Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Afrikada Zeytin Ve Zeytin Yagi Pazari

BaşlatanegemaviTarih22/09/2012 17:24:43Yorum4

İlk mesaj
Yeni Üye46 yazı
selam arkadaslar biz zeytin ve zeytin yagi pazarlamak istiyoruz afrika ulkelerine ama hangi ulkenin zeytine ve zeytin yagina iktiyaci olabilir bilmiyoruz afrikada yasayan yada piyasayi bilen arkadaslardan goruslerini almak istiyoruz ,yardimci olabilecek arkadaslar varsa onlarlada calisabiliriz,biz aslen marmara birlik uyesi ve ureticisiyiz kendi mallarimizi afrikaya toptan satis gerceklestirmek istiyoruz,afrikada dukkani olan yada bize musteri sagliyacak arkadaslarlada gorusebiliriz,uretici oldugumuz icin toptan isine girmek istiyoruz ,simdiden vereceginiz bilgiler icin tesekurler

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Yeni Üye2 yazı
merhaba bu konu hakkında konuşabiliriz.zeytin ve zeytin yağı konusunda portföyüm mevcut detaylı görüşmek isterseniz senen.murat@gmail.com adresine iletişim bilgilerinizi yazarsanız görüşebiliriz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye23 yazı
Bir musterimin Ihracat icin 27 ton extra virgin Dokme (bulk) yag talebi var.Eger tedarik edebilirseniz Fob Turkey Euro fiyat , teslimat ve odeme bilgileri verebilirmisin? email aliuluocak@hotmail.com

Yerleşim Romanya / ConstantaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye35 yazı

Ben Ghana Accra dayim. Burada hem zeytin hemde zeytinyagi ithal geliyor. iklim nedeniyle yerel uretim yok ihracat icin dusunebilirsiniz, Turk zeytinyagi urunu olarak burada marketlerde sadece ZADE markasini gordum 1 lt zeytinyagi yaklasik markette 10 USD civarinda satiliyor. Ama sunu unutmamak lazim gumruk vergisi yuzde 40 kdv yuzde 15
Italya menseli urunler daha pahali pazar olarak denenbilir.
Genel zincir marketler MELCOM , MARINA MALL ve ACCRA MALL googleden aratarak teklif verebilirsiniz Fiat cok onemli cunku bu uc supermarkettede turk urunleri var. Ama agirlikli olarak ucuz urunler. Buraya satis yapan benim gorebildigim markalar KARSA BIFA ZADE EFES PILSEN gibi markalar.....
Karams

Yerleşim Gana / AccraMeslek Serbest meslek