Ben yazılımcıyım, firmam var, PHP ile kodlanabilir böyle bir proje, gold üyelik ücretini siz belirseniz ancak sisteminizde fake kullanıcı olmamalı yani sisitemde olmadığı halde otomatik robot üye olmamalı, birçok sistem bu tarzda çalışıyor, siber filan demişsiniz şimdi siber gibi bir sistem yaptırsanız iş yapar mı? yapmaz neden derseniz zaten böyle bir site var sonuç olacak, güle farklı bir isim verseniz değişik kokar mı?, reklamlar pahalı olacak demişsiniz bunun için iyi bir seo çalışması olmalı siteniz arama motorlarına kaydolunmalı indexlenmeli vs ancak çok yüksek ücret almanız imkansız neden derseniz sıfırdan bir yazılım sahibisiniz öyle düşünelim ne kadar zamanda günlük sisteminize giren kişi sayısı en az 10K olur, bayağı bir zaman geçer reklam veren kişi ise sizden sayaç bilgilerinizi ister bugün organik olmayan çeşitli kandırmaca yöntemlerle sitesinin yüksek hite sahip olduğunu göstererek reklam toplama çalışan birçok web sitesi mevcut, mesleğiniz nedir bilmiyorum tavsiyelerimi söyleyim sıfırdan profesyonel birşey yaptırıyım derseniz 3-5 bin tl para lazım, lisansı size ait olur zaten kafamda birşeyler mevcut diyorsunuz daha çok partner bulma tarzı olursa iş yapabilir, reklam işi içinde bütçe lazım sadece arama motorları belirlemez sizin geleceğinizi, sanal pos vermez bankalar bu tür sitelere paypal ile çalışır sisteminiz , eğer programcılıktan yazılımdan anlamıyor iseniz size hazır sistem yada kendisinin arkadaşlık sitesi oldğunu ancak işletmek için vaktinin olmadığın belirterek sizde bütçem filan az derseniz warez (=yani lisansı başkasına ait olan bir yazılımın sağını solunu değiştirip benim demek) bir sistemi de satmaya kalkabilirler dikkatli olun. Birde vergiye kaydınız olması lazım. Başarılar dilerim. Her türlü yazılım işleri için danışabilirsiniz.