İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
İnternet Üzerinden Gümüş Takı Ve Çanta Satmak.
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
11 yorumI
Yeni Üye58 yazı
23/10/2012 : 13:47:58#1
Web sitesi
Alıntı
A
Yeni Üye13 yazı
İş teklifini değerlendir bence. Sıcak paran olur... Arta kalan zamanda ( biraz zor olacak ama) takı yapıp satabilirsin.
Olması Gerekenler Oluyor.
I
Yeni Üye58 yazı
23/10/2012 : 14:09:36#3
Web sitesi
Alıntı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - asxes İş yerin ev adresin olabilir diye biliyorum ben. Zaten sattığın ürünler de el işi göz emeği. Ama fatura kesmelisin, Son zamanlarda bu konuda oldukça işi sıkı tutuyorlar. Az biraz para kazanacam diye ceza yeme. İş teklifini değerlendir bence. Sıcak paran olur... Arta kalan zamanda ( biraz zor olacak ama) takı yapıp satabilirsin. |
Verdiğin bilgiler için teşekkürler. Mesajımda da belirtiğim gibi iş yerini babam adına açacağım ve kendisi emekli ve mecburen fatura keseceğim , o konuda sıkıntı yok. Çanta ve gümüş takı satmayı düşünüyorum. Direkt olarak imlatçısından alacağım. Günde 2-3 tane satsam benim için ek gelir olarak düşünüyorum. Aynı zamanda sermayemin büyük bölümü elimde kalmış olacak.
E
Yeni Üye59 yazı
23/10/2012 : 16:07:44#4
Web sitesi
Alıntı
365 gün ideal indirim !
www.idealindirim.com
www.idealindirim.com
G
Yeni Üye90 yazı
çok fazla karışmak istemiyorum ama belki yardımım dokunur bu işi yapmayı düşünenlere,insanlar dışarıdan genelde internete girince hemen bir anda bir sürü sipariş alacaklarını sanıyorlar bu zaman işi öyle 1-2 ay değil en az 4-5 ay mücadele vereceksiniz bu süreçte satıs nasıl yapılır öğreneceksiniz ,ne tercih edilir,ne satılır ne satılmaz öğreneceksin bu süreçte de cok fazla kazanmayacaksınız hatta zarar bile edeceksiniz zaman zaman o nedenle kardeşim sen teklif aldığın işe gir bu iş senin için ek gelir olsun şimdilik iş cok mu oluyor siparişe yetişemiyormusun çözüm basit sadece bu işe yönelirsin
S
Yeni Üye13 yazı
konuyla ilgili yardımcı olabilirim. lütfen iletişime geçin.
I
Yeni Üye58 yazı
24/10/2012 : 00:34:43#7
Web sitesi
Alıntı
Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Teklif aldığım iş malasef sadece şoförlük değilmiş. Bir nevi joker elaman. Her işe koşturmam gerekiyormuş ve maaşı 800-850 tl olacakmış. Bu paraya ailemi geçindirmem imkansız. O yüzden iyice araştırıp nokta ayışı yapacağım. Öyle çok büyük paralar kazanmak gibi bir niyetim şimdilik yok. Kimseye muhtaç olmadan yaşayayım yeter diye düşünüyorum. Şuan zaten 415 tl işsizlik maaşı alıyorum. Bakalım inşallah Allah yürü ya kulum der :)
M
Yeni Üye2 yazı
Uzun zamandır siteyi takip ediyorum, ancak yorum ile ilk kez katılıyorum. Ticari anlamda tecrübem yok, ama uygun bir alan bulabilirsem, eşim için ticari anlamda yapılan paylaşımlardan, deneyimlerden faydalanmak niyetindeyim. Ben nickimden de anladığınız üzere mali müşavirim. Yapacağınız yada yapmayı planladığınız işim vergi kısmı yada diğer yasal prosedürleri hakkında elimden geldiğince yardımcı olmak isterim, Bu faydalı siteye benim de biraz katkım olmuş olur. Mesela konuyu açan arkadaşa yapmayı düşündüğü işle alakalı bir kaç bilgi vereyim. Vergi dairesinde yapacağın takıları sadece internet aracılığı ile satacağınızı bildirerek evinizde bu işe başlayabilirsiniz. Daha sonra iş yerine geçeceğiniz zaman sadece bir dilekçe ile vergi dairesine bildirim yapacaksınız. maliyet açısından soyluyorum; ikamet ettiğiniz ev kira ise stopaj kesintisini gene yapacaksınız, iş yerinde zaten yapacaksınız. Kendi adınıza yaparsanız zorunlu bağkurlu olursunuz şu an en düşük prim 315,00 tl civarı, babanızın adına açarsanız babanızın emekli maaşının %15 i kadar s.g.d.p. kesintisi yapılır. aklınıza takılan bişey olursa her zaman sorabilirsiniz, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
I
Yeni Üye58 yazı
24/10/2012 : 14:22:49#9
Web sitesi
Alıntı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - malimüşavir06 Uzun zamandır siteyi takip ediyorum, ancak yorum ile ilk kez katılıyorum. Ticari anlamda tecrübem yok, ama uygun bir alan bulabilirsem, eşim için ticari anlamda yapılan paylaşımlardan, deneyimlerden faydalanmak niyetindeyim. Ben nickimden de anladığınız üzere mali müşavirim. Yapacağınız yada yapmayı planladığınız işim vergi kısmı yada diğer yasal prosedürleri hakkında elimden geldiğince yardımcı olmak isterim, Bu faydalı siteye benim de biraz katkım olmuş olur. Mesela konuyu açan arkadaşa yapmayı düşündüğü işle alakalı bir kaç bilgi vereyim. Vergi dairesinde yapacağın takıları sadece internet aracılığı ile satacağınızı bildirerek evinizde bu işe başlayabilirsiniz. Daha sonra iş yerine geçeceğiniz zaman sadece bir dilekçe ile vergi dairesine bildirim yapacaksınız. maliyet açısından soyluyorum; ikamet ettiğiniz ev kira ise stopaj kesintisini gene yapacaksınız, iş yerinde zaten yapacaksınız. Kendi adınıza yaparsanız zorunlu bağkurlu olursunuz şu an en düşük prim 315,00 tl civarı, babanızın adına açarsanız babanızın emekli maaşının %15 i kadar s.g.d.p. kesintisi yapılır. aklınıza takılan bişey olursa her zaman sorabilirsiniz, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. |
M
Yeni Üye2 yazı
F
Yeni Üye94 yazı
Merhaba,
Iletisim bilgilerin ile birlikte benimle irtibata gecersen,
Seni kazancli bir is firsatiyla tanistirmak istiyorum.
frf99@mynet.com
Iletisim bilgilerin ile birlikte benimle irtibata gecersen,
Seni kazancli bir is firsatiyla tanistirmak istiyorum.
frf99@mynet.com
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz