İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
Laleli Merter Zeytinburnu Piyasası
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
10 yorumA
Editör5590 yazı
28/12/2012 : 22:50:30#1
Web sitesi
Alıntı
tamnland.com
Y
Üye135 yazı
aaaaaaaaa
B
Üye658 yazı
Web siteniz varmı pazarlamada yardımcı olmak isterim yeriniz nerde
İşimiz insanların en güzel ve en zor günlerinde yanında olabilmek.
Y
Yeni Üye4 yazı
29/12/2012 : 12:48:31#4
Web sitesi
Alıntı
Y
Yeni Üye4 yazı
29/12/2012 : 12:50:43#5
Web sitesi
Alıntı
şirket web sitemiz var www.ecemteks.com.tr bize nasıl yardımcı olabilirsin beylikdüzünde şirketimiz
H
Üye2981 yazı
31/12/2012 : 19:08:18#6
Web sitesi
Alıntı
Bu büyüklükte bir kuruluş dışarıdan birilerine pazarlama yaparak sorununu çözemez. Kendi pazarlama departmanını kurmalısınız. Sektörde tecrübeli pazarlama elemanlarından oluşacak ve başlarında pazarlama konusunu bilimsel anlamda yönetebilecek birileri olmalı. Firmanızın yerini biliyorum . Çok iyi bir yerdesiniz. Ama pazarlama departmanına ihtiyacınız var.
ismail karagülle
N
Yeni Üye18 yazı
Bana kalırsa deneyimli ve portföy sahibi pazarlamacılardan oluşan bir pazarlama departmanı kurup bu işi ilk elden yürütmelisiniz. Laleli ya da Merter piyasasında yer edinmek istiyorsanız da kendi markanızı oluşturmalı ve kalite yönetimi ve pazarlama stratejileriyle bunu desteklemelisiniz. Markalaşma sürecine girip kendi müşteri çevrenizi oluşturmalısınız. Şirketinizin internet sitesini inceledim ve gördüğüm kadarıyla bu anlattıklarımı destekleyecek bir şirket yapınız halihazırda zaten mevcut. Bunu değerlendirmelisiniz. Çoğu imalatçı firma Laleli ve Merter piyasasındaki markalara üretim yapıp onları tabiri caizse sırtında taşırlar. Bu yanlışa düşmeden kendinize çalışıp disiplinli bir strateji ile başarıya ulaşabileceğinizi düşünüyorum.
B
Üye658 yazı
Bana yardımcı olursanız urun anlamında bende sıze destek olurum iyi seneler destek verırsenız gorusmek ısterım
İşimiz insanların en güzel ve en zor günlerinde yanında olabilmek.
B
Üye125 yazı
çalışmalarınızı ve firmanızı iletirseniz, ihracat fason üretimlerde sizinle işbirliği yapabiliriz.
alicik1980@yahoo.com.tr
alicik1980@yahoo.com.tr
Y
Yeni Üye4 yazı
03/01/2013 : 13:43:19#10
Web sitesi
Alıntı
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz