Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Dükkan İçinde Alan Kiralamak??

Başlatanmetin44Tarih30/10/2012 18:20:30Yorum5

İlk mesaj
Üye178 yazı
arkadaşlar aklıma değişik bir fikir geldi uygulanabilir mi size danışmak istiyorum;
çok hareketli bir caddede ve kirası 5 bin tl olan bir dükkan var şuan tavuk döner ve gözleme işi yapılıyor.
sahibi arkadaşım ve ona bir teklifim olacak.o da şu;;
sabahları satmak için simit,poğaça.çörek ve soğuk sandiviç düşünüyorum.dükkanın ön cephesi geniş. 2 metrelik bir tezgah yaptırıp bu işi yapsam nasıl olur.öğlene kadar durmayı düşünüyorum ve arkadaşıma da 2 bin tl kira ödemeyi teklif edicem.sizce nasıl davranmalıyım??teşekürler
metin44
gerçek girişimci için para kazanmak veya kaybetmek,yaşadığı heyecanın yanında sadece bir detaydır!!

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Muhasebe
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Üye178 yazı
fikirlerinizi bekliyorum
metin44
gerçek girişimci için para kazanmak veya kaybetmek,yaşadığı heyecanın yanında sadece bir detaydır!!

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Muhasebe
Üye658 yazı
2 bin tl kira ödemeye gücün varsa başka yerde bu işi yap derim aynı cadde üzerinde dükkan bak derim arkadaşın tavuk işi yapıorsa simit satıldığında tavuk satılmamış olacak bir anlamda arkadaşına kazanç sağlarken bir anlamda da kazancına engel olacaksın ama gıda üzerine değilde başka tarz ürünler bulursan belki o zaman bu teklifine daha cazip bakabilir bence 2 bini direk verme derim satılan ürün karından pay ver derim neden dersen sen orda olmadığın zamanda ürün satmak için çabası olsun.
İşimiz insanların en güzel ve en zor günlerinde yanında olabilmek.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bankacylyk-Finans
Üye178 yazı

sevgili bireyselemeklilik,dediğin gibi başka bir yerde yapmak daha akıllıca gözüküyor fakat bu dükkanın olduğu yer bulunmaz dercede güzel ve caddede boş yer bulmak imkansız,hava paraları 100-200 bin tl arasından başlıyor.yani cadde gerçekten çok hareketli bir yer arkadaşım bugün çıksa 5 bin tl olan kira 10 bine çıkar.
o yüzden 2 bin tl değer diye düşündüm.ayrıca dediğin gibi cirodan pay versem belki çok iyi iş olursa bana çık diyebilir belki kendisi yapmak isteyebilir.birde sabahları döner satmıyor ben ona kazanç sağlarım peki kazancına nasıl engel olurum öyle demişsinizde anlayamadım..
kolay gelsin
metin44

Üye178 yazı
güncel
metin44

Üye178 yazı
ARKADAŞIMA TEKLİFİ YAPTIM,TEK ÇEKİNCESİ TEZGAHI KOYACAĞIM YER MANTI VE GÖZLEME YAPILAN KISMINI KAPATTIĞI İÇİN MANTI MÜŞTERİSİNİN GÖRÜŞ ALANINI KAPATMASI.AMA DÜŞÜNÜCEĞİNİ SÖYLEDİ.SİZCE MANTI TEZGAHINI KAPATMADAN NASIL BİR ÇÖZÜM BULABİLİRİZ
metin44