Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Terlik, Çorap Dükanı Açmak.

Başlataniceman770000Tarih29/10/2012 23:51:31Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye58 yazı
Daldan dala uçuyormuş gibi oluyoruz ama elimdeki parayı en iyi şekilde değerlendirmek istiyorum. İş bulma umudum kalmadı artık ve elimdeki sermaye her geçen gün biraz daha eriyor. Sürekli araştırma halindeyim. koniks.com bu konuda bana çok yardımcı oluyor. Çanta dükkanı açmak istiyordum ama uygun dükkan bulamadım. Araştırma yaparken terlik ve çorap üzerine bir dükkan açmak fikrine kapıldım. Mahalle arası işlek bir cadde de nispeten kirası uygun bir dükkan bulmak daha kolay. Yaklaşık 20 m2 bir dükkanda bu işi yapsam bana maliyeti ne kadar olur? Getirisi iyi olurmu? Öyle uçuk rakamlar peşinde değilim. Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Elektrik / Elektronik
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Üye294 yazı
bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışayım.Terlik olarak sezonu değil.Ama kış için biraz satışı olur.Çorap dersen kar marjı çok iyi değil.Birde millet olarak genelde bayam alışverişinde 10 çorap 10 liraya alınır ve 1 yıl giyilir.Çok iyi bir ticaret olmayabilir.Ümidini de kırmak istemem

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Di?er
Yeni Üye58 yazı

@calliante
Bizim insanımız yaz-kış terliğini eksik etmez diye düşünüyorum. Özellikle kadınların terliksiz gezenini hiç görmedim desem yeridir. Bence her mevsim i yapar ama az olur ama çok. Araştırmaya devam.

Üye352 yazı
Merhabalar.
Cantacilari izmirden bulabilirsin. Terlik ise istanbuldan temin edilir. İzmirde cankaya semtinde oldukca fazla cantaci var. Her kaliteden canta bulursunuz.
Allah isinizi rast getirsin.
Nevateks Tekstil
www.nevatextile.com
Email: info@nevatextile.com

www.facebook.com/neva.tekstil
twitter: @nevateks
instagram: nevatextile

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Tekstil
Yeni Üye58 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - nevastones
Merhabalar.
Cantacilari izmirden bulabilirsin. Terlik ise istanbuldan temin edilir. İzmirde cankaya semtinde oldukca fazla cantaci var. Her kaliteden canta bulursunuz.
Allah isinizi rast getirsin.

Teşekkürler. Ticaretten anlamadığım için siz değerli koniks.com üyelerinin bilgileri çok faydalı oluyor. Bu işle meşgul olan arkadaşlar biraz daha bilgi verirse sevinirim.