muratttt
İlk mesaj
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - asxes Kırtasiye dükkanınızın bir köşesinde Tur satabilirsiniz... Hoş olur |
Yazıyı gönderen - aysu danışmanlık şirketi kur ilk önce egitimine git tut bir büro göreceksin neler olcak:)) |
Yazıyı gönderen - murat__turkmen selamlar,,,, bayar collection ve eseslix,, eşofman konusunu da küp şeker konusunu da düşünürüm elbet,, en iyisi ne olacak ise düşünmeye hazırım,,, sizden ricam , bana ayrıntılı bir iş planı anlatın,,, özelde ya da burda,, benden tam olarak beklentiniz nedir,, mesela eşofman ise konu,,, firmanızın adı ne,, kaç yıllık bi firmasınız,, hangi şehirdesiniz,, ağırlık verdiğiniz tek alan eşofman mı,, kaç model eşofman var,,, ben bunu kimlere satabilirim,,, sizinle iş birliğimiz nasıl olacak,,, sattığımız dükkanlara , ödeme konusunda nasıl yardımcı olacağız,, mesela bir dükkana,, kaç çeşit ürün vereceğiz,, ödemesini nasıl alacağız,, ürünlerimizin kalitesi ve fiyatları nedir,, ben ne kadar kazanacağım,,, ayrıntılı bir iş planı yazarsanız sevinirim,, ben dediğim gibi CİDDİ, SAYGIN VE KALICI BİR YAŞAM YOLU arıyorum,, yoksa, ben üreticiyim, size toptan eşofman satayım diyen biri ile çalışma şansımız yok,, kalıcı bir birliktelik arıyorum,,, teşekkür ederim |
Yazıyı gönderen - murat__turkmen sevgili yukmerman, sen, bana değil, bu tekliflerin sahibi arkadaşlara attın değil mi mesajını,, yorumunu? yanlış anlamadım değilmi? |
Yazıyı gönderen - murat__turkmen arkadaşlar içinizde açık parfüm üreticisi var mı acaba? ama öyle merdiven altı değil,, gerçekten ciddi bir firması olan? izmirde yayılmak isteyen,, sağlam bir bayii arayan,, var ise eğer,, şartlarını iletebilir mi acaba? |