Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Yeni İşyeri Actım 4 Aydır İş Yok

Başlatandemir12Tarih30/10/2012 12:36:29Yorum41

İlk mesaj
Yeni Üye12 yazı
türkiyenin büyükşehirlerinin bir tanesinde bilgisayar üzerine iş yeri actım web tasarım yazılım bilgisayar alanında herşey yani dükkan yerim güzel 1500 lira kira veriyorum..ancak 4 aydır toplam cirom 500 lirayı gecmedi..
sizce ne kadar sabretmeliyim bana cevreden diyolarki 4ncu ayında dükkan kirasını cıkarmalı..bir anormallik var diyorlar daha önce hic tecrübem yokdu bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim..

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Bilgisayar-Bilişim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
41 yorum
Yeni Üye2 yazı
Merhaba,

yorum yapan tüm arkadaşlara katılıyorum. Bununla beraber sektörel yazılım yapıp bayi ağı oluşturabilirsiniz. Ayrıca işletmelerin en büyük problemi network sorunu. Bu alanda hizmet verirseniz hem müşteri sayınız artacak hemde kar oranınız yükselecektir. Çünkü network için hem yazılım hem donanım gerekiyor.
Saygılar
yapı sektörü mesleki eğitimleri
www.ya-ka.tk

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Yeni Üye2 yazı
büyük firmalardan bayilik almayı düşündün mü? muhasebe programları, restoran programları, hızlı satış programları gibi program seçenekleriyle birlikte bunlar için gerekli olan yazıcı, pda vs gibi donanım ürünlerini de satabilirsin.

kartuş, toner dolumu ilave edebilirsin bilgisayarcılardan başka yerlerden de toplayıp kar payı şeklinde dolum da yapabilirsin ama bu işlemler için aktif olarak dışarıda bulunmak gerekecek bu yüzden de dükkanı teslim edebileceğin birnin de olması lazım

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ö?renci
Yeni Üye1 yazı

Müşteri beklemeyin siz müşteri bulun.
Sahaya çıkın.
İnterneti kullanın.
Şirketleri gezin.
Kart bırakın.
İnternet sitesi açmak isteyen insan var formlarda iletişime geçin.
Şehir dışına gidin. Netten yurt dışındaki sitelere üye olun.
Örnek ve espirili reklam ve benzeri tasarımlar yapın her yerde imzanızla yayınlayın.
chnkskn

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye34 yazı
yerin güzel ise copy center kur.
ARTI GROUP REKLAM VE MATBAA HİZMETLERİ

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Reklam
Üye166 yazı
kardeş beni dinle, kapattı isen dükkanı zaten kurtuldun, kapatmadı isen hemen kapat, burada yazılım ve bilgisayar sektörünün ne halde olduğunu bilmeyen adamların ahkam kesmesine bakma. kalın yerlerde baglantin yoksa -ki anlasildigi kadarıyla yok, web tasarımından netten ya da piyasadan iş bularak hayatta kalman imkansız. hele o kira ile imkansiz carpi imkansiz. ikinci el pc falan yalan işler, onlar eskidendi, pc mi kaldi ikinci eli kalsin biraz bosver. en asgari ücretlisi bile teknolojinin sıfırını alıyor.

Yerleşim Türkiye / YstMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye95 yazı
uzun uzun yazmak istemiyorum web tasarım işi hakkında herhangi bir tecrübem yok ama tahmin ediyorum magazacılık gibi değildir.

benim şahsi tecrübem şudur bir adam kendini borç istediğinde bir kadın kendini aç kaldığında bir iş kendini ilk açtığında belli eder.

4 ay günümüz şartlarında çok büyük bir zaman.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Yeni Üye8 yazı
bence de dijital baskı merkezine çevirin, bunun yanında kupa baskısı, tişört baskısı gibi işlere yönelin.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye104 yazı
hocam bursada yerin neresi semt nedir bir diğeri webetasarı ve yazılım alanında çalışacaksan bursadaki bütün bilgisayarcıları dolaş partner çözüm ortaklıgı öner he öyle yksek mevlalara tasarım yapma . gir vatan mahallesine ufak çaplı bütün tekstilcileri dolaş önlerine tasarım sun ki sana şukadarını diyorum %30 dönüşü olur htlm yap aylık güncellemerini takip et . bir digeri dükanını home ofis yap 1500 kira napıyosun ben vermiyorum okadarını :) gerek yok 600 bi ofis tut aradakalan 900 ver bi azarlamacıya bak nasıl işlerin açılıo :) sen dinle beni yüzsüz ol dükkanda oturmakla olmuo

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ythalat / Yhracat
Üye104 yazı
bir digeri dijital baskı işi ile ilgilenmek istersen o konudada yardımcı olurum

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye27 yazı
kiranız yüksekmiş gerçekten Allah yardımcınız olsun. Arkadaşların dediklerine kısmen de olsa katılıyorum. öncelikle bu işte marka olmak önemli. insanların seni referans olarak gösterebilmesi lazım. Önce biraz paraya kıyıp reklam vermen gerek. web tasarım genelde revaçta ama bu işi hep büyük kurumsal firmalar ***ürüyo. bireysel anlamda büyük kazançlar elde etmek imkansız olmasa da çok zor. sizin rakiplerinizin nasıl hareket ettiğini iyi gözlemleyin nerelerde eksik ve yanlış yaptığınızı sorgulayın. manevra sahanızı genişletin iş kapabilmek için tüm şartları zorlayın baktınız yine de olmuyor en sonunda farklı bir sektöre girmek veya en kötü ihtimal (Allah korusun) işyerini kapatmak zorunda kalırsınız.
lütfen pm yolu ile irtibata geçin

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Memur