Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Hurdacılık İşi Hakkında Ne Düşünüyoruz

BaşlatanmorizanteTarih08/09/2012 23:37:06Yorum12

İlk mesaj
Yeni Üye42 yazı
Arkadaşlar yarım trilyon bütçe ile hurdacılık işi hakkında bir girişim düşünüyorum. Bu sektör hakkında aydın olup aydınlatacak arkadaşlar ilgili davranırlarsa sevinirim.
to be or not to be

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek İnternet
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
12 yorum
Yeni Üye12 yazı
en güzel işlerden birisi.
geri dönüşümde yapabilirsin. devlet teşvikte veriyor.

Yerleşim Ukrayna / PoltavaMeslek Serbest meslek
Yeni Üye15 yazı
yurtdisindan hurda metal alimlarimlarina baslayin.ornek:afrikadan demiryolu rayi.turkiyede musterisi de cok.
yildirim@hotmail.es

0056-9-75210714(cel/cep)

Yerleşim ?ili / SantiagoMeslek Saty? / Pazarlama
Üye762 yazı

hurdacılık Türkiyede de iyi gelir getirir ama bağlantılar çok önemlidir.bu gün ofisinde günü çay kahveyle kapatan hurda toptancıları varken işi sadece cep telefonuyla yürüterek 100 ton mal var gel al parayı banka hesabıma yatır diyenler de var.
Özel mesaj atarsanız daha hızlı iletişim kurabiliriz.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ythalat / Yhracat
Üye126 yazı
Bir kere lisans alman şart. 2013 başından itibaren lisanssız hurdacılara hiçbir şirket hurda veremeyecek.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ythalat / Yhracat
Üye762 yazı
Yarım trilyon değil istersen 190 trilyonla bu işe gir.Eğer mal temini konusunda yeterli bağlantın yoksa en fazla 1 yıl içinde o da hep sermayeden yiyerek batarsın.Bu iş sektöründe mal temini için bağlantılar hayati önem taşıyor.

Yeni Üye47 yazı
Kardeş önce git geri dönüşüm belgesi al sonra zaten hurda bulursun. artık bütün büyük firmalar ve belediyeler belge olan firmalara veriyorlar işleri.Ama belge senin dediğin o paraya tekabül ediyor yaklaşık 400-600 bin TL gerekiyor birde tesis kurman gerekiyor.Ama getirisi çok iyi bir meslek en azından bitmeyecek bir iş .

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?renci
Yeni Üye47 yazı
exportsrvce araştırmalara göre KGM belirlemelerine göre galvaniz olması gerekiyor.Ama Türkiye burası :D burda ne oluyor bilmiyorum.Normal şartlarda otoyollarda galvaniz kullanılması gerekiyor.

Üye762 yazı
galvaniz olması gerekiyor ama iki hurdacıya sordum ki bu adamlar işinde uzman karar veremediler.

Yeni Üye47 yazı
Anladıgım kadarıyla siz bu işe ilgileniyorsunuz.

Üye762 yazı
bina söküm ve inşaat artığı metalle fazlasıyla uğraştım.hala da uğraşıyorum.

Yeni Üye47 yazı
hmm anladım.Bende uğraşacaktım ama plastik işiyle demirle değil.Sonra vazgeçtim bu belge olayı sakat durumlar olmayınca olmuyor.Belediyeler büyük firmalar sana vermiyor bu işleri o yüzden fazla araştırmadım.