Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Bagladesh`e Giderken Yapilacak Saglik Önlemleri

BaşlatanSüley12Tarih01/09/2012 15:06:32Yorum2

İlk mesaj
Yeni Üye33 yazı
Selam arkadaslar,
ekim yada kasim aylarinda Bangladeshe Dhaka ve Chittagonga hem ziyaret hem ticaret icin gitmeyi planliyorum.
Medyada Bangladesh üzerine saglik bakimindan hicde iyi seyler yazilmiyor. Medyaya bakilirsa Bangladeshde her hastaligi her an kapabilirsin, Bana göre bu haberler cok abartili.

Onun icin, Bangladeshde yasayan yada devamli gidip gelen arkadaslar, birinci elden bu konu hakkinda ne düsünüyorlar ???

Lütfen ordan burdan Link falan vermeyin, yukarida yazdigim gibi, yalniz Bangladeshde yasayan yada devamli gidip gelen arkadaslar tecrübelerini yazsinlar.

Selamlar hayirli isler

Yerleşim Türkiye / IzmiirMeslek Elektrik / Elektronik
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Yeni Üye33 yazı
günceldir.

Yerleşim Türkiye / IzmiirMeslek Elektrik / Elektronik
Yeni Üye34 yazı
Merhaba,

Bangladesh ziyaretiniz gerceklestimi bilmiyorum ama ben 4 senedir burda yasiyorum ve kucuk ikide cocugum var, burda soylendigi gibi hastaliklar mevcut degil sadece agustos ve eylul ayinda var olan sivrisinekten kapilabilecek DENGU denilen atesli bir hastalik var oda dinlenme, bol sivi ve agri kesici ile atlatiliyor onun disinda tehlikeli hic bir durum soz konusu degil. Bazi kisiler okuduklari bu abartili yazilar yuzunde sularini bile yanlarinda getiriyor, burasi 150 milyon insanin yasadigi Muson ikliminin hakim oldugu bir ulke ve oldukca fazlada yabanci var.

Yerleşim Banglade? / DhakkaMeslek Tekstil