Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Çinden Ne Getirebilirim?

BaşlatanempirecafeTarih07/11/2012 13:04:06Yorum38

İlk mesaj
Yeni Üye12 yazı
ARKADAŞLAR ÇİNDEN MAL GETİRİYORUM BUJİTERİ HIRDAVAT OYUNCAK HEDİYELİK EŞYA MUTFAK MALZEMESİ VS AMA BUNLARI GETİRDİKTEN SONRA SATILMASIYLA ÇOK UĞRAŞIYORUM SATIŞI FAZLA UĞRAŞTIRMAYACAK BİŞİ ARIYORUM ÇABUK SATILACAK BİRŞEYLER ÖNERİLERİ OLAN ARKADAŞLAR PAYLAŞIRLARSA ÇOK SEVİNİRİM

Yerleşim Türkiye / AğrıMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
38 yorum
Yeni Üye90 yazı
cinden mal cekecek arkadaslara tavsiyem paraniz az iseki burada yazan arkadasları ben dahil cebinde nakit 100000 dolar yok diye hesap ediyorum sadece 1 kalem mala yogunlasın ceşit yapmaya çalışmayın batarsınız

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Yeni Üye31 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - kerey
cinden mal cekecek arkadaslara tavsiyem paraniz az iseki burada yazan arkadasları ben dahil cebinde nakit 100000 dolar yok diye hesap ediyorum sadece 1 kalem mala yogunlasın ceşit yapmaya çalışmayın batarsınız

kesinlikle mantikli....urun olarak havaleli ama manyak satis hacmi olan bir urun var arastiriniz goreceksiniz nedemek istedigimi urun asasgida buyrun link

http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/itmeli-cocuk-gezi-bisikleti-muzikli-oyuncak-61580361#product-information
universite hayatini yasamadim cok seyler kacirdigimi dusunuyorum

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye6 yazı

Arkadaşlar sermayesi olup çinden ürün getirmek isteyen kişilerle kar ortaklı iş yapabilirim...Getirilecek ürünlerin müşterileri hazır anında nakite çevrilecek durumda...
İlgilenecek arkadaşlar irtibata gecebilirler...
VefaciGroup - Soğutma Sistemleri

Yerleşim Türkiye / SivasMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye25 yazı
Sevgili arkadaşlar,yazılanların hepsine katılıyorum.Ben yazımda zaten çin'e ilk defa gidip tabiri cazse 12 den vurdum demiyorum,ayrıca bunlara hazırlıklı olarak gittim diye belirttim,görüyorum arkadaşlar iyiniyetle,sağolsunlar kendi tecrübelerini katarak yazmışlar sevindirici olan bu forum demek ki gerçek manada kuruluş amacına uygun hizmet ediyor.Bu harcama meselesi şehirden şehire değişir sanıyorum,yani herkes tek tip harcama yapacak aynı yerde yemek yiyecek veya aynı tür oteli kullanacak değil,bunun yanında ben gereksiz harcamalarımın olduğunu yeniden gitsem daha dikkatli ve daha tasarruflu olacağımı biliyorum.Yine bu forumda çine gitmeden önce bir arkadaşımız şöyle yazmıştı,eğer balık tutmak istiyorsan,oltanın ucuna taktığın yemin hesabını yapmamalısın,bence bazı şeylerin özeti bu lafın içerisinde,herkese iyi niyeti için teşekkürler.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ticaret
Yeni Üye25 yazı
Kaynakçı eldiveni getiren yok mu azizim hiç :)
vakit nakit

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ticaret
Yeni Üye1 yazı
MİLLET TÜRKİYEDE ÇOK SATILAN ÇİNDE UCUZ OLAN ÜRÜNLERİ YAZSA ....

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Tekstil