Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Hollanda'ya Türkiye'den Ticaret

BaşlatanYaviTarih29/08/2012 02:05:54Yorum8

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
Merhaba arkadaslar,

Ben ve bir arkadasim yeni yüksek lisanslarimizi tamamladik ve birer girisimci olarak hayatimiza decam etmek istiyoruz.

Bizler Hollanda'da dogup büyüdük ve Türkiyeden Hollanda ve Belcikaya bir ticaret bagi kurmak amacindayiz.

Temel ön görülerimiz dahilinde B2B (yani business 2 business, firmadan firmaya) ara bulucu seklinde calismak amacindayiz.

Sizlerden istegimiz, ne tür Türkiyede var olan ürün vesayire Hollanda'da pazarlaya biliriz? Mesela bizim düsündügümüz 2 sektör var, komposit panel ve metal/celik ürünlerini Hollanda pazarina Türkiyede bu ürünleri üreten firmalar adina pazarlamayi düsünüyoruz. Sizin bu konuda ne tür önerileriniz ola bilir?

Belirtmekde fayda var, gümrük vari konulari sormuyorum, sadece arayis icinde oldugumuzu, ve ne tür ürünleri Türk pazarindan Hollanda/Belcika pazarina soka biliriz.

Belki aranizda belirli bir ürünü bu bahsi gecen ülkelere pazarlamak istiyen ola bilir veya sadece ne tür ürünlerin ihtacatinin bu ülkelere yapila bilecegi hakkinda fikir sahibi olan arkadaslarim yardimlarini bekliyoruz.

Tesekkürler,

Yavuz
Yavuz.Yildiz68@gmail.com

Yerleşim Hollanda / EindhovenMeslek Muhasebe
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorum
Üye177 yazı
Merhaba,
İzmir merkezli Moli textile 'in ihracat sorumlusuyum. Gelinlik , abiye konusunda yardımcı olabilirim. Ayrıca İstanbul'da ticari faaliyetler yürütüyorum. Afrika'da ortaklarım var. Pazarınızda yapacağınız sıkı bağlantılara gerek Türkiye'den gerekse dış ülkelerden mal temini yapabiliriz.
Bizimle çalışmak isterseniz iletişime geçebilirsiniz.

Selamlar,

Özgür KALE
ozgur-kale@hotmail.com
+90 555 450 8646
Özgür KALE
Founder - Foreign Trade Manager
academic Elevator & Escalator Technology
info@academic.com.tr
www.academic.com.tr

Yerleşim Türkiye / Antalya YstanbulMeslek Yöneticilik
Yeni Üye67 yazı


Fındık ihracatı olabilir bol miktarda fındık var elimizde orada pazar durumunu bilmiyorum ama bağlantıları kurabilirsek sürekli gönderim yapabiliriz
/*-*/

Yerleşim Türkiye / SakaryMeslek Ö?renci
Yeni Üye65 yazı
Türkiyede olan ürünleri Orda pazarlamanız daha mantıklı olur sadece bir sektöre bağlı kalmayın alıcısını bulun türkiyeden tedarik edin oraya gönderin kazancınızı sağlayın hazır ürünlere ağırlık verin her ürünün bir alıcısı vardır yeterki doğru pazarı bulalım.
kolay gelsin.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Yeni Üye67 yazı
arkadaşımızın dediği gibi siz oradaki pazar açığını bulun ardından hollanda türkiye ve bir diğer ülkede 3 şirket kuralım birlikte ab hibelerinden yararlanaraktan ihracatı gerçekleştirelim hem kazanalım hem kazandıralım
/*-*/

Yerleşim Türkiye / SakaryMeslek Ö?renci
Yeni Üye41 yazı
isitiridye mantarına ne dıyorsunuz? yanı ihracat ıcın neler gereklıdır ayrıca yapılabılır mı?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye14 yazı
www.ekodek.com.tr üretici firmayız hollanda da bu konuyla ilgili açık pazar varsa ürün satışı yapmak isteriz..

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Sanayici
Yeni Üye65 yazı
Gsm aksesuarlari konusunda almanya hollanda belcika ciddi mal alimi yapiyor.isterseniz size numune ve katalog gonderebilirim.

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır...
AJANS Fİ
www.ajansfi.com
sosyalmedyareklamver.com
Yasemin Yaşar
info@ajansfi.com


Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret