Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Yurtdisinda Kafe-pastahane- Ukrayna

BaşlatanoduaTarih01/11/2012 15:32:25Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye18 yazı

Tum forum uyelerine merhaba,

Ukraynada odessa-dnepropetrovsk ve harkov sehirlerinde AVM lerde kafe-pastahane konseptinde yerler acilacaktir.
Mekanlar ileride marka olacak ve franchising verebilecek tarzda hesaplanmaktadir.
Acilacak yerlerde sicak ve soguk icecekler, borek,pide,sandvic,turk tatlilari,pasta,alkolsuz kokteyller,dondurma satisi yapilacaktir.
Urunlerin bir kismi icin burada imalathane kurulacak,bir kismi ise turkiye ve ukrayna icerisinden tedarik edilecektir.
Sehirler ve AVM ler icin fizibilite calismasi yapilmistir.Etkin bolge ve avm ler belirlenmistir.Kurulus maliyetleri ile diger gider analizleri cikartilmistir.
isletmelerin kar marji yuksektir.Buyuk mekanlar gerektirmedigi icin kira giderleri ve personel giderleri minumum seviyede tutulmasi planlanmaktadir.
Her bir isletmenin ortalama satis degeri ve kar degerleri hedeflenmistir ki bu hedefler mevcut isleyen bir mekan degerlerinden yola cikilarak belirlenmistir.Tabiki bu tum bolgelerde ayni olacak anlaminda degildir.Eleman,avm lerin yogunlugu,urunlerin goruntusune gore degiskenlik gosterebilir.
Her bir isletme yatirim maliyetini ortalama 9-14 ayda geri kazanmaktadir.
Bu bir projedir arkadaslar.Hayata gecirilmek uzere planlanmis,alt yapi calismalari yapilmaktadir.Mevcut bir iste calismaktayim.Ancak malum herkes kendi isini yapmayi arzu etmektedir.Bende boyle bir proje icin kendime finansor ortak aramaktayim.
Ukraynada yatirim dusunen,boyle bir projenin kendisine uygun oldugunu dusunen ciddi forum uyeleri ile isin detaylarini gorusmeye hazirim.

Tum forum uyelerine hayirli gunler dilerim.
imkanin sinirlarini gormek icin imkansizi denemek lazim. (Fatih Sultan Mehmet)
Satis-Pazarlama-ithalat-ihracat

Yerleşim Ukrayna / OdesaMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Üye410 yazı
sn arkadaşım finansör derken seninle ortak olan sermaye koyacak tamam peki siz de sermaye yatıracakmısınız yoksa yalnızca ortagınızdan mı bekliyorsunuz bu sermayeyi?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye18 yazı
Yanlizca ortagimdan beklemiyorum.Ancak buyuk bolumunu ortagimin yatirmasini arzuluyorum.Boyle bir proje yatirim yapmak isteyen ciddi kisiler ile konuyu detaylandirabiliriz.

Yerleşim Ukrayna / OdesaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye33 yazı

mrhb.

planladığınız yatırım maliyeti nedir.
syg

Yerleşim Türkiye / Malatya
Yeni Üye31 yazı
Arkadaşım öncelikle bilgilendirmen için teşekkür ederim.Ortalama bir fiyat sunabilir misiniz?Ne kadar bir sermaye ile orada bir mekan kiralanabilir.Tutulan yerde tam olarak ne satılacağına,getirisinin ne olacağına,maliyetine,burası ile ilişkilendirilecek olursa nakliyesine,işçisine,işe dağir teşvik olanaklarına....vs.ortalama bir fiyat çıkarabilir misiniz?Ukrayna'da bir dönem kaldım ve orada büyük iş fırsatlarının olduğunu biliyorum.Sizden elle tutulur rakamsal bilgiler sunmanızı rica ediyorum.
son_akbulut@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Yeni Üye18 yazı
Sayin basakgida- yatirim icin 2 farkli proje vardir. bu nedenle yatirim maliyetleri degiskenlik gostermektedir. ancak kurulacak AVM icerisindeki kucuk yerlerin birim maliyeti 22.00 usd olup 5 adet planlanmaktadir.
diger proje ye gore ise AVM civarinda cafe pastahane yerleri icin birim maliyet 65.00 usd olup 2 adet planlanmaktadir.
Gerek gorurseniz detaylari gorusebiliriz.

Sayin FeCr- mail adresinize daha detayli bilgileri gonderiyorum.Sorunuz olursa cevaplayabilirim.

Saygilarimla

Yerleşim Ukrayna / OdesaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye30 yazı
almanyada simit sarayi bayisi acmak icin ortak ariyorum lokasyon mükemmel ilgilenenler mesaj atabilir rambo@hotmail.de
osman

Yerleşim ALMANYA / AlmanyaMeslek Sporcu