Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Toptan Giyim Açmak. . .

Başlatanmetin44Tarih08/10/2012 09:03:34Yorum6

İlk mesaj
Üye178 yazı
hepinize hayırlı kazançlar..
bir zamanlar perakende giyim mağazam vardı.kapatmak zorunda kalmıştık,şimdi toptan satış yapmayı düşünüyorum osmanbey de.bayan etek ağırlıklı olabilir.bu işi yapan veya tecrübeleri olan kişiler yardımcı olabilirlermi?ne gibi zorlukları ve güzellikleri vardır..
şimdiden sağolun....
metin44
gerçek girişimci için para kazanmak veya kaybetmek,yaşadığı heyecanın yanında sadece bir detaydır!!

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Muhasebe
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Yeni Üye24 yazı
merhaba metın kardes,,,bılmıyorum osmanbeyın ıcınde bulundunmu daha once ama buyuk rakamlarla hareket eden buyugun kucugu yuttugu bır pıyasa,,,cebınde cok fazla paran ıyı bır rus satıs temsılcın ıyı bır tasarımcın olması gerekıyor,,,ıyı bır konumda magaza ve konsıyeye gırecek konumun olursa tabırı caızse paranın dıbıne koyarsın

Yerleşim Türkiye / China
Üye178 yazı
evet lokman,kendi mağazam varken sürekli osmanbey den mal alırdım dediğin gibi çok büyük rakamların döndüğü yerler,benim düşündüğüm daha uygun olan pasaj içleri veya üst katlar olabilir.fakat fazla sermayede olmadığı için nasıl olur bilmiyorum.yani hayırlısı olur inşallah....
metin44
gerçek girişimci için para kazanmak veya kaybetmek,yaşadığı heyecanın yanında sadece bir detaydır!!

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Muhasebe
Üye292 yazı

osmanbeyde herkes rusyaya mal vermiyor, yurt içinede çalışan küçük işletmeler var.( Bildiğim bir örnek: 1 modelist, 1 makineci yurt içine toptan bayan butik işi yapabilir.) Fason üretim ve çeşit daha karlı olabilir. En büyük maaliyet kira olacaktır. Pasajlar daha uygundur.
Tekstil işi fikir olarak çok uzak olduğum bir iş olmakla beraber , akraba çevrem yönünden bayağı içinde olduğum bir meslek.

Osmanbey, merter, bayrampaşa veya zeytinburnu çok önemli değil, İş çevren var mı? veya İş çevresi olan bir ortağın var mı? diye sormanı isterim kendini. Bu şekilde o elinde az olan sermayenin iş hacmi 2-3 kat artar.

İyi çalışmalar.
Fırtınalar kopuyorsa beyninde bir gün başaracaksın. Sadece adım at.
KARTPOSTAL İÇİN www.instagram.com/postcard_kartpostal
Pul, efemera, tarzıma göre eski koleksiyonlar ve eski ürünlerle ilgilenmekteyim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Üye217 yazı
yerim fatih te imalat yapmaktayız buyrun tanışalım.
05324675642
ferit_teğin

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Üye178 yazı
fukara13; evet önceden giyim sektöründe olduğum için toptan düşünmütüm ama bir arkadaşımdan simit evi projesini de duyunca bir araştırmak istedim
metin44

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Muhasebe