Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

450. 000 Türk Lirası

BaşlatanmorizanteTarih08/09/2012 23:24:01Yorum9

İlk mesaj
Yeni Üye42 yazı
Mirastan elime geçen parayı vadeli mevduat haricinde değerlendirmek istiyorum. Girişim fikirlerinize ve ortaklık tekliflerinize açığım. Ciddi yorumlar bekliyorum
to be or not to be

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek İnternet
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorum
Yeni Üye49 yazı
Başınız sağolsun.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Yöneticilik
Yeni Üye58 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Asteria
Başınız sağolsun.
helal olsun ya vallahi çok farklı bir bakış açısı:)gerçekten çok güzel beyefendi:)

Yerleşim Türkiye / MalatyaMeslek Ticaret
Üye340 yazı

yyaş kaç merak ettim yani 450 bin le biriş yapamayıp buraya yazman cok tuhaf
Fırat ALBAY
Satış Geliştirme Uzmanı / Dış ticaret

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye42 yazı
Şu an vadeli mevduatta ama oradan farklı bir alanda değerlendirmek istiyorum bunu da sizlere soruyorum arkadaşlar tuhaf olan ne, burada hepiniz girişimci modeliyle durmuyor musunuz?
to be or not to be

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ynternet
Üye550 yazı
ayrıca baska bır yazınızda 75 bın tl parayı ne yapayım demıssınıztam olarak anlayamadım.neyse eden kendıne eder.

Yerleşim Türkiye / YalovaMeslek Gyda
Yeni Üye19 yazı
kardeşim buradaki insanlarla dalga mı geçiyorsun 450.000 bin tl ile hangi iş yapcagının mı bilmiyorsun hangi işe elini atsan kopararırı atarsın çünkü sermayen çok kuvvetli

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Ö?renci
Yeni Üye49 yazı
hikayee

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Üye277 yazı
Kardeşim bilgilerinden öğrenci olduğunu anlıyoruz. sana tavsiyem oku. oku. oku. eğitim şart. bu devirde cebindeki 30-40 lira için taksi şöförlerini öldürüyorlar 2 tane bilezik için kadının kolunu kesiyolar dikkatli ol her şey her yerde konuşılmaz. Ama sitedeki arkadaşlarım hemen atlamamışlar tebrik ederim inandırıcı değilk.

nedim

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Esnaf