Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Tekliflerinizi Değerlendirebilirim !

BaşlatanOLASILIKSIZTarih08/10/2012 19:03:51Yorum34

İlk mesaj
Üye219 yazı
Merhabalar,
Mersinde ve ilçelerinde yaptığım bir iş dolayısıyla; 300 e yakın ilköğretim okuluyla iş yapıyorum,okul idarecilerini tanıyorum.
Okulların 3D sinema gösterim faaliyetlerini yapıyorum.Bu sene de faaliyetlerimize hızlı bir şekilde başladık.
Sonuç olarak portföyüm çok geniş Mersin'de ve yaptığım işte pastadan en büyük dilimi ben alıyorum.
Size teklifim şu;

Okullara ve ilköğretim öğrencilerine yönelik pazarlanabilecek her türlü mal ve hizmetinizi belli bir ortaklık paydasında değerlendirebilirim.
Aklıma gelenler; yayıncıların değerlendirme sınavları,yangın tüpü satışı, büst,bayrak,gençliğe hitabe gibi,inşaat faaliyetleri vb,veya ne biliyim bir kabiliyetiniz vardır , sihirbazlık gibi,kukla gösterisi gibi,veya tiyatrocular da olabilir;şu anda aklıma gelenler bunlar.Hali hazırda yaptığınız işin okullarda da gidebileceğini düşünüyorsanız benle iletişime geçebilirsiniz.Özel mesaj da atabilirsiniz.
ermanzobu33@gmail.com
Mersin'de her türlü iş fikrine açığım.

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
34 yorum
Üye219 yazı
Fikret Şahin bey , öncelikle işinizin ne kadar ehlisiniz? Bunu tespit ettikten sonra detayları konuşabiliriz. Bu bölgede illüzyonist gösteriler yapmaya çalışan insanlar var ama maalesef yeterli olmadıkları için talep görmemektedir.Sonuçta elimde yaklaşık 500 okulluk bir portföy var.Ya biz vur kaç yapalım boş ver,gösteri gösteridir tarzında biri değilim ki bu yüzden yaklaşık 5 yıldır tutunabiliyorum.Gösterilerinizle ilgili videolarınızı gönderirseniz, sonraki aşama için fikir edeinebiliriz.

Üye219 yazı
Güncel

Üye219 yazı

güncel