Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

İs Önerisine Ve Ortaklik!

BaşlatansamyilTarih08/03/2010 17:01:22Yorum8

İlk mesaj
Yeni Üye7 yazı
slm arkadaslar,

almanyada yasiyorum benimle is yapmak isteyenlere cagri, her önerilere acicigim ama istekli olanlar ilgilensin lütfen...!

Yerleşim ALMANYA / DortmundMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorum
Yeni Üye61 yazı
Gel beyfendi seni ispatlariyla ikna etmeye calisayim ... sen :d yapmazsan ben yapacagim calismalarim tum hiziyla devam ediyor .. serkanmert2003@hotmail.com ama harbiysen dolandiriciysan vs... isim olmaz zaten ... ki ole bi insan degilsindir oyle umuyorum .... neyse bul beni eger ki 80.000-100.000 den asagiysa sorabilirimde eger bu kadar ayirabiliyorsan Yerindesin ...
simo

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye1 yazı

Berke Yapı Dekorasyon Olarak istanbulun değişik noktalarına kendinize yer açıp telefon ve müşteri desteği olabileceğimiz gibi ,, koyacagınız 20-30bin gibi sermaye ile dekoru yapılacak bir ofisin dıştan işletmenliğini yapabilirsiniz. Tadilat dolap işlerinde 20% müşteriden kar sağlama imkanı vardır. Bölüşümler konuşulur.
02122217888- 532 694 10 78
perpa 2243b12

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Yeni Üye89 yazı
sn. samyil TÜRKİYE demi A lmanya damı? iş yapmak istiyorsun önncelikle bunu belirlemek lazım. saygılar
imaj

Yerleşim Türkiye / YstMeslek Ymalat
Yeni Üye7 yazı
almanyada is yapmak istiyorum arkadaslar

Yerleşim ALMANYA / DortmundMeslek Di?er
Yeni Üye28 yazı
Bİr kaç yerde yazınız mevcut. hangisine atacağımı bilemedim. Özelden mesaj gönderdim. İhracat yapmaktayız, ve yardımcı olacak kişi ve firmalara çalışmak isteriz
İkon Yatırım İnş. İth. İhr. San ve Tic. Ltd. Şti.

Yerleşim Türkiye / Ankara AfyonMeslek Mühendis
Üye433 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - alfa16
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - alfa16
**Tekstil Elyaf Sıva : Poşet içeriği yüzeyde 5 m2 alanı kaplar.Tek yapmanız gereken 1 poşeti 10 lt su ile karıştırıp hamur haline getirmek ve uygulamak.

**Duvarda tüm kusur ve hataları gizler boya ihtiyacınızı giderir kir ve leke tutmaz silinebilir

**% 45 ısı ve %35 ses yalıtımı sağlar.
72 FARKLI DESEN VE RENK ÇEŞİDİ MEVCUTTUR
mustafa bilginer
+905051202200

[url=https://hizliresim.com/y3APY7][/url]

[url=https://hizliresim.com/3q1DBj][/url]

Yerleşim Türkiye / MarmaraMeslek Emekli