Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Abiye, Gelinlik, Gece Elbisesi Yurtdışı Ticareti

Başlatanretaliate187Tarih27/06/2010 19:33:25Yorum15

İlk mesaj
Yeni Üye9 yazı
Merhabalar,

Bizim alanımız abiye, gelinlik, gece elbisesi gibi bayan tekstili üzerine. Tasarımları ve imalatı kendimiz yapıyoruz. Avrupa'da tanıdıklar vasıtası ile birkaç müşterimiz var fakat şimdi doğu bloğu ülkelerine açılmayı düşünüyoruz. Bu konuda tecrübesi olanlar birşeyler yazabilir mi? Pazara nasıl giriş yapmak gerekir, ilgili kontakları nerden bulabiliriz, riskler nelerdir ve bunun gibi bilgiler faydalı olacaktır.
Teşekkürler.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Mühendis
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
15 yorum
Üye180 yazı
kartay64@hotmail.com kontak tel verirseniz bir bayan arkadasim icin uretici iseniz sizi bulusturmak isterim kendisi Almanyada uretici bir firma aramakta tecrubeli ve pazarlama konusunda deneyimli biridir selamlar.
kartay

Yerleşim ALMANYA / Frankfurt Am MainMeslek Mühendis
Yeni Üye9 yazı
Merhabalar,

Almanya'da üretici ariyor demissiniz, fakat bir Türkiyede tasarim ve
üretimi yapiyoruz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Yeni Üye23 yazı

.

Yerleşim Özbekistan / TashkentMeslek Hazyr giyim
Yeni Üye41 yazı
ben ozbekistanda yasiyorum
urunlerinizi burada pazarlayabilirim kolay gelsin
yok

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye211 yazı
Hollandayi dusunurseniz lutfen katalog fiyat bilgileri gonderirmisiniz.
Saygilar.
aytemirh@gmail.com
www.oydanismani.org
www.voetbalportaal.nl
www.volkabulaire.nl
www.besiktask.info

Yerleşim Hollanda / RotterdamMeslek Sigortacy
Yeni Üye6 yazı
selamlar 8 yıl kırgızistanda gıda toptancılığı yaptım kırgızca özbekçe rusca dillerine hakimim orta asya ve rusya pazarında çevrem var isterseniz size yardımcı olurum 05433298329

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Serbest meslek
Yeni Üye13 yazı
ALMANYA'DAN TOPTAN GELİNLİK VE ABİYE GİYİM TALEBİ VAR..
ÜRETİCİ ARKADAŞLAR fiyat-resim-ürün bilgisi - şirket bilgisi - site vs.. cebigiyim@gmail'e mesaj atsınlar lütfen..

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye63 yazı

Merhaba retaliate187

Üretmiş olduğunuz ürünleri Tekstil Sanayi üzerinden satabilirsiniz.

Sizin için web adresini aşağıda yazdım.

http://www.tekstilsanayi.com/

Hayırlı kazançlar!..

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Üye198 yazı
Türkiyede sadece ve sadece tarafımdan satılan iade garantili björn borg ve g star gibi dünya markası olan markalı erkek boxerların ihraç fazlası ürünlerini satıyoruz
ilgilenirseniz iletişime geçin lütfen instagram sayfamada göz atın isterseniz @boxersepeti

teşekkürler

Yerleşim Türkiye / YskenderunMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye5 yazı
Merhabalar ,

1-2 ay sonra İngiltere'ye dil eğitimi için gideceğim 6 ay kalmayı planlıyorum.Sık sık Türkiye'ye döneceğim. Türkiye'de tekstil üzerine ihracat şirketi kurup İngiltere Türkiye arasında ufak miktarlarda ticaret yapmak istiyorum. Ne pazarlamam gerektiğine karar veremedim. (Abiye, otellere bornoz havlu,). Sizce ne yapmalı.Önerilerini için teşekkürler.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Yeni Üye2 yazı
Merhabalar , Türkiye'de yurtiçi satış yapıyor musunuz ? Toptan bayan gece kıyafeti , abiye almak istiyoruz . İletişim : eurasiahandmade@hotmail.com . Dönüş yapmanızdan memnun olurum.

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Ymalat
Yeni Üye34 yazı
Merhaba,
İrana satışını yapa bilirim.Hem de sıkıntısız. Serbest zonadan. Eger ciddi iş yapmak istiyorsanız (rufat.ashurov@gmail.com) mail adresime bilgi yazıb göndere bilirsiniz
Ashurov Rufat

Yerleşim Azerbaycan / BakuMeslek Dany?manlyk