Ana içeriğe geç

İnovasyon, Yeni Trendler Ve Çözümler

Oyuncak Üretimi

Başlatanozer89YayınlandıGüncellendi

İlk mesaj
GÜVEN BAĞLAMISinyalleri ve bağlamı gör

Aşağıdaki sinyaller içeriği değerlendirmenize yardımcı olur; doğruluk, uzmanlık veya kalite puanı değildir.

Yazarozer89
Topluluk katkısı28 katkı
Profil alanıBilgisayar-Bilişim
Profil konumuBolu, Türkiye
Yayın
Güncelleme
ZAMANSAL BAĞLAM

Konu yayın tarihi yukarıda gösterilir. Tarih bilgisi, içeriğin bugün de geçerli olduğunu göstermez.

Profil alanı ve konumu üyenin profil beyanına dayanabilir.

Oyuncak üretimine nasıl başlanır
.

Yerleşim Türkiye / BoluMeslek Bilgisayar-Bilişim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Güven bağlamı

Bu sinyaller yanıtı değerlendirirken bağlam sağlar; doğruluk, uzmanlık veya kalite puanı değildir.

Topluluk katkısı 355Profil alanı İmalatProfil konumu İzmir, Türkiye

Profil bağlamını gör →
Oyuncak üretimi ne tip üretim yapacağınıza ve ürünlerin ne olacağına bağlı olarak değişir. Tahta topaç mı? üreteceksin yoksa, kodlama yapılabilen robot oyuncak mı?
Üreteceğin oyuncağın ne olacağını belirtirsen cevap vermek te daha kolay olur zannımca.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ymalat
Güven bağlamı

Bu sinyaller yanıtı değerlendirirken bağlam sağlar; doğruluk, uzmanlık veya kalite puanı değildir.

Topluluk katkısı 355Profil alanı İmalatProfil konumu İzmir, Türkiye

Profil bağlamını gör →
Oyuncak üretimi bir takım belgeler ve standartlara uyumluluk gerektirir. Ahşap oyuncak burada en ucuz yollu üretim modeli diyebiliriz. Fakat, günümüz çocukları evden dışarı çıkmayan tablet bağımlısı bir nesil oldukları için ahşap uyuncaklar ilgiyi nasıl çeker bilemem. Burada hedef kitle 0-5 yaş arası eğitici oyuncaklar olabilir. Veya hafif karmaşık olmayan mekanik aksam barındıran ahşap oyuncaklar olabilir.

Youtube'ye "wooden mechanical toys" yazarsanız bir çok örnek görebilirsiniz. Birde benim tavsiyem önce bir ürün veya tasarım üzerinde çalışıp farklı renk kombinasyonlarıyla çeşitlilik sağlayabilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ymalat
KATKI FIRSATI

Bu toplulukta ilk yanıtını bekleyen bir tartışma var

TOPLULUK HAFIZASI

Bu toplulukta yeniden keşfet