Şuan en mantıklı gelen inşaattan anlayan bir arkadaşım var onunla ortak apartman yapabilirim tabi kabul ederse.
Görüşleriniz nedir?
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - caliskanh aylık 10 bin kira getirili (içinde kiracısı olan ve satışda en az 5 yıllık kira kontratı imzalayacak ) bir mülkiyet almak isterseniz özelden mesaj gönderiniz. |
Yazıyı gönderen - bddah Yorumlarınız için teşekkür ederim. @Arıcı; değerlendireceğim görüşlerinizi. @girilmez; Çok araştırdım ama genel görüş kuyumcuların eskisi gibi kazanmadığı ve uzak durulması gerektiği. |
Yazıyı gönderen - caliskanh aylık 10 bin kira getirili (içinde kiracısı olan ve satışda en az 5 yıllık kira kontratı imzalayacak ) bir mülkiyet almak isterseniz özelden mesaj gönderiniz. |
Yazıyı gönderen - infazure Elimde 300 bin gibi bi param olsa, daha önceden yaptığım gibi tereddütsüz şekilde döviz alır satarım. 2-3 haftalık bi araştırma yapıp piyasaların son durumunu takip edin, parite farkı düşük olan bi banka seçin ( ben iş bankası kullanıyodum ) sonrasında ise günlük kur farklarından güzel rakamlar kazanabilirsin. Paranı da riske etmemiş olursun. 300 bin lira ile yaklaşık 169 bin dolar alabilirsin. Günlük olmasa bile 3-5 günlük parite farkında 0,01 Tl değişim yakalasan, 1690 lira civarında para eder. Hele hele piyasanın düzensiz olduğu dönemlerde 0,1 lik değişimlerde bir gün içinde 16 bin lira gibi paralar kazanmak hayal değil. |