Mersin'de her türlü iş fikrine,girişime(kafama yattığı halde) maddi-manevi desteğe hazırım.Kendi memleketimde girişimci arkadaşlarımla da tanışmak isterim.
msn: ermanzobu33@hotmail.com
Mersin'de her türlü iş fikrine açığım.
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - yilmazmehmetfatih33 mersinden merhaba,makina imalat iişi yapıyorum,geçen sene bir arkadaşımın beni teşfik etmesiyle maden işine girdim krom ocağı aldık malesef büyük bir hüsran oldu.sağlık sorunları nedeni sebebiyle,mersinde 49 yıllığına arazi alabilirsiniz.Tek dez avantajı aldığınız yere yapı olarak her hangi bir yer inşa edemiyorsunuz.yenişehir çevresinde veya yakınlarında arsa alım satımı yapabilirsiniz.şehir merkezine uzak bir bölgede büyük baş hayvan çiftliğide olabilir.kuzey ırak sebze ve meyveye yoğun bir talebi var bu sektörde olabilir. kolay gelsin başarılar diliyorum. |
Yazıyı gönderen - taipen amerikadan turkiyeye ithalat yapmak istiyorum mersinliyim ama amerkida yasamkatayim fikri olan arkadaslarin emaillerini bekliyorum |
Yazıyı gönderen - ERK4N türkiyede ve dünyanın heryerinde kurulabilecek iş fikrim var |
Yazıyı gönderen - oktay kys mrb.ben mersinde özl sektörde calısıyorum,ek iş olarak inşaat yapıyorum...sizde kentsel dönüşümden payınızı almak adına insaat işine girebilirsiniz.anladıgım kadarıyla zaten yürüyen işiniz var,ve paranın dönüş hızı cok önemli değil... |