İlk mesaj
Genel İlanlar
Doğal Ürün Ve El İşleri
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorumA
Yeni Üye9 yazı
akd_4net@hotmail.com
B
Yeni Üye3 yazı
K
Yeni Üye9 yazı
ben su kabağından lamba yapıyorum.su kabağından lambalar diye konu açmıştım.orada 1 tane fotoğrafta var.ilginizi çekerse msn adresm pivitamini@hotmail.com
B
Yeni Üye3 yazı
G
Üye964 yazı
25/04/2008 : 21:00:07#5
Web sitesi
Alıntı
iplikle isim yazılan bileklikler yapan birisini tanıyorum. eliyle yapıyor ve sanki ipek dokuma gibi hatasız.
29 harften güncel isimler..
Ayrıca KEDV-Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfının Kadınlara yaptırdığı ürünler var. Bu ürünleri Beyoğlunda Mİs Sokkataki Nahıl İsimli yerlerinde satıyorlar.
Mumlar, bittim sabunları, kutular, çerçeveler, keçe ürünler ve şık kutular.
Ha birde geliri tamamen yardıma muhtaç ailelere giden www.reçelannelr.com sitesini ve o kuruluşun yaptığı reçel ve elişlerini bir inceleyip değerlendirin derim.
Elişinin sadece atkı ve bereden oluşmadığını bende biliyorum.
Kolay gelsin...
29 harften güncel isimler..
Ayrıca KEDV-Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfının Kadınlara yaptırdığı ürünler var. Bu ürünleri Beyoğlunda Mİs Sokkataki Nahıl İsimli yerlerinde satıyorlar.
Mumlar, bittim sabunları, kutular, çerçeveler, keçe ürünler ve şık kutular.
Ha birde geliri tamamen yardıma muhtaç ailelere giden www.reçelannelr.com sitesini ve o kuruluşun yaptığı reçel ve elişlerini bir inceleyip değerlendirin derim.
Elişinin sadece atkı ve bereden oluşmadığını bende biliyorum.
Kolay gelsin...
Büyüklük odur ki, hiç kimseye iltifat etmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmayacaksın, memleket için gerçek ülkü neyse onu görecek, o hedefe yürüyeceksin. Herkes senin aleyhinde bulunacaktır. Herkes seni yolundan çevirmeye çalışacaktır. Önüne sayılamayacak güçlükler yığacaklardır, kendini büyük değil küçük, zayıf, vasıtasız, hiç telâkki ederek, kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak bu güçlükleri aşacaksın. Ondan sonra sana büyüksün derlerse, bunu diyenlere de güleceksin.( 1908 )
Bir adam ki büyük olmaktan bahseder, benim hoşuma gitmez. Bir adam ki memleketi kurtarmak için evvelâ büyük adam olmak lâzımdır; der ve bunun için bir de örnek seçer, onun gibi olmayınca memleketin kurtulamayacağı inancında bulunur, bu, adam değildir. ( 1908 )
Mustafa Kemal Atatürk
Bir adam ki büyük olmaktan bahseder, benim hoşuma gitmez. Bir adam ki memleketi kurtarmak için evvelâ büyük adam olmak lâzımdır; der ve bunun için bir de örnek seçer, onun gibi olmayınca memleketin kurtulamayacağı inancında bulunur, bu, adam değildir. ( 1908 )
Mustafa Kemal Atatürk
E
Yeni Üye69 yazı
03/05/2008 : 09:40:27#6
Web sitesi
Alıntı
mrb
Ben Bitlisten yazıyorum, Bitlis'te yöresel bir ayakkabı var, (patiğin tabanı kalın türü diyebiliriz) keçi kılından yapılmaktadır. Tabanı ise kendirden örülmektedir.
ayrıca tiftikten yapılan çok şahane bir kumaş var.
Ben Bitlisten yazıyorum, Bitlis'te yöresel bir ayakkabı var, (patiğin tabanı kalın türü diyebiliriz) keçi kılından yapılmaktadır. Tabanı ise kendirden örülmektedir.
ayrıca tiftikten yapılan çok şahane bir kumaş var.
C
Yeni Üye26 yazı
Merhaba Tüm doğal ürünleri, gerek işlenmemiş,gerek işlenmiş paketlenmiş olarak temin edebilirim.
Bitkisel yağlar ve bazı ürünler kendi imalatımızdır.
Bitkisel yağlar ve bazı ürünler kendi imalatımızdır.
“ Günümüz toplumu,benzer eğitim almış benzer çalışanların;benzer fikirlerle benzer ürünleri,benzer kalite,benzer fiyat ve benzer yöntemlerke sattıkları benzer firmalarla dolu.”
Kjell Nordstrom&Jonas Ridderstrale
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz