  |  Meslek : Diğer
GKC
Yeni Üye

Toplam 90 yazı
17/11/2012 :  00:36:42  Alıntı
yemek güzelse insanları tatmin ediyorsa temizse güvenilirse senden almaya devam ederler ekstra daha cok sey eklemen cok fazla birşeyi değiştireceğini sanmıyorum çünkü insanların işyerlerinde amacı kendisinin ve çalışanının öğle saatinde karnını doyurmaktır daha fazla para harcayıp ekstra şeyler almak istemeyebilir yemek ücretini ekonomik tutmak adına hele bir de çalışanı varsa misal ben yemeği dışarıdan söyleyen ve ekonomik tutmaya çalışan biriyim çalışanın ve benim karnım doysun ,yemek temiz güvenilir yerden alınmış olsun,ekonomik olsun bence kafi .bence mevcut yemek verdiğiniz işyeri sayısını arttırmaya çalışın konya küçük bir il değil bir cok firma vardır kesinlikle yemeğini dışarıdan söyleyen müşteri portföyünüzü genişletmeye yönelik bir pazarlama politikası uygulamanız bana daha akılcı geliyor.

Yerleşim : Türkiye / Aydın  |  Meslek : Tekstil
EnerjiC
Üye

Toplam 191 yazı
17/11/2012 :  21:33:24  Alıntı
şöyle ifade edeyim Gökçe hanım sanırım isminiz burada 24 kişi 8 firmayla işe başladık 1 haftada 40 kişiye eriştik herşeyy çok iyi çok şükür kullanabildiğim en iyi malzemeyi kullanıyorum tereyağı zeyttinyağı dışında yağ kullanmıyorum ve 12:10 kala paketlenip en geç 12 de yola çıkıyor yemekler sıcağıyla yerlerine ulaşıyor ve çok şükür bütün müşterilerimdende çok güzel yorumlar alıyorum hani pazarlama stratejisinden ziyade bu şekilde ciddi bir açık var herkes birbirine duyuruyor deneme yemeği olarak isteyenler devam ediyorlar ben hedef olarak bu işi sonra her türlü lojistik destek sağlayan bir firma haline getirmek istiyorum yani bir firmanın meyvesinden ambalajına deterjanına kadar temin edebileceğim bir firma haline getirmek adına bu şekilde bir post yazdım bunun için zemini nasıl kurmalıyım neler verebilirim

keremsezgin
Yeni Üye

Toplam 28 yazı
14/12/2012 :  01:02:02 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
öncelikle tebrik ederim çok güzel düşünmüşsün iş yerinde ev yemegi hmmmmmm

Yerleşim : Türkiye / İstanbul  |  Meslek : İnternet
Erdener_Abi
Yeni Üye

Toplam 96 yazı
15/12/2012 :  04:05:44  Alıntı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - EnerjiC
şöyle ifade edeyim Gökçe hanım sanırım isminiz burada 24 kişi 8 firmayla işe başladık 1 haftada 40 kişiye eriştik herşeyy çok iyi çok şükür kullanabildiğim en iyi malzemeyi kullanıyorum tereyağı zeyttinyağı dışında yağ kullanmıyorum ve 12:10 kala paketlenip en geç 12 de yola çıkıyor yemekler sıcağıyla yerlerine ulaşıyor ve çok şükür bütün müşterilerimdende çok güzel yorumlar alıyorum hani pazarlama stratejisinden ziyade bu şekilde ciddi bir açık var herkes birbirine duyuruyor deneme yemeği olarak isteyenler devam ediyorlar ben hedef olarak bu işi sonra her türlü lojistik destek sağlayan bir firma haline getirmek istiyorum yani bir firmanın meyvesinden ambalajına deterjanına kadar temin edebileceğim bir firma haline getirmek adına bu şekilde bir post yazdım bunun için zemini nasıl kurmalıyım neler verebilirim

Yemek sattigin tum firmalarin hali hazirda tukettigi malzemelerin listeleri ve bu mallarin fiatlari , miktarlari , markalari gibi detaylari iceren bir rapor hazirlaman lazim.

Bu rapordan cikan sonuclara gore , nasil bir yol cizecegini saptaman lazim .

Bana kalirsa yemek satmakdan baska bir ise girme derim .
Erdener Abi

Yerleşim : İngiltere / Nottingham  |  Meslek : Serbest meslek
tubagürel
Yeni Üye

Toplam 32 yazı
15/12/2012 :  11:46:32 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
Sayın EnerjiC,
mesajınızı okuyalı çok oldu, ama bugün yazmak istedim.
Siz bahsettiğiniz lojistik destek kurmak fikrine nereden geldiniz bilemiyorum ama, o bahsettiğiniz o kadar zor, o kadar yorucu bir iş ki...Bir otelde mesela, bütün malzemeler aynı depodan, aynı binanın içine dağıtılırken bile bir sürü sorunlar çıkar. Siz bu şekilde ambalajdan, deterjana zor çıkarsınız o işten. Neden biliyor musunuz? Saatle yarışacaksınız, şimdi 8 firmanız var, inşallah 18 firma olduğunda inanın işler zorlaşacak. Sayılar, adetler arttığında hiç bir şey eskisi gibi kalmayacak. Aksamalar mutlaka olacak. Burada o insanlara siz söz verdiğiniz bir malzemeyi ulaştıramazsanız, küçücük bir sıvı el sabununu mesela, 3 para etmez ama büyür gider mesele.
Bence siz daha çok firmaya daha kaliteli, daha lezzetli, var olanı kaybetmeden, 10 yıllarca sizden yemek yiyecek müşteri-dost ilişkisi kurarak, bir esnaf lokantasına gittiğinde aldığı haz gibi haz alacak insanların sayısını arttırın.
Bırakın alacağı diğer malzemeleri başkasından alsın, siz ustalaşmak istediğiniz konuda ustalaşın, uzmanlaşın.
Konya'da dükkanlara öğlen yemek ulaştıran kim diyince, herkes aynı cevabı versin.
Sizi inanın anlıyorum, vizyonunuz büyük belki, ama unutmayın burası Türkiye. Malesef bunları yapmak istesenizde önünüzde dağ gibi engeller var. Şu anda bunları acizane aşabileceğinizi zannetmiyorum.
Zamanla siz artık bir catering firması olmayı başarırsanız o zaman gözünüzü daha yükseğe çevirin. İşin başındayken göz göze bakmak lazım...
Allah iş yaptığınız firmaların sayısını arttırsın.

Yerleşim : Türkiye / Antalya  |  Meslek : Bilgisayar-Bilişim
a.can
Yeni Üye

Toplam 7 yazı
15/12/2012 :  13:40:51  Alıntı
Sayın EnerjiC,

Size ekstra sunabileceğiniz ürünler konusunda özelden mesaj attım.

Yerleşim : Türkiye / İzmir  |  Meslek : İthalat / İhracat
onurweb
Yeni Üye

Toplam 16 yazı
23/12/2012 :  05:25:42  Alıntı
Merhaba, 3 yıl boyunca Çeşitli Catering firmalarında Kalite sorumlusu, Üretim sorumlusu,Üretim Müdürü olarak görev yapmış bir Gıda Mühendisi olarak ,Her türlü sorunuza cevap verip , size elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.Ve size nacizane önerim Kesinlikle İşi tam anlamıyla catering olayına döndürmeyin,Altından kalkması çok zor bir sektördür.
Ayrıca gıda güvenliği için bazı tedbirler alırsanız ,ileride kafanız ağrımaz.Örneğin her yemekten birer numune alıp en az 48 saat buzdolabında saklayabilirsiniz.(Yarım porsiyon en az).Yemek sevkiyatı için Termokap lar kullanabilirsiniz, Hem yemeğin sıcak kalmasını sağlayacak hem de mikrobiyal risk taşımayacak.Bu dediklerim 250 tl gibi cüzi bir rakam tutar.

Ek olarak çalıştığım firmaların bir tanesi her ay bir anket düzenlerdi, müşteri memnuniyeti için.Yani yemek ile birlikte herkese kağıtlar verilir, istek ve şikayetleri yazmaları istenirdi.Mesela bir Maden araştırma fabrikasında ki işçiler etin gramajının kendilerini doyurmadığını ve 4.çeşit yemek istediklerini yazmışlar.Hemen değerlendirilip maliyet hesabı yapıp isteklerine göre düzenledik.

Bu işin püf noktası ise kaliteli malzeme ve kaliteli bir ustada biter.Gerisi hikaye.

Yerleşim : Türkiye / Bursa  |  Meslek : Gıda
EnerjiC
Üye

Toplam 191 yazı
25/12/2012 :  11:29:16  Alıntı
Naçizane güzel fikirleriniz için teşekkür ederim bu dedikleriniz doğrultusunda elimden geleni yapacağım teşekkür ederimn

akins
Yeni Üye

Toplam 77 yazı
04/05/2013 :  19:44:06 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
Üye olmadan ve ücretsiz ilan vermek çok kolay! Link'e tıklayın http://www.anonsyeri.com/Registration/Ad/Create ilanı vermek için size sunulan fırsatlardan yararlanın.
İyi günler

Yerleşim : Türkiye / İstanbul  |  Meslek : İnternet
tcoalngsau
Üye

Toplam 229 yazı
18/07/2013 :  02:33:22  Alıntı
mahallede paraya ihtiyacı olan temiz ve eli becerikli 2-3 ev hanımına yaptırmakta maliyeti azaltabilir.

Yerleşim : Türkiye / Antalya  |  Meslek : Diğer
fokenli
Yeni Üye

Toplam 7 yazı
12/05/2014 :  12:12:49 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
Hizmet verdiğiniz firmaların büyüklüğüne göre Kola otomatı koyabilir, eğer küçükse yemek esnasında ayrı bir stantta kola,ayran,meyve suyu vb. satabilirsiniz. Yemekle birlikte salata verebilirsiniz, salataya koymak için nar ekşisi sos alabilirsiniz.
Tanıtım Videosu, Grafik ve Web Tasarım için bize ulaşabilirsiniz.
http://www.snb.red
http://www.snbegitim.com
şirketimize ait tanıtım videosu linki:
https://www.youtube.com/watch?v=VlbRVUqIfWk

Yerleşim : Türkiye / İstanbul  |  Meslek : Bilgisayar-Bilişim
kkurt
Yeni Üye

Toplam 73 yazı
12/05/2014 :  12:26:34  Alıntı
inşaatta çalışan guruba yönebilirsiniz. bu sizin yemek satış fiyatınızı tahmin ettiğinizde çok artıracaktır.
kkurtt

Yerleşim : Türkiye / Kahramanmaraş  |  Meslek : Mühendis
kkurt
Yeni Üye

Toplam 73 yazı
12/05/2014 :  12:30:29  Alıntı
Belirli zamanlarda bazı gıdalar satabilirsiniz. Örnegin günlük süt, köy yumurtası, kışlık salça, ceviz, kışlık kuruluk, sizin oralarda erişte faln var bildiğim kadarıyla (ha bu arada köy yumurtasını benden almanızı tavsiye ederim :)) )
kkurtt

Yerleşim : Türkiye / Kahramanmaraş  |  Meslek : Mühendis
kasap
Yeni Üye

Toplam 50 yazı
22/12/2014 :  02:46:09  Alıntı
Dostum, işveren olarak sana tavsiyem şudur; ek mesai yapılan işyerlerinde çalışanın karnı acıkıyor. Saat 18:00'de servis yapabileceğin, işçinin karnını 2 saat tok tutacak bir şey servis edebilirsin.

Börek, Sandvic ya da tatlı olabilir.

Yerleşim : Türkiye / İstanbul  |  Meslek : Ticaret
Adaladal
Yeni Üye

Toplam 6 yazı
11/09/2017 :  13:29:40  Alıntı
Merhaba! Bende rpoblem var. Ukrayna'daki bir klinikte tedavi gördükten sonra gebe kaldım ve şimdi çok tatlı yamaye başladım. Bu problemi nasıl çözeyebilirim?

Yerleşim : Türkiye / Istanbul  |  Meslek : Çevirmen

Mesaj gönderebilmek için öncelikle giriş yapmış olmanız gerekmektedir.

Henüz kayıt yaptırmadıysanız buradan üye olabilirsiniz.

Üye olarak:

• Yeni yazılar gönderebilir,
  • Varolan yazılara yorum yapabilir,
  • Arkadaşlarım, favorilerim, kişisel mesajlaşma, haber merkezi, dosya merkezi, online üyeler gibi pek çok yardımcı araçlardan yararlanabilirsiniz.

» Hemen üye olmak için tıklayınız.

10.88 saniye.
23:34:19, 13 Ekim 2025, Pazartesi

Buradaki yazılar, yazarlarının ve Koniks.com®'un izni olmaksızın hiçbir yazılı, görsel yada sesli yayın organında yayınlanamaz. Eğitim amacı dışında, herhangi bir şekilde çoğaltılması yasaktır. Eğitim amaçlı çoğaltıldığı durumlarda, yazarla ilgili bilgilerin ve URL'nin belirtilmesi zorunludur.

Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz.

© 2000-2025 Koniks.com İletişim   ||   Kullanım Şartları   |   Kurallar   |   Sitenin Kullanımı   |   Gizlilik   |   Yardım