İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
Çinden Ne Getirebilirim?
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
38 yorumK
Yeni Üye90 yazı
A
Yeni Üye31 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - kerey cinden mal cekecek arkadaslara tavsiyem paraniz az iseki burada yazan arkadasları ben dahil cebinde nakit 100000 dolar yok diye hesap ediyorum sadece 1 kalem mala yogunlasın ceşit yapmaya çalışmayın batarsınız |
kesinlikle mantikli....urun olarak havaleli ama manyak satis hacmi olan bir urun var arastiriniz goreceksiniz nedemek istedigimi urun asasgida buyrun link
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/itmeli-cocuk-gezi-bisikleti-muzikli-oyuncak-61580361#product-information
universite hayatini yasamadim cok seyler kacirdigimi dusunuyorum
F
Yeni Üye6 yazı
28/12/2012 : 15:34:29#33
Web sitesi
Alıntı
Arkadaşlar sermayesi olup çinden ürün getirmek isteyen kişilerle kar ortaklı iş yapabilirim...Getirilecek ürünlerin müşterileri hazır anında nakite çevrilecek durumda...
İlgilenecek arkadaşlar irtibata gecebilirler...
VefaciGroup - Soğutma Sistemleri
T
Yeni Üye25 yazı
F
Yeni Üye25 yazı
Kaynakçı eldiveni getiren yok mu azizim hiç :)
vakit nakit
G
Yeni Üye8 yazı
empircafe ürünlerini ve fiyatlarını gönderirsen sevinirim.. g.e.n.c_fb_1907@hotmail.com
BİR UMUTTUR YAŞAMAK
N
Yeni Üye1 yazı
MİLLET TÜRKİYEDE ÇOK SATILAN ÇİNDE UCUZ OLAN ÜRÜNLERİ YAZSA ....
F
Yeni Üye13 yazı
03/01/2013 : 19:59:49#38
Web sitesi
Alıntı
Çin şangayda bulunan şirketimiz aracılığı ile sizlere yardımcı olabiliriz. hayrettin.akturk@fraber.net adresimden ulaşabilirsiniz.
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz