Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Arkadaşlık & Rehber Siteleri İçin Önemli!

BaşlatanefeinceTarih22/07/2012 15:58:09Yorum2

İlk mesaj
Üye122 yazı
Merhaba arkadaşlar,

Konunun yerini tam olarak neresi olacağını bilmediğim için buraya açmak zorunda kaldım, şayet hatalıysam moderatör arkadaşların konuyu gerekli yere taşımalarını öncelikle rica ediyorum.

Benim sorum şu ;

* Arkadaşlık ( Sosyal Ağ , Partner Vs.. ) siteleri; kurumsal bir kimlik altında ( X İnternet Hizmetleri bünyesinde ) yayına sokulduğunda; üyelik satışlarından elde edeceği gelirinin, vergi yükümlülüğü nedir ?

* Nasıl bir vergiye tabidir, beyanı nasıl olur ?

* Vergi oranları nedir ve işleyiş prosedürü nedir ?

Bu kafamdaki soruları, öncelikle kurumsal anlamda bu tip bir siteyi yöneten tecrübeli arkadaşların cevaplamalarını önemle rica ederim.

Şahıs Şirketi bünyesinde bu sitelerin ( Üyelik - Reklam Geliri Elde Eden Siteler ) vergi ve hukuki yükümlülükleri nelerdir ?

Teşekkürler.
Fmailing.Net - Türkiye'nin İlk Seçilebilir Email Data Satış Sitesi

E-mail : info@fmailing.net

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek Bilgisayar-Bilişim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Yeni Üye68 yazı
Mutlaka vergi vermen gerekir,yani en azından sanal pos,banka girdi mi illaki farkedilir ve vergi vermen gerekir,çoğu arkadaşlık siteside .....Elektronik A.ş olarak geçer.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bankacylyk-Finans
Yeni Üye3 yazı
Arkadaşlık sitesi üzerine yatırım yapmak, bu alanda site kurmak isteyen kişilerle görüşebiliriz. mevcut 20000 aktif üyeli, com ve com.tr uzantılı alan adları alınmış, marka tescili yapılmış sitemiz mevcut. ilgilenenler cumartesi.com ziyaret ederek benimle iletişime geçebilirler.
mrt

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Di?er