Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Grafikerim, Evimden Ne Gibi İşler Yapabilirim ??

BaşlatanDisturbeDTarih25/12/2009 05:27:18Yorum11

İlk mesaj
Yeni Üye11 yazı
Merhabalar;
Öncelikle işi evden yapmak istememin sebebi hem part time çalışıyor olmam hemde bi grafiker olarak çalıştığım yerlerden emeğimin karşılığını alamamış olmamdır.

Fotoğrafçılık ve matbaacılık yaptım home ofis işlerine de pek sıcak bakmıyorum ama iyi teklifler olursa neden olmasın..

Aslında ben üretici olmak istiyorum..
mesela aklımda şöyle bir fikir var 1500 - 2000 lira masrafla evime gerekli aletleri alıp sihirli kupa - t-shirt ve hediyelik baskılı yastık yapabilirim. fakat sorun pazarlamada, internetten günde 2 veya 3 sipariş alabilirim en fazla... buda beni kurtarmaz. dükkan açacak param zaten yok.

Bu ürünleri nasıl pazarlayacağım konusunda veya evimden yapabileceğim mesleğimle alakalı işler konusunda fikri olanlar benimle paylaşırsa memnun olurum.. saygılar...
Türkler para gibidir ışık tut içinde Atatürk yoksa sahtedir...

Yerleşim Türkiye / EskişehirMeslek Grafiker
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
11 yorum
Üye2981 yazı
sihirli kupa ve baskı işi iyi düşün yapan çok . Pazarlaması problemli . Ben denedim olmadı .
malzemelerin ve kağıtların toptan yeri istanbul perpa
ismail karagülle

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Üye295 yazı
bu pazarlama konusunda sizinle eger isterseniz ortak çalışabikliriz yani bizim işlerimizi yapabilirsiniz ekleyin lütfen görüşelim mhm_cihangir@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Yeni Üye11 yazı

saolun.... arkadaşım adresini ekledim görüşelim...
Türkler para gibidir ışık tut içinde Atatürk yoksa sahtedir...

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Grafiker
Yeni Üye61 yazı
bir web sayfanız olsun..
logo tasarım, web tasarım,fotoğraf çekimi vs gibi tamamen grafiğe dayalı işler yapmalısınız.
matbaacılarla görüşüp iş alabilirsiniz..

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye3 yazı
Merhaba..

Türkiye de ve Dünyada İlk Defa Uygulanan İnternet Tabanlı Bir Platformda Çalışmak Üzere Aşağıdaki İş Alanlarında Çalışma Arkadaşlarına İhtiyacımız Vardır.

*** Sadece İnternet Üzerinden Parttime veya Full Time Çalışmak İsteyen

*** Yöneticilik veya Ekip Liderliği Yapmak İsteyen

*** Eğitmenlik Alanında Çalışmak İsteyen

*** Satış Yada Pazarlama Alanında Tecrübeli Olup Çalışmak İsteyen

( Not : Çalışma Şeklimiz Kesinlikle satış veya Pazarlamaya dayalı bir sistem değildir.Satış Konusunda Tecrübeye sahip kişiler bizimle satış yada pazarlama yapmadan çok yüksek kazançlara ulaşabilirler.)

Yukarıdaki Seçeneklerden Herhangi Biri İlginizi Çekiyorsa Lütfen Bana ulaşın Mail Adresim : osmanyorulmaz88@gmail.com
Online Çalışma Fırsatı için Benimle İrtibat Kurabilirsiniz.
Unutmayın Boşa vakit geçirmemek için her fırsat değerlendirilmelidir.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Muhasebe
Üye126 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - vikont
Merhaba..

Türkiye de ve Dünyada İlk Defa Uygulanan İnternet Tabanlı Bir Platformda Çalışmak Üzere Aşağıdaki İş Alanlarında Çalışma Arkadaşlarına İhtiyacımız Vardır.

*** Sadece İnternet Üzerinden Parttime veya Full Time Çalışmak İsteyen

*** Yöneticilik veya Ekip Liderliği Yapmak İsteyen

*** Eğitmenlik Alanında Çalışmak İsteyen

*** Satış Yada Pazarlama Alanında Tecrübeli Olup Çalışmak İsteyen

( Not : Çalışma Şeklimiz Kesinlikle satış veya Pazarlamaya dayalı bir sistem değildir.Satış Konusunda Tecrübeye sahip kişiler bizimle satış yada pazarlama yapmadan çok yüksek kazançlara ulaşabilirler.)

Yukarıdaki Seçeneklerden Herhangi Biri İlginizi Çekiyorsa Lütfen Bana ulaşın Mail Adresim : osmanyorulmaz88@gmail.com

Bu da yeni bir çeşit e-kitap satışı mı?

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye3 yazı
Hayır Biz Pazarlama yada Satış yapmıyoruz.
Online Çalışma Fırsatı için Benimle İrtibat Kurabilirsiniz.
Unutmayın Boşa vakit geçirmemek için her fırsat değerlendirilmelidir.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Muhasebe
Yeni Üye4 yazı
Çağın işi network işi de düşünebilirsiniz.Yüzde kırk kar marjı ve prim sistemiyle çalışan firmam belirli seviyelerde bonus olarak çeşitli hediyelerde vermektedir.Bunlar sırasıyla saat tablet telefon ve araba(sadece kullanım hakkı)..sürekli bayilikler vererek 3-5 ayda yüksek gelir seviyesine ulaşabilirsiniz.Risk yok aylık kota yok.üyelik ücreti yok.senelik üyelik yenileme ücreti yok..sadece ilk girişte min 85 tl lik bir ürün alışverişi istenilir.gerisi sizin çalışmanıza kalmış ister 1 saat çalışın isterseniz 10 saat çalışın..detaylı bilgi için özelden görüşebiliriz..

Yerleşim Türkiye / Ystanbul