Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

İş Yapmak İstiyorum. Tekliflerinizi Bekliyorum.

BaşlatanthecrataquaTarih01/11/2012 19:35:27Yorum8

İlk mesaj
Yeni Üye59 yazı
Konu Kapalıdır

Yerleşim Türkiye / Kocaeli KörfezMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorum
Yeni Üye59 yazı
Konu Günceldir.
Sanırım yanlış anlaşıldı, ortaklık aramıyorum.Satılabilirliği yüksek ürün sağlayabilecek üretici & ciddi tedarikçilerden teklifler almak ve degerlendirmek niyetim.

Yerleşim Türkiye / Kocaeli KörfezMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye3 yazı
merhaba thecrataqua bende gebze civarında depolamasını yapabileceğim firmalar arıyorum. Depomuz için müşteri bulabilme imkanın olur mu?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mimar
Yeni Üye59 yazı

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Mayz
merhaba thecrataqua bende gebze civarında depolamasını yapabileceğim firmalar arıyorum. Depomuz için müşteri bulabilme imkanın olur mu?

merhaba sayın mayz.. deponuz nerde?
websiteniz varmı? olabilir..işim gereği gümrükçülerle ve firmalarla görüşüyoruz sürekli..

Yeni Üye55 yazı
kuru incir,tane yemeklik zeytin veya zeytin yağı üreticisiyim ilgi alanınızdaysa 05445603652

Yerleşim Türkiye / AydynMeslek Di?er
Yeni Üye59 yazı
Konu gunceldir. Urunlerini pazarlayabilecegim uretici veya ithalatcilar ile tanismak istiyorum Kocaeli bolgesi icin bayilik de olabilir veya bu bolgeye girmek isteyen firmalar da satis pazarlama elemani olarakda calisabilirim su an aktif olarak ya is kurmaliyim yada is bulmaliyim ciddi uretici firmalardan irtibat kurmalarini rica ediyorum .. bolgeyi iyi biliyorum Kocaeli den Duzce ye kadar urun satis ve pazarlamasi yapabilirim ciddi kisiler irtibat kurabilirler

Yeni Üye20 yazı
%100 doğal el yapımı dana rosto mantı, sade spagetti, sebzeli erişte, sade eriştemiz var, hepsi el yapımı doğal ürünler. bazzı gazetelerde haberimiz de yapıldı. piyasayı araştır toptan ne kadar alıyorlar, uygun olursa fiyatı üstüne karını koyup sat.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Mühendis
Üye518 yazı
Ürünlerimizin satışını bayi ve/veya distribitör tarzında satmak isterseniz görüşelim.
Ürünlerimiz dekoratif kanvas tablolardır. Pazar ağı geniştir. Bir çok alanda satışı gerçekleştirilebilir.
Stok maliyeti gerektirmez ancak ilk başlarda biraz koşturmak gerekecektir. İlgilenirseniz görüşelim.
Tablo Uzmanından Alınır!
Türkiye'nin tablocusu: www.tablom.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Sanatçy