İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
Al Sat Mı? Üret Sat Mı?
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorumE
Yeni Üye59 yazı
05/10/2012 : 17:37:36#1
Web sitesi
Alıntı
Al sat kısmı ise riski olmayan,yatırım gerektirmeyen bir tercihtir.Çok satıp,orta şeker para kazanırsınız üretime göre.Eğer işin ehliysem üretimi tercih ederdim.Pazarlama kısmında başarılı olamadığımdan sanırım.
365 gün ideal indirim !
www.idealindirim.com
www.idealindirim.com
U
Yeni Üye87 yazı
E
Yeni Üye89 yazı
Asıl olan satıştır bence. üretim her zaman risklidir işin ehli değilseniz bence hiç bulaşmayın.
satacağınız ürünü illaki üretmeniz gerekiyorsa bir fason üretici bulabilirsiniz ve binlerce üretici firma var , bir ya da bir kaç tanesi mutlaka size uygun olacaktır.
sizin için en uygun olan bir ya da bir kaçını seçer üretimi yaptırırsınız. hem üretimden daha risksiz olur, hem de elinizdeki sermayeden daha hızlı gelir elde etmeye başlarsınız.
baktınız satışlar iyi gidiyor sizde işin ehlisiniz kurarsınız kendi üretim tesisinizi.
ne demişler
al sat para kazan, yap sat nam kazan :)
U
Üye173 yazı
Umut Karagöz
T
Yeni Üye5 yazı
üret sat ailen doysun, al sat sülalen doysun. demişler
Kaybetmekten Korkma; Birşeyi Kazanman Için Bazı Şeyleri Kaybetmelisin. Ve Unutma; Kaybettiğinde Değil, Vazgeçtiğinde Yenilirsin.
Ernesto Che Guevara
Ernesto Che Guevara
B
Yeni Üye28 yazı
Sermaye var ise uret sat.
Sermaye yok ise aracil yap al sat.
Sermaye yok ise aracil yap al sat.
G
Yeni Üye26 yazı
Satamadıktan sonra hiç bir malın maddi karşılığı yoktur malesef.
S
Yeni Üye94 yazı
ne üretip satacağın ve kar marjın önemli, ne yapacaksan yap peşin yap bu dönemde derim, piyasada her iki şekilde de yoksa çok zarar edebilirsin,
üretim, atölye, fabrika sahibi olma ticaretle ugrasan herkesin hayalidir, fakat işin içyüzü de oyle değil, vergi, ssk, işçi sorunları, hammadde gibi tüm sorunlarla sen ugrasırsın, atıyorum %50 koyar satarsın, adamın biri senden alır %50 koyar başkasına satar, sen tüm işlerle ugrastıgınla kalırsın,
diğer arkadaşlar da yorum yapsın, benimde hep aklımda olan bir sorudur,
bide rızk var, çalıştıktan sonra her şekilde para kazanırsın,
kolay gelsin
üretim, atölye, fabrika sahibi olma ticaretle ugrasan herkesin hayalidir, fakat işin içyüzü de oyle değil, vergi, ssk, işçi sorunları, hammadde gibi tüm sorunlarla sen ugrasırsın, atıyorum %50 koyar satarsın, adamın biri senden alır %50 koyar başkasına satar, sen tüm işlerle ugrastıgınla kalırsın,
diğer arkadaşlar da yorum yapsın, benimde hep aklımda olan bir sorudur,
bide rızk var, çalıştıktan sonra her şekilde para kazanırsın,
kolay gelsin
Siracboran
O
Üye234 yazı
Medyatik bir örnek olacak ama, şu anda dünyanın en değerli ve en karlı markalarından Apple, tüm bilgisayar ve cep telefonlarını başka bir yere (Foxconn) ürettiriyor. Kendi bilgisayarını kendisi üretiyor zannettiğimiz Lenovo bile, üretiminin 50%'sini başka yere ürettiriyormuş.
Yani üretilecek şeyde vizyonun sağlamsa, tasarım iyi yapıyorsan bir üreticiye ürettirirsin. Tasarım, üretim vs. yapamıyosan o zaman al-sat yaparsın. Kişiye, firmaya göre değişen durumlar.
Yani üretilecek şeyde vizyonun sağlamsa, tasarım iyi yapıyorsan bir üreticiye ürettirirsin. Tasarım, üretim vs. yapamıyosan o zaman al-sat yaparsın. Kişiye, firmaya göre değişen durumlar.
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz