Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Almanyada Otomobil Alim Satimi Yapmak İstiyorum

BaşlatanbeysoyluTarih10/10/2012 02:28:33Yorum7

İlk mesaj
arkadaslar ben almanyada yasiyorum. kaldigim yer 60 bin nüfuslu ve Otomobil alim satimi yapmak istiyorum. sizlerin yardimina ihtiyacim var.bu isin getirisi ne nerelerden araba almam lagzim alirken satarken nelere dikkat etmem lagzim.tercübeli arkadaslarin yardimina ihtiyacim var.

Yerleşim ALMANYA / BremenMeslek İşsiz
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
merhaba makedonyadan almanyaya araç almak için birçok kişi gelmektedir. eger isterseniz uygun fiyata araç bulabilirseniz ticaret yapabiliriz. istedigimiz ise sadece istedigimiz düşündügümüz aracı bulmak araç özelliklerini öğrenmek (km-kaza bela vs vs) ve en iyi fiyatı bulabilmenizi isteriz. çalışmak isterseniz bekleriz.
Reklam & Danışmanlık Hizmetleri

Yerleşim Makedonya / SkopjeMeslek Dany?manlyk
selam beysoylu ben mehmet alemdar aslen sakaryaliyim suanda kirgizistanin baskenti biskekde yasiyorum size bir fikrim var onu anlatmaya calisacam kirgizistanda yani biskekde cok turk var ogretim gorevlisinden tut isadami firma calisanlari turkiyelilere yonelik bir taksi firmasi acmayi dusunuyorum biskekde sadece turkiyelilere yonelik takisi firmasinin cok iyi para kazanacli bir is olacagini kesinlik eminim benim suanda tek basima bu isi butce acisindan kaldiracak durumda degilim ancak bir ortakla bu isi yapabiliriz 5 tane 2005 modelden yukari taksi olmasi gerekir birde ofis oldumu bu isin iyi paralar kazanacagindan eminim cunku bu isi ilk yapan biz olacagiz rakib yok eger ilginizi cekerse detaylari msn mesangerde goruselim
MEHMET ALEMDAR

Yerleşim Kyrgyzistan / BiskekMeslek Ynsan kaynaklary

hayir sayin yetkili amacimiz zaten buradan gidipte almanyadan araba alan insanlarin yerine biz bulup biz satacagiz hurda araci biz ne yapalim siz bize resim ozellik fiyat vs vereceksiniz biz burdan musteri bulup satacagiz bundan kolay ne var... bir nevi almanyadan araba almak isteyen makedonya vatandasina biz aracilik etmis olacagiz....
Reklam & Danışmanlık Hizmetleri

Yerleşim Makedonya / SkopjeMeslek Dany?manlyk
Selam Arkadaslar (Berlin ).
Bana istediginiz markayi ,özelliklerini ve fiyat max.ne kadar olmasi gerektigini yazin,ben sizin icin bulur arabalari gider inceler,istediginize uygun ise komisyon karsiligi baglantiyi kurar isinizi halledebilirim.
Arabanin transportu size ait.
kolay gelsin,

Yerleşim ALMANYA / BerlinMeslek Ticaret
06 Albatros sizinle çalışmak isterim. Mercedes, 2001 model üstü, otomatik, c serisi, c240 tercih sebebi, benzinli, otomatik araç almak istiyorum
cmlq

Yerleşim Türkiye / Elazy?Meslek Serbest meslek
kücük kartvizitler bastir ve sehirde park halindeki araclarin üzerine koy.Acil paraya ihtiyaci olanlar seni arayacaktir.Kücük arabalardan basla kar orani azdir ama elinde kalma derdi olmaz.Mobile ve autoscoutdan begendigin araci pazarlikla al biraz süsle sat.Ek olarak bende yapacagim hazirliklarim devam ediyor.
Rızkın 10 da 9 u Ticarettedir. Hadis-i Şerif

Yerleşim ALMANYA / StutgartMeslek Yleti?imci