Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Simit Salonu Açıyoruz

Başlatanmetin44Tarih17/10/2012 11:33:39Yorum33

İlk mesaj
Üye178 yazı
Herkese selamlar;
arkadaşlar malumunuz simit sarayı projesi oldukça karlı ve hala da yayılan bir sektör.
fakat yatırım maliyeti 300-400 bini bulduğu için belirli kişiler bu işe girebiliyor.
bizde fazla sermaye gerektirmeyen fakat konsept olarak aynı olan simit salonu tarzı bir yer açmaya karar verdik.yalnız sıradan bir yer değil simit sarayında olduğu gibi ustaya gerek kalmadan hamur halde ürünler size geliyor siz sadece pişirip satıyorsunuz.bu tarz hizmet veren kuruluşlar var.
bizde inşallah böyle bir yer açmaya karar verdik:
yatırım maliyeti ni yazıyorum:
PİŞİRME FIRINI 15 BİN TL
SERGİLEME VE SATIŞ TEZGAHI 10 BİN TL
HAMUR BUZ DOLABI 3 BİN TL
BULAŞIK MAK:2 BİN TL
SOĞUK SANDİVİÇ TEZGAHI 5 BİN TL
MASA SANDALYE(10 ADET)5 BİN TL
DEKOR:20 BİN TL
TOPLAM 60 BİN TL ye anahtar teslim olabiliyor.
arkadaşlar sizlere sorum biz burayı özel bir hastane karşısı ve resmi daire yanına cadde üzerinde bir yere açmayı planlıyoruz.çevrede börekçi poğaçacı var fakat bu tarz bir simit sarayı yok.2 ortak olarak giriyoruz kira en fazla 5 bin tl olacak.
nedersiniz önerilerinizi ve tecrübelerinizi paylaşabilirmisiniz??
metin44
gerçek girişimci için para kazanmak veya kaybetmek,yaşadığı heyecanın yanında sadece bir detaydır!!

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Muhasebe
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
33 yorum
Yeni Üye27 yazı
selam.yormları okudum.
Aslında olmayacak bir iş değil. İşin başına durup özveri ile çalışıldığında herşey olur.
umarı herşey umduğunuz gibi güzel gitmiştir.
Son durumdan da haber verirseniz sevinirim.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Serbest meslek
Yeni Üye81 yazı
Etrafınızda poğaçacı börekçi olduğunu söylüyorsunuz fazla bir beklenti içine girmenizi tavsiye etmem ayrıca herşey kağıt üstündeki gibi işlemiyor başarılar dilerim.
Ayakta Ölmek Diz Üstünde Yaşamaktan Daha Onur Vericidir.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye83 yazı

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - metin44
arkadaşlar nasipse aralık ilk haftası ''simit hane''mizi açıyoruz...
istanbul da olanlar davetlidir..
yerimiz bağcılarda istanbul caddesi..
hepinize teşekkür ederim
açtıktan sonra yine buradan yazarım....

Şölen düğün salonunun üstündeki yeri sizmi açtınız ?
1 aydır hazırlıklar sürüyodu konseptinizi beğendim vitrininiz çok güzel olmuş . Hayırlı bol kazançlar dilerim.
en yakın zamanda müşteriniz olacağım :)
Her gidişin bir dönüşü vardır elbet,Önemli olan hayatı heba etmemek,Paylaşmak ve yardım etmek!!!! -----İnsanların güvenini kaybetmektense para kaybetmeyi tercih ederim. Robert Bosch

Yerleşim Bulgaristan / VarnaMeslek Otomotiv