Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

E-ticaret Hakkında Fikir Alisverisi

BaşlatanMustafaCengizTarih08/10/2012 09:19:21Yorum14

İlk mesaj
Yeni Üye47 yazı
Merhaba arkadaşlar benim e-ticaret firsat sitesi hakkında bir konuda sizden yardım fikir ve önerilerinizi istiyeceğim 8 yıldır farklı sektörlerde çeşitli işlerde calıştım binbir tür insanın ağız kokusuna katlanır olduk .. Yeter artık diyebilceğim bir noktaya geldim ve kendi işimi kurmayı düşünüyorum Fırsat sitesi gerekli şahış firması web site tasarımı konusunda bir sıkıntım yok benim sizden almak istediğim fikir şu..

Firsat sitesi %50 den %90'a varan indirimler fakat bu indirimleri 1 gün degil firmalarla anlaşıp sürekli indirimlerin olduğu bir site düşünüyorum Mesela 100 Marka var yılın 365 günü indirimli ürün satabilmekte her firma icin şimdilik 100 ürün ekleyebilme limiti olacaktır..
Böyle bir sistem için sizin düşünceleriniz nelerdir ? Reklam konusunda aylık 5000 tl kadar bir bütce ayırdım şimdilik. Iyi yada kötü yorumlarınızı söylerseniz sevinirim..

Bu arada ortaklık tekliflerine açığım dürüsüt güvenilir Allah korkusu olan ve kendini geliştirmeye açık Bayan bir arkadaşla ortaklık söz konusu olabilir..

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
14 yorum
Üye155 yazı
hocam olan bişeyin üzerine gidiyosunuz. neticede bu iş için belli bir sermaye ayıracaksınız. yapacağınız iş üretim işi değil, ağırlıklı olarak reklam ile döndürülebilecek bir iş. Şu anda çok fazla sayıda fırsat sitesi var. Bunun dışında bizim adını dahi duymadığımız yüzlercesi de zaten mevcut.
Riskli bir yatırım olur. Farklılık yaratabilecek bir projeniz varsa hemen girin, ama diğerlerinden farklı bir şey sunmayacaksanız paranızı çöpe atmayın
İletişim;
ahmeterencihan@gmail.com
0505 843 6789

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye47 yazı
Yorumun için teşekkür ederim benim oluşturmak istediğim site sadece giyim üzerine olmayacaktır.. Kıyafetten - Ayakkabiya - Takıdan - Saat'e kapsamlı bir proje olarak görüyorum belkide farki hem seçeneklerin fazlaligi hemde indirimlerin 1 günlük değilde her zaman olabilceği

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye116 yazı

ortak olmayı düşünürüm ama mustafa cengiz bey yazının sonunda 'ortaklık tekliflerine açığım dürüsüt güvenilir Allah korkusu olan ve kendini geliştirmeye açık Bayan bir arkadaşla ortaklık söz konusu olabilir..' illa bayan mı arıyorsunuz ortak :) yoksa parası bol hayali geniş bayan bir arkadaş mı? bayan bir arkadaşla ortaklık demişsinizde ordan çıkardım neyse hayırlı işler size

Yerleşim Türkiye / Mu?laMeslek Di?er
Üye155 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - MustafaCengiz
Yorumun için teşekkür ederim benim oluşturmak istediğim site sadece giyim üzerine olmayacaktır.. Kıyafetten - Ayakkabiya - Takıdan - Saat'e kapsamlı bir proje olarak görüyorum belkide farki hem seçeneklerin fazlaligi hemde indirimlerin 1 günlük değilde her zaman olabilceği

Hergün olan bişey indirim olmaz.
İnsanları cezbeden şey indirimin süreli olmasıdır.
A firması, x malını sürekli olarak y fiyatından satıp, bu fiyat devam edecek derse işin cazip bi yönü kalmaz.

Bu işi yapan sitelerin hepsi dediğin şeyleri hatta demediklerini bile satıyor.
İletişim;
ahmeterencihan@gmail.com
0505 843 6789

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye47 yazı
Saban2510 ;

Ilgin icin tesekkür ederim bayandan kastım şu şekilde hayatta her zaman başarılı erkeğin arkasında bir bayan vardır :) sonuç olarak bayanların erkeklere nazaran ikna kabiliyeti yüksektir.Ben dışarıdaki işleri hallederken bayan ortağım firma içindeki işleri halledip telefonla siteye x firma bağlıyacak yada görüşmeye yüzyüze gidecek olmasi daha mantıklı geliyor benim açımdan .

infazure ;

şöyle bir durumda var ben sadece A firmasının X ürününden sürekli satmıyacağım bu ürünün stok adedi 10 tanedir. Bu ürün tükentikten sonra onun yerine başka bir ürün gelicektir. Kaldıki türkiyemizde kim kaliteli ve marka olarak kendini kanıtlamış bir firmanın ürünlerini indirimli almak istemez ?

Yeni Üye24 yazı
merhabalar

benim size tavsiyem şudur pek ilgilendiğiniz konuyla alakalı olmasada buda bir fikirdir
fırsat sitesi kurmayı boş verin
alışılmış siteler dışıda çok enteresan bir site açın
gazetelere el ilanı vererekte o siteyi bayağı bi duyurun o siteye gelen reklamlar çok ciddi düzeyde olacaktır emin olun
ama dediğim gibi çok değişiklik arz eden bir site olursa güzel kazanç elde edersiniz

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Üye127 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - istanbul-tüccar
merhabalar

alışılmış siteler dışıda çok enteresan bir site açın

Can alıcı nokta bu zaten. Böyle bir fikri olan durmasın zaten.

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye5 yazı
Yakından tanıdığım bir fırsat sitesi var ve türkiye de sıralamaya soksanız 7-10 arasına denk gelir aylık sadece reklam için ayırdığı bütçe 250.000 tl buna ek olarak çalışanlar lojistik harcamaları v.s. masrafları var ve bir sene projenin finanse edilmesini de hesaba katarsanız Türkiye de 10 olmak için bile 4.000.000 tl başlangıç sermayesi gerekebilir. artık aylık ayırdığınız 5.000 tl ile ne kadar başarılı olabilirsiniz meçhul ...
Bu işle ilgilenen işin duayenleri var örneğin markafoni sina afra gibi tweterden ulaşabilirsiniz...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Yeni Üye47 yazı
4.000.000 tl başlangıç fiyatı demişsiniz benim o kadar param olsa bu işi yapacağımı zannetmiyorum.

Üye385 yazı
aylık 5000 tl reklam bütçesi bu iş için çok komik bir reklam genelde bu tip işler dışardan bakıldığından çok kolay ne varla bu sitede bende yaparım aynısını gazetelere verdim reklam gelsin paralar şeklinde düşünülür ki işin içine girdiğinizde ne derece battığınızı anlarsınız.
arkadasım doğus grubunda bu işi yaptı sadece yıllık ayrdıkları reklam bütçesi 1.000.000 usd doları idi ve sonuç 2 yıl boyunca zarar ettiler ve siteyi markafoniye sattılar ve o departmanı kapattılar yaklaşık çalışan sayısı 30 a yakındı yani ortalama 2000 tl aylık gider desen kişi başı 60000 tl aylık sadece eleman masrafı vardı hesabını sen yap yanlış anlama amacım hevesını kırmak değil sadece doğruları gostererek senı tanımasamda paranın kaybolmasını ıstemem sonucta aylık 5.000 tl baska bır yerde dukka tutsan (merkezı bıryerde ) o dukkanda gıda-tekstıl vs.. halkın talebıne gore bısıler satsan sanırım daha rahat para kazanabılırsın.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye47 yazı
Inanmak başarmanın yarısıdır aylık 5.000 tl başlangıc olarak tabi ortak bulundugu taktirde reklam bütcesine ayrılacak fiyat daha artardir. Yorumlarınıza düşüncelerinize her zaman saygı duyarım bundan yana bir sıkıntı yok ama artik günümüzde herşey internet üzerinden halledilir bir hal aldi ve internetin günümüzde bu kadar çok önemli bir yere sahipken gelecegin sektörü internet'e yatırım yapmak bence akıllı bir davranış olacaktır . Bu noktada herşeyi en ince ayrıntısına kadar araştırıyorum.. Sizin vermiş oldugunuz örnek arkadaşım doğuş grubunda bu işi yaptı derken aklıma yaşadığım bir olay gelmişti..

Beyoğlunda arkadaşlarla dolaşırken kahvalti etmek için yer arıyorduk . Caddenin bir yerinde Simit Sarayi vardi içinde toplasan 10 müşteri ya var ya yok .. Fakat Simit sarayinin karşısındaki sokakta arada bir yerde toplasan 30 - 50 m2 bir yerde kahvaltici dükkanı vardi ve Simit Sarayının 2 3 katı müşterisi vardi bilmiyorum bunu neden anlattiysam :) önemli olan tanınmış bir şirkette bu işi yapmak degil planlamani projeni ekibini cok iyi seçmen ve en önemliside yapacağın işe inanman.. Ben bunu yapacağıma inanıyorum ve yapıcamda sadece bazı şeyleri daha iyi nasıl iyileştirebilirim yada nasıl farklılaştırabilirim bu noktada fikir alışverişinde bulunmak istiyorum sizden o kadar .

Üye385 yazı
inşallah ümit ettiğiniz gibi gider işleriniz .sonuçta ya nasip yakısmet herkezin kısmeti farklı dediğiniz gibi kimi insan 10 metrekare dükkanda dünya kadar kaznıyor kimi mc donalds alıp batıyor.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Üye305 yazı
Yaw abartmayn arkadaslar ilk 10daki firsat sitesi ayda 250.000 reklam butcei ayrmis yok oyle.bisey ben o sitelerin 2. Siradaakinde yoneticlk yaptm kendm ayrca frsat sitesi actm, arkadasn ayda ayrdigi 5000 reklam butcesi ile cok guzel paralar kazanilabilir wkilli biryatrm yaparsa first olwyi bitti o ayri mesele yapwcaksan nis birralandasatis yap sadece corap satmesela...
Hediyelik Lezzetler - Cezerye, Kerebiç ve Lokum Çeşitleri
www.hediyeliklezzetler.com
Hızlı, kaliteli, online sipariş.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Üye122 yazı
Firma,ürün, hizmet veya marka tanıtımlarınızda, en ucuz maliyetli ve en kısa sürede dönüş olanağı sağlayan toplu mail reklamları yapıyorsanız , Türkiye ve Avrupa genelinde aktif, tekrarsız ve hatasız mail datası satışı yapan sitemize gözatmanızı tavsiye ederim. Meslek Gruplar, Genel Kullanıcılar, Sektörel Kategoriler ve Yabancı kitleler şuan sitemizde kategoriler halinde yayında ve satıştadır. | www.fmailing.net
Fmailing.Net - Türkiye'nin İlk Seçilebilir Email Data Satış Sitesi

E-mail : info@fmailing.net

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Bilgisayar-Bili?im