Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Laleli Merter Zeytinburnu Piyasası

Başlatanyel1981Tarih28/12/2012 20:44:53Yorum10

İlk mesaj
Yeni Üye4 yazı
FİRMAMIZIN 8000 METRE KAPALI ALANI MEVCUTTUR. 300 KİŞİ ÇALIŞANI DENEYİMLİ TECRÜBELİ EKİBİYLE HER TÜRLÜ ÖRME İMALATI YAPMAKTADIR.LALELİ MERTER ZEYTİNBURNU PİYASASINA ÜRETİM YAPMAK İSTİYORUZ.HEM FİKİR HEMDE BU İŞİ İYİ YAPAN TECRÜBELİ KİŞİLERDEN YORUM VE BU KONUYLA İLGİLENENLERLE GÖRÜŞMEK İSTERİZ.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek İmalat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
10 yorum
Editör5590 yazı
Hocam Laleli Merter değil de direk Anadolu tüccarı ile irtibat kurup bir imalat prosesi oluşturabilsen çok daha fazla kazanırsın ama yapması çok zor. Hem sen hem de Anadolu tüccarı çok aşırı mutlu olur.

tamnland.com

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Di?er
Üye135 yazı
bi internet siteniz varsa daha rahat yol alırsınız..bende dokuma kumaşve tül perde satıyorum rusya ve kazakistan a sıcak satış...
aaaaaaaaa

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Üye658 yazı

Web siteniz varmı pazarlamada yardımcı olmak isterim yeriniz nerde
İşimiz insanların en güzel ve en zor günlerinde yanında olabilmek.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bankacylyk-Finans
Yeni Üye4 yazı
bize bu işlerde tecrübeli pazarlamacı gerekmektedir.laleli merter zeytinburnu piyasasına iş yapmak istiyoruz.fikirlerinizi be3kliyorum ve bu işle uğraşan kişilerle ortalık yapmak istiyoruz

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Üye2981 yazı
Bu büyüklükte bir kuruluş dışarıdan birilerine pazarlama yaparak sorununu çözemez. Kendi pazarlama departmanını kurmalısınız. Sektörde tecrübeli pazarlama elemanlarından oluşacak ve başlarında pazarlama konusunu bilimsel anlamda yönetebilecek birileri olmalı. Firmanızın yerini biliyorum . Çok iyi bir yerdesiniz. Ama pazarlama departmanına ihtiyacınız var.
ismail karagülle

Yeni Üye18 yazı
Bana kalırsa deneyimli ve portföy sahibi pazarlamacılardan oluşan bir pazarlama departmanı kurup bu işi ilk elden yürütmelisiniz. Laleli ya da Merter piyasasında yer edinmek istiyorsanız da kendi markanızı oluşturmalı ve kalite yönetimi ve pazarlama stratejileriyle bunu desteklemelisiniz. Markalaşma sürecine girip kendi müşteri çevrenizi oluşturmalısınız. Şirketinizin internet sitesini inceledim ve gördüğüm kadarıyla bu anlattıklarımı destekleyecek bir şirket yapınız halihazırda zaten mevcut. Bunu değerlendirmelisiniz. Çoğu imalatçı firma Laleli ve Merter piyasasındaki markalara üretim yapıp onları tabiri caizse sırtında taşırlar. Bu yanlışa düşmeden kendinize çalışıp disiplinli bir strateji ile başarıya ulaşabileceğinizi düşünüyorum.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Üye658 yazı
Bana yardımcı olursanız urun anlamında bende sıze destek olurum iyi seneler destek verırsenız gorusmek ısterım
İşimiz insanların en güzel ve en zor günlerinde yanında olabilmek.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bankacylyk-Finans
Üye125 yazı
çalışmalarınızı ve firmanızı iletirseniz, ihracat fason üretimlerde sizinle işbirliği yapabiliriz.

alicik1980@yahoo.com.tr

Yerleşim Türkiye / yalova
Yeni Üye4 yazı
yazıların hepsini okudum.konuyla ilgili fikirleriniz için teşekkürler.ancak fiilen bizle bu konuda çalışmak isteyen tecrübe sahibi bu işi çalışan yada ortaklık bazında düşüneniz varsa görüşmek isteriz.