Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Acil Dükkanlara Satılabilecek Ürünler Arıyorum

BaşlatanBireyselemeklilikTarih29/10/2012 18:44:17Yorum100

İlk mesaj
Merhabalar 7 yıldır finans sektöründe pazarlama üzerine çalışmakta olan üniversite mezunu istanbulda yaşayan bir bireyim özellikle esnaflara kapıdan satılabilecek AÇIK-KAPALI YAZISI ya da oda spreyi tarzında ve bunun gibi üretici firma kanalı ile ürünü alıp esnaflara satarak ek gelir getiricek yenilikçi ürünü olan arkadaşların ürünlerini pazarlamak isterim.
Tekliflere açığım ikametgah istanbuldadır.,
İstanbul güngören esenler ve bağcılar bölgesini çok iyi bilmekteyim.
İşimiz insanların en güzel ve en zor günlerinde yanında olabilmek.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Bankacılık-Finans
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
100 yorum
İlan günceldir.
Ayrıntılı tekliflerinizi beklemekteyim istanbul

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bankacylyk-Finans
karton bardak uretimi yapmaktayiz . firmamiz konyada kurulu. istanbul pazari icin birlikte hareket edebiliriz. hedef pazarimiz ozellikle universite ve hastane kantinleri. baski tesisimiz mevcut oldugundan karsi firmanin istegi uzerine logolu baski da yapabiliyoruz. sizin yapmaniz gereken hastane ve universite kantinleri basta olmak uzere ilkogretimokulu-lise ve dershane kantinlerini', bardakta misir saticilarini, otobus firmalarini ve karton bardak kullanan diger tum hedef pazari dolasip siparis toplamak. biz mali size ambar ile gonderecegiz siz aracinizla ambardan mali alip dagitacaksiniz. sirkulasyonu yuksek bir istir. pazarlama kabiliyetiniz yuksek ise az sermaye ile ciddi paralar kazanabilirsiniz. Ayrica olusturacaginiz pazarda ilerde bizim urunumuz yaninda baska urunlerde satabilirsiniz orbegin tek kullanimlik stik seker gibi. ilgilenirseniz detaylari konusabiliriz.

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Gyda

İLAN GÜNCEL VE AÇIKLAYICI TEKLİFLERİNİZİ ACİL BEKLEMEKTEYİM.
YER İSTANBUL

Bu İlanı Bende Takip Ediyorum.
B.Kaan

Yerleşim Türkiye / YçelMeslek Yöneticilik
Büyük ve orta ölçekli işletme sahipleri üreticiler lütfen ciddi tekliflerinizi beklemekteyim.

Üretici arkadaşlar hala aradığım desteği bulamadım.
Desteklerinizi beklemekteyim.

Üretici firmaların desteklerini beklemekteyim özellikle istanbuldakilerin ya da istanbul pazarına girmek isteyen firmalrın istanbul ayağı olabilirim.
Sermayem yok arabam yok ama pazarlama alanında tecrübem ve kendime olan öz güvenim var tüm üretici firmalara firma sahiplerine ani bayi ve toptancılara duyurulur.
Saygılarımla,
GÖSTERDİĞİNİZ İLGİ VE DESTEK İÇİN TEŞEKKÜRLER.

Uretici firmalar ciddi tekliflerinizi beklemekteyim

evet üreticiler bizler gibi hevesli ve çalışkan kişilerle çalışmak sizlerede kazandıracaktır, tekliflerinizi ve önerilerinizi paylaşırsanız memnun oluruz...
http://birincieldenhalka.com

İsmail--0542 891 64 72

Yerleşim Türkiye / TurkeyMeslek Ymalat
Üretici firmalardan ürünlerinin pazarlanması konusunda destek beklemekteyim girişimci bir yapım var kendime güvenim tam sadece üreticiler ve ana toptancılar lütfen iletişime geçsinler.

Kürk Bolero- Etol- Şifon tarzı Ürünler Verebiliriz......

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Elektrik / Elektronik
Sayın İlgili

1983 yılından bu yana İstanbul Zeytinburnunda İki İplik melaşlı yüksek kalitede şardonlu Bay-Bayan - Çocuk Eşofman Tek - Takım imalat
ve Toptan Satış üzerine , Türkiyenin her bölgesi her yöresi başta olmak üzere yurtdışında Yunanistan, Rusya, Ukrayna Azerbaycan, Polonya ,Gürcistan, Irak , Libya,Cezayir, Katar'a ihracatımız mevcut

Yeni Sezon rekabetçi fiyatlarımız ilginizi çektiği takdirde aşağıdaki gibi bilgilerinize sunulmuştur

Büyük Boy Eşofman altı : 4.40 TL ( BAY-BAYAN )
Büyük Boy Eşofman Takımı : 8.80 TL ( BAY , BAYAN)

Garson Boy Eşofman Altı : 3.75 TL ( KIZ VE ERKEK ÇOCUĞU )
Garson Boy Eşofman Takımı : 7.50 TL ( KIZ VE ERKEK ÇOCUĞU )

Çocuk Boy Eşofman Altı : 2.80 TL ( KIZ VE ERKEK ÇOCUĞU )
Çocuk Boy Eşofman Takımı : 5.60 TL ( KIZ VE ERKEK ÇOCUĞU )

Baskı ve Nakış çeşitlerimiz mevcuttur.

Renklerimiz ; Gri,Füme,Antrasit,İndigo , Siyah, Lacivert

ilhan BAYAR

KURUMSAL,BİREYSEL SATIŞ VE PAZARLAMA

5 Telsiz Mh. Şehit Er Faruk Sevim Sk.
(105 Sk.) No:33 Zeytinburnu / İSTANBUL
GSM : 0544 692 60 40
TEL & FAKS : (0212) 416 68 34
WEB : www.bayarcollection.com
E-MAİL : bayarcollection@hotmail.com
Bayar Collection

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Türkçe de bir deyim vardır: '' Kaz gelecek yerden tavuk esirgemiyeceksin'' bilmem anlatabildim mi?
Kendisi bizzat üretici olan firmalarla ürünlerini pazarlamak için görüşmeler yapmak istiyorum. Özellikle istanbulda üretim yapan ve pazarlamanın gücüne inanan bir takım destekleri fazlası ile sunacak olan girişimci ruha destek verecek değerli üreticilerin ciddi tekliflerini beklemekteyim.
LÜTFEN ÜRETİCİ OLMAYIP ÜRETİCİ İMİŞ GİBİ KENDİ ALIP BANA SATTIRMA GAYESİ İLE İLETİŞİM KURMAYINIZ.
LÜTFEN SADECE ÜRETİCİLER. AMCIM İLK ELDEN ÇOK ETKİLİ FİYAT AVANTAJI İLE SAHADA ÜRÜNLERİNİZİ YAYABİLMEK

Gerçek üreticilerden ürünlerini pazarlamak için destek beklemekteyim.

Kot pantolon imalatı yapmaktayım isterseniz yardımcı olabilirm.
zgeniş

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Hazyr giyim
Gerçek üreticilerden ürünlerinin pazarlanması konusunda destek bekliyorum.
Siz üreticisiniz bizde usta satıyız pazarlamacıyız ürün sizden satmak bizden varım diyenlerin ciddi tekliflerini beklemektyim.
Özellikle gıda, temizlik ürünleri,kırtasiye,ambalaj,vb ürün üreticileri istanbuldaki üretim şirketleri.

Sayın bireyselemeklilik kurunun yanında yaşlarda yanmasın lütfen.
Bir çok konu başlığı açıp aynı yazıyı kopyala-yapıştır usulu hepsine yapıştırarak konuyu es geçip üzerine eğilmiyorsunuz.
Burada bir arkadaş kot imalatı yaptığını yazmış ama siz görmemezlikten midir yoksa umursamadığınızdan mıdır cevap bile vermiyorsunuz.
Kaldı ki Sabancı-Koç-Eczacıbaşı gibi firmalarınmı yazmasını bekliyorsunuz anlamadım ki.
Bir de başka bir konu başlığında temizlik ürünleri sattığınızı belirtmişsiniz ama markasını bile söylemeyip birebir görüşmede söyleyeceğim diyorsunuz.
Daha da ilginci ürün satmak için bu forumdan üretici arıyorsunuz ve bulduğunuzda ürünü satmak için bu forumu kullanıyorsunuz bu çok tuhafıma gitti açıkcası. Pazarlamanın P'sinden anlamam ama sizin bu yaptığınız pazarlama ise şayet, ooooooo bende biliyormuşum bu işi.
Biraz daha dikkat ve yazanlara ilgi gösteriniz lütfen.
Makina Mühendisi/İstanbul

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - bulnes
Sayın bireyselemeklilik kurunun yanında yaşlarda yanmasın lütfen.
Bir çok konu başlığı açıp aynı yazıyı kopyala-yapıştır usulu hepsine yapıştırarak konuyu es geçip üzerine eğilmiyorsunuz.
Burada bir arkadaş kot imalatı yaptığını yazmış ama siz görmemezlikten midir yoksa umursamadığınızdan mıdır cevap bile vermiyorsunuz.
Kaldı ki Sabancı-Koç-Eczacıbaşı gibi firmalarınmı yazmasını bekliyorsunuz anlamadım ki.
Bir de başka bir konu başlığında temizlik ürünleri sattığınızı belirtmişsiniz ama markasını bile söylemeyip birebir görüşmede söyleyeceğim diyorsunuz.
Daha da ilginci ürün satmak için bu forumdan üretici arıyorsunuz ve bulduğunuzda ürünü satmak için bu forumu kullanıyorsunuz bu çok tuhafıma gitti açıkcası. Pazarlamanın P'sinden anlamam ama sizin bu yaptığınız pazarlama ise şayet, ooooooo bende biliyormuşum bu işi.
Biraz daha dikkat ve yazanlara ilgi gösteriniz lütfen.

kot yapabilecegim bir is degil temızlık urunu tanınmıs marka degil bilgi almak isteyene sunarım ben tum yazılanları okuyorun ozelden donuyorum Pazarlamam cok ıyı kıtap yazacak kadar 2 unıversıte mezunuyum tesekkurler

Gerçek bir üreticiden hala çok ciddi bir teklif almış değilim lütfen özellikle istanbulda imkan sunabilecek ürünlerinin pazarlanmasını isteyen üreticiler bu işi sadece ek gelir olarak yapacam eğer araç desteğiniz olursa çok daha başarılı ve çok daha fazla ürün satışı yapabilim.
ÖZELİKLE GIDA ÜRETİCİLERİ POŞET STREÇ FLİM ALAMİNYOM FOLYO VB ÜRETİCİLERİ TEMİZLK ÜRÜNLERİ ÜRETİCİLERİ KIRTASİYE ÜRÜNLERİ ÜRETİCİLERİ VE MÜMKÜNSE TANINMIŞ MARKA VE KALİTESİNE GÜVENEN ÜRETİCİLER PİMANİYE ÜRETİCİLERİ ELMA ŞEKER ŞEKERLEME PAMUK ŞEKER ÜRETİCİLERİ ÖZELLİKLE İŞLETME İSTANBULDA OLAN ÜRETİCİLER GÜNGÖREN BAĞCILAR ESENLER TERCİHİMDİR.lütfen ciddi tekliflerle geliniz birlikte kazanalım.

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - tonisjeans
Kot pantolon imalatı yapmaktayım isterseniz yardımcı olabilirm.

lütfen resim, fiyat ve detayları banada gönderebilir misiniz teşekkür ederim. İmzam'da mail adresim mevcuttur.

Yerleşim Yran / TehranMeslek Ythalat / Yhracat
Üretici firmalardan ciddi teklifler beklemekteyim hala istediğim ve arzu ettiğim tarzda bir teklifle karşılaşamadım ciddi olanlar ve sadece üretici olanlar teklif sunarlarsa sevinirim ek iş olarak şirketinizin ürünlerini pazarlamak istiyorum özellikle istanbulda üretim YAPAN işletmelerin.
BÖLGE OLARAK GÜNGÖREN BAĞCILAR VE ESENLERDE PAZARLAMA YAPMAK İSTİYORUM.

bireyselemeklilik olaya değişik bir açıdan yaklaşsanız pazarlamak istediğiniz ürünleri belirtseniz yada sektörü yani marketleremi ürün pazarlamak istiyorsunuz pastahanelerimi ürün pazarlamak istiyorsunz bunu belirtseniz
yinede işinize karışmak gibi olmasın nacizane fikrimi belirtmek istedim
eses

Yerleşim Türkiye / Eses
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - eseslix
bireyselemeklilik olaya değişik bir açıdan yaklaşsanız pazarlamak istediğiniz ürünleri belirtseniz yada sektörü yani marketleremi ürün pazarlamak istiyorsunuz pastahanelerimi ürün pazarlamak istiyorsunz bunu belirtseniz
yinede işinize karışmak gibi olmasın nacizane fikrimi belirtmek istedim

ARKADAŞIM PAZARLAMA AÇISINDAN SORUN YOK KENDİME OLAN GÜVENİM TAM TEMİZLİK GIDA SAĞLIK PLASTİK VB HER SEKTÖR OLABİLİR ANCAK ÜRETİCİ FİRMA OLMALI ARACILAR DEĞİL UYARIN İÇİN TEŞEKKÜRLER.
İYİ NİYETLİ OLARAK BELİRTİNİZ İÇİN.

Bireyselemeklilik ve macera05 size mesaj gönderdim incelersiniz hoşunuza giderse görüşelim.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Bilgisayar-Bili?im
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Lasera
Bireyselemeklilik ve macera05 size mesaj gönderdim incelersiniz hoşunuza giderse görüşelim.

Selam öncelikli olarak teşekkürler özel mesajınızda bir ürün var başka ürünlerde varmı bize başka ne gibi imkanlar sunabilirsiniz ben istanbulda ikamet etmekteyim.
Ürünlerinizin tedariki nasıl olacak sizden direk ürün alıp satamam çünkü ürün alacak param yok sadece ek iş olarak yapabilirim nasıl bir çalışma sisteminiz var kar marjı nedir detaylı bilgi sunarsanız teşekkürler ilginize.

Lütfen sadece ciddi üreticiler iletişime geçsinler belli imkanları sunamayacak olanlar lendini işletme sananlar değil hala istediğim teklifleri alamadım ne olur sadece üreticiler

Guncel ciddi ve uretici olanlar

Sayın, Bireysel emeklilik , yılbaşı geliyor.Promosyon anahtarlık satışı işine sıcak bakarsan.İmalatını yapıyoruz.Ayrıca işimize yarayan şirketlerle barter yapabiliriz.Düşünürseniz özel mesaj atarsınız.Bu bağlamda diğer şirket sahiplerine de duyuralım.%100 TM , kaliteli anahtarlık için özel mesaj atarsanız görüşebiliriz.Lütfen ciddi arkadaşlar ulaşsınlar.Küçük ölçekli firmalar ulaşmazsa memnun olurum.Orta ve büyük ölçekli ciddi firmalarla iş yapmak istiyoruz.Firma logonuz ,ünvanınız ve iletişim bilgilerinizin olduğu A kalite , baskılı anahtarlıklarınızla uzun yıllar reklamınızı yapabilirsiniz.Promosyona 1 defa para verin yıllarca reklamınız olsun.Kalem - ajanda - takvim 365 günlüktür.Anahtar en az 5 yıl reklamınızı yapar!

Saygılarımla
Full Organizasyon
Tasarım | Temin | Teknoloji Hizmetleri

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Reklam
Ciddi ureticilerin gercekci tekliflerini beklemekteyim

Merhabalar,

Arkadaşlar yeni bir ürünümüz var ve bunun pazarlama ağını oluşturmaya çalışıyoruz şu anda. Kısa bir süre içinde internette de satışına başlayacağız. Normal bir pazarlama da istiyoruz, Eczane ve aktarlar ilk hedef olacak. Ben bu işi yapabilirim diyorsanız sitemizi inceleyin.

http://www.aktarburkan.com/vitam.html sol alttaki resimde de ne işe yaradığı içinde ne olduğu bulunmakta. Katalog vs. desteği de veririz.

İyi günler

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Bilgisayar-Bili?im