İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
Bebe Tekstil Ürünleri Satmak İstiyorum.
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorumN
Üye277 yazı
nedim
F
Yeni Üye5 yazı
Kosgeb'den destek almış biri olarak söylüyorum ki bu işin torpille uzaktan yakından bir alakası yok. Süreç devam ederken çevremde çoğu kişinin verdiği tepki " torpilin yoksa alamazsın" oldu ama tek bir tanıdığım bile olmamasına rağmen destekten faydalandım.
İnsanların bilgi sahibi olmadığı konularda fikir sahibi olmasını da anlamıyorum arkadaş...
N
Üye277 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - Frost Kosgeb'den destek almış biri olarak söylüyorum ki bu işin torpille uzaktan yakından bir alakası yok. Süreç devam ederken çevremde çoğu kişinin verdiği tepki " torpilin yoksa alamazsın" oldu ama tek bir tanıdığım bile olmamasına rağmen destekten faydalandım. İnsanların bilgi sahibi olmadığı konularda fikir sahibi olmasını da anlamıyorum arkadaş... |
nedim
N
Üye277 yazı
İNSANLARIN İSTİFADESİNE SUN. KIRICI OLMAK İSTEMİYORUM AMA ATMIYORUZ KARDEŞİM:
BURSADA KOSGEB E KAYITLI OLDUĞU HALDE SÜREÇ DEVAM EDERKEN 90-100 KATILIMCI İÇİNDEN KOSGEB BİLMEM NE MÜDÜRÜ Bİ YAKINIMIZINDA İÇİNDE OLDUĞU 10 KİŞİYİ ODASINA ÇAĞIRIP ONLARIN SEÇİLMİŞ KİŞİLER OLDUĞUNU VE HİBE ALCAKLARI GARANTİ OLDUĞU BEYAN EDİLDİ VE 40-50 GÜN SONRA SADECE O KİŞİLER HİBE ALDI. BENİM YAKINIM DEDİĞİM İSMİNİ VERMEYİM Bİ PARTİNİN ÜST KADROSUNDAN ARATTIRMIŞTI KOSGEBİ.
ŞİMDİ SENCE FİKİRT Mİ BU BİLGİMİ?
nedim
M
Yeni Üye9 yazı
merhaba elimde babybjörn marka orginal kangurular var toptan almak istersen özelden mesaj atabilirsin , "babybjörn orginial" modeli , kutusuz poşetinde , hatasız ve defosuz tamamiyle orjinaldir .sadece al sat yaparsan ve magza fıyatının altında satarsan %100 kar elde edersin su anda magza fıyatı ve ınternet fıyatı 230 tl , ama toplu alımlarda tanesini 100 tl ye kadar düşürebilrim . ilgilenirsen ekle metafix@hotmail.com
C
Üye243 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - nedimd frost KARDEŞİM İÇİNDE; BİLGİ SAHİBİ OLMADIĞI HALDE BOYNA FİKİR YÜRÜTEN ATAN KESEN HER İŞE KARIŞAN İNSANLARIN OLDUĞU FORUM SİTELERİ SENİN GİBİ NADİDE ÖZEL BİLGİ DEPOSU BİRİSİNE YAKIŞMIYOR. LÜTFEN KENDİ ÜST SEVİYENDE Bİ SİTEDE ENGİN BİLGİLERİNİ İNSANLARIN İSTİFADESİNE SUN. KIRICI OLMAK İSTEMİYORUM AMA ATMIYORUZ KARDEŞİM: BURSADA KOSGEB E KAYITLI OLDUĞU HALDE SÜREÇ DEVAM EDERKEN 90-100 KATILIMCI İÇİNDEN KOSGEB BİLMEM NE MÜDÜRÜ Bİ YAKINIMIZINDA İÇİNDE OLDUĞU 10 KİŞİYİ ODASINA ÇAĞIRIP ONLARIN SEÇİLMİŞ KİŞİLER OLDUĞUNU VE HİBE ALCAKLARI GARANTİ OLDUĞU BEYAN EDİLDİ VE 40-50 GÜN SONRA SADECE O KİŞİLER HİBE ALDI. BENİM YAKINIM DEDİĞİM İSMİNİ VERMEYİM Bİ PARTİNİN ÜST KADROSUNDAN ARATTIRMIŞTI KOSGEBİ. ŞİMDİ SENCE FİKİRT Mİ BU BİLGİMİ? |
Bildiginiz Kosgeb mudur veya bu konuda dusundugunuz ıl ılce varsa tarafıma ıletırmsınız gereklı sorusturmalar için işlem yapılsın
Saygılarımla
Çağdaş İNAL
Soru Sorunlarınız için e-posta yollayabilir Özel Mesaj atabilir 05072562267 arayabilirsiniz
Çağdaş İNAL
Soru Sorunlarınız için e-posta yollayabilir Özel Mesaj atabilir 05072562267 arayabilirsiniz
A
Üye189 yazı
Dükkan işini boşver önce pazardan başla hem piyasayı hem ürünleri hem ticareti öğrenirsin işi öğrendikten sonra dükkan aç zaten şuan paran yok yada az sanırım pazarda çok parayada gek yok zaten maaza işi öyle göründüğü gibi değildir.
K
Yeni Üye29 yazı
22/11/2013 : 22:38:33#8
Web sitesi
Alıntı
Merhabalar benim e ticaret sitem var sitem bayildimaldim.com.tr Sitem 10 gün sonra faliyete geçicek.Şuan ürün topluyorum.Sitemde sanal poslarımda olucak.İşyerim bahçelievlerde,Ben tanınmak isteyen,ürünlerinin satışını yapmak isteyen seri olmak şartıyla firma ve şahıslarla çalışmak isterim.Reklamlarımda olucak belli sitelerde.Ben büyümek istiyorum sizde isterseniz çalışabiliriz.
K
Yeni Üye29 yazı
23/11/2013 : 17:41:59#9
Web sitesi
Alıntı
Merhabalar benim e ticaret sitem var sitem bayildimaldim.com.tr Sitem 10 gün sonra faliyete geçicek.Şuan ürün topluyorum.Sitemde sanal poslarımda olucak.İşyerim bahçelievlerde,Ben tanınmak isteyen,ürünlerinin satışını yapmak isteyen seri olmak şartıyla firma ve şahıslarla çalışmak isterim.Reklamlarımda olucak belli sitelerde.Ben büyümek istiyorum sizde isterseniz çalışabiliriz.Tel.05330216279
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz