İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
Bursa Da Ne İş Yapılır ?
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorumK
Yeni Üye59 yazı
korkmaz
B
Yeni Üye5 yazı
Y
Yeni Üye45 yazı
Bursada 2.el araclar ne yazıkki pahalı balıkesr bilecık yalowa ç.kale benzerı yakın ıllerden arac al sat yanı kucuk bı galerı ;)
Bayram ustu trıko erkek saat parfum vs yapabılırsın ımkanın warsa tabı...
Gıda sektoru avm ıclerı ozellıkle ya da kose basları bursada 10 tl olsa parayı katlarım ama emekleee yagızoğlu...
yldsomer
F
Yeni Üye31 yazı
Yapacağınız işinizde başarılar dilerim.
M
Üye200 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - murat__turkmen iyi akşamlar,,, belki de hayırlıdır bu yukmerman,, iki farklı şehre hitap ediyoruz ,, belki aynı ürünün peşinde koşup, elimizi güçlendirmeliyiz,,, ne ise konu 2 kat imkan demek bu,,, 1 değil 2 araç,, 5-10 bin değil, 20 bin nakit,, 1 değiil 2 iş gücü demek,, bir şehir değil 2 şehir demek,,, hatta, farklı illerden bi kaç arkadaş daha katılırsa,, kendi ürünümüzü ithal edebilir ya da üretebiliriz,, açık parfümden hep sözettim diye burdan yola çıkarak örnek vereyim,,, mesela 5 şehirde 5 arkadaşız,,, atıyorum izmir istanbul ankara konya bursa eskişehir,,, bir açık parfüm üreticisi olmamamız için bir sebep yok,,, ya da başka ürün...mesela yukarıda cigarillos ile yazışırken,, kırtasiye sektöründe marka yaratmaktan söz ettim,, 5 şehirde 50 bin sermaye ile bu işe 5 pazarlamacı girerse,, başarısızlık şansı neredeyse ... bakın biz ortak olmayacağız,, malın üretimini ya da ithalatını ortak yapacağız sadece ,, birim maliyeti düşüreceğiz,, yine herkes kendine çalışacak,,, ben varım,, |
muratttt
M
Üye200 yazı
http://www.koniks.com/topic.asp?TOPIC_ID=69662 tesadüf belki :) bi okumanı öneririm
muratttt
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz