Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Doğal Ürün Ve El İşleri

Başlatanbbt975Tarih21/04/2008 11:54:12Yorum7

İlk mesaj
Yeni Üye3 yazı
aranızda el işi yapan ve doğan ürün pazarlaması yapan varsa irtibata geçsin lütfen

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Turizm
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Yeni Üye9 yazı
Merhaba ,el işinden kastınız kolye bileklik gibi mi yoksa başka bir sektörle ilgili mi tekstil ve bujiteri sektöründe 6 senedir el işi yapan bayanları organize ederek iş yaptırdım konu ile ilgili detaylı bilgi rica ediyorum.

akd_4net@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye3 yazı
takıdan daha cok yoresel el ısı

Yeni Üye9 yazı

ben su kabağından lamba yapıyorum.su kabağından lambalar diye konu açmıştım.orada 1 tane fotoğrafta var.ilginizi çekerse msn adresm pivitamini@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Emekli
Yeni Üye3 yazı
el ısı derken atkı şal ondan bahsetmıyorum yoresel dedım farkındaysanız benım ne yaptığım onemlı degıl sız yapıp satıyormusunuz parasını vereceksem sorun degıl sanırım

Üye964 yazı
iplikle isim yazılan bileklikler yapan birisini tanıyorum. eliyle yapıyor ve sanki ipek dokuma gibi hatasız.
29 harften güncel isimler..
Ayrıca KEDV-Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfının Kadınlara yaptırdığı ürünler var. Bu ürünleri Beyoğlunda Mİs Sokkataki Nahıl İsimli yerlerinde satıyorlar.
Mumlar, bittim sabunları, kutular, çerçeveler, keçe ürünler ve şık kutular.
Ha birde geliri tamamen yardıma muhtaç ailelere giden www.reçelannelr.com sitesini ve o kuruluşun yaptığı reçel ve elişlerini bir inceleyip değerlendirin derim.
Elişinin sadece atkı ve bereden oluşmadığını bende biliyorum.
Kolay gelsin...
Büyüklük odur ki, hiç kimseye iltifat etmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmayacaksın, memleket için gerçek ülkü neyse onu görecek, o hedefe yürüyeceksin. Herkes senin aleyhinde bulunacaktır. Herkes seni yolundan çevirmeye çalışacaktır. Önüne sayılamayacak güçlükler yığacaklardır, kendini büyük değil küçük, zayıf, vasıtasız, hiç telâkki ederek, kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak bu güçlükleri aşacaksın. Ondan sonra sana büyüksün derlerse, bunu diyenlere de güleceksin.( 1908 )

Bir adam ki büyük olmaktan bahseder, benim hoşuma gitmez. Bir adam ki memleketi kurtarmak için evvelâ büyük adam olmak lâzımdır; der ve bunun için bir de örnek seçer, onun gibi olmayınca memleketin kurtulamayacağı inancında bulunur, bu, adam değildir. ( 1908 )

Mustafa Kemal Atatürk

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye69 yazı
mrb
Ben Bitlisten yazıyorum, Bitlis'te yöresel bir ayakkabı var, (patiğin tabanı kalın türü diyebiliriz) keçi kılından yapılmaktadır. Tabanı ise kendirden örülmektedir.
ayrıca tiftikten yapılan çok şahane bir kumaş var.

Yerleşim TürkiyeMeslek Grafiker
Yeni Üye26 yazı
Merhaba Tüm doğal ürünleri, gerek işlenmemiş,gerek işlenmiş paketlenmiş olarak temin edebilirim.
Bitkisel yağlar ve bazı ürünler kendi imalatımızdır.

“ Günümüz toplumu,benzer eğitim almış benzer çalışanların;benzer fikirlerle benzer ürünleri,benzer kalite,benzer fiyat ve benzer yöntemlerke sattıkları benzer firmalarla dolu.”
Kjell Nordstrom&Jonas Ridderstrale

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Kimyager